Cei din zodia Gemeni, uniti-va!! (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Catrinel_17 spune:
BraveGirl - asa am patit si eu cu masina, venea acasa cu pagini intregi listate, eu nu ma pricepeam la nimica, da' tot stind linga el, am inceput sa bag la cap si m-am apucat si eu de cautat... Si ghici cine a gasit pina la urma masinutza?? IO! Iti dai seama ca la inceput criteriile mele erau: "sa aiba fatza frumoasa" ("sa se uite frumos", adica) pe urma am bagat si io cai putere si tot restul. Sunt numai citeva criterii care sunt importante. Vrea masina noua?
Beei, fetelor, ce raceala m-a pocnit… Ce ma enerveaza starea asta de “racita”, nu am chef de nimica si nici sa gindesc nu poci prea bine… :-(
_
I am not insane, just emotionally unstable.
liliac1 spune:
Catrinel_17 Si io-s cu nasu-n batista . Dar, trece...odata cu individul .
Va si uichendareala frumoasa.
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
BraveGirl spune:
Catrinel_17-da, vrea masina noua...si am uitat sa va zic ca el se supara pe mine ca nu ma implic prea mult pt ca eu raman cu masina veche ( adica un Megane Sedan din aug 2004)si el zice ca ar trebui sa fiu mai entuziasmata. Dar eu ma gandesc ca la ce bun sa-mi storc eu creierasii, ca oricum tot ce vrea el ia, pt ca va fi masina lui. La inceput cand vroia o Kia Sportage am stat si eu si am studiat, dar cand a inceput sa-si schimbe dorintele de cateva ori pe zi, mi s-a luat.
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by olim
Buna fetelor.
Mai avem gamanute viitoare mirese?
Ari putea sa imi dati unele sfaturi, oricare ar fi ele?
Astept vesti de la voi.
Pupici
Eu sunt o gemanuta viitoare miresica. Am nunta pe 1 octombrie 2005
Corina
Albumul meu
Catrinel_17 spune:
Liliac, naiba s-o ia de raceala... luni sunt programata pt histeroscopie si laparoscopie si as vrea sa nu ma duc racita!
Sper sa-mi treaca peste weekend. Bag neshte Oscillo si paracetamol sinus ce mi le-am stocat din Romania... :-)
Uichend placut la gemenutze!!!
_
I am not insane, just emotionally unstable.
Kittie spune:
A dat virusu in barbatzi? Si al meu tot dupa mashina se uita.. Culmea?! Tot Kia Sportage e prima lui alegere.. Si cre ca o sa ramana si ultima ca noua ne tre masina de famelie...
Cu raceala baga mare oscillo ca e minunat si paracetamol 2 dim 2 seara!
vichend placut.. chit ca io mai trec si in vichend...
mamica de ( 13oct04 )
BraveGirl spune:
Sunt fericita!!!S-a hotarat: isi ia un Subaru Forester. Am scapat de un stress. Acum sa vedem cand il da, pt ca eu de abia astept sa raman eu cu actuala masinuta(pe care am botezat-o vrabiuta), ca m-am saturat de 102.
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Dau de baut!!!!Am primit si eu prima steluta!!!!!!
petrecere mare!!!
Corina
Albumul meu
nushulica spune:
bravegirl-si eu sunt gemanutza si viitoareeu te stiu si de la miresici da eu am nunta pe 24 septembrieiti urez CASA DE PIATRA si SA FII FERICITA
anamariame spune:
Fetelor, eu nu am mai scris de mult timp aici. Trec printr-o perioada tare proasta si abia astept sa treaca...Asa e cu toti gemenii? Sper ca nu, la mine de cand a inceput anul imi merge prost. Offf...Ma duc sa va citesc,Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"