PRO-Test

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela123 spune:

Si eu votez pro.
Dumnezeu sa ne ajute tuturor sa ne indeplinim visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Din toata inima, sunt PRO !

Am trecut pe aici, am experimentat si greutatea preturilor de platit (nu numai cele materiale, ci si consumul de neuroni...) si asteptarea rezultatelor, si deznadejdea.

Am alergat dupa doctori care mai de care mai buni (si mai greu de gasit!), l-am traumatizat si pe sotul meu cu analize si tratamente, ca sa nu mai spunem de buzunarele noastre, care parca aveau aguri imense, prin care se scurgeau banutii nostri...

Ne-a ajutat Dumnezeu si ne-a ascultat rugaciunile, ne-am primit odorul mult asteptat, dar cati mai sunt care inca asteapta???

Pentru aceia, multi, va sustin si as vrea sa dea Dumnezeu ascultare celor care-si doresc copii, nu celor care-i ucid inainte de a vedea lumina...

Ce pot sa mai spun, decat BRAVO!

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

PRO-testez si eu. Trebuie facut ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

PRO DIN TOATA INIMA !
FELICITARI PTR INITIATIVA SI MULT SUCCES !
Amalia , mamica lui Vladi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

DE ACORD !!!

SUSTINEM SI NOI !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Am citit de mai de mult PRO-TEST-ul insa am considerat ca atata vreme cat sunt asa de departe prea mult nu pot face. Intre timp m-am gandit sa va spun ca macar cu gandul si tot va sunt alaturi. Mi s-a parut mult, 1 an, cat a durat pana a venit bb-ul nostru, insa acuma am vazut ca nu e deloc asa. Am trecut uneori prin clipe cumplite si nu vreau sa ma gandesc ca multe dintre voi treceti prin multe, prea multe asemenea clipe.
Poate ar trebui sa daugam la PRO-TEST si exemple din alte tari. De ex: In Germ. Casa de Asigurari plateste primele 2 incercari de fertilizare in-vitro, inclusiv toate investigatiile facute pana in acest punct. De asemenea, acolo unde sotul este steril se plateste si comanda de sperma de la o firma specializata, care nu e deloc ieftina. Acelasi lucru e valabil si la al doilea sau la al n-lea copil. E strigator la cer sa nu te ajute nimeni sa ai proprii copii, sa stai sa te uiti la buzunarele goale si sa te gandesti cat te costa sa faci un copil. Va tin pumnii fetelor, si va stau la dispozitie daca va pot ajuta cu ceva, cat de mic. Succes!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

MA ALATUR VOUA PENTRU ACEST PRO-TEST
SPER CA SI MENTALITATEA SA SE SCHIMBE IN ROMANIA IAR MAMICILE CU UN COPIL SA INDRAZNEASCA SA ADUCA UN FRATIOR SAU SURIOARA PRIMULUI NASCUT DIN FAMILIE.
E DUREROS SA DEVENIM O GENERATIE DE FAMILII CU UN SINGUR COPIL.
EU LUCREZ IN SANATATE (NU SUNT CADRU MEDICAL) DAR SINGURA EXPLICATIE A DEFICIENTELOR MEDICALE PE ACEASTA PROBLEMA SUNT DE NATURA FINANCIARA.BANII ALOCATI SANATATII (BANII COTIZATI DE NOI) SE DUC IN BUZUNARELE ALTORA (BUGETUL DE STAT SI DE AICI -IN SPECIAL SPRE ARMATA).
NU MAI SPUN CA DREPTURILE PENTRU VIITOARELE MAME SUNT LIMITATE.
VA SALUT SI VA DORESC NUMAI BINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Ma alatur Pro-Test-ului.
Am plans Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Cristina ( Tinatache)
Poti sa ne dai un ordin de marime pt. un FIV in Germania?
Cam intre cat si cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

100% PRO!!!!!!!!
Sa se faca dreptate odata si odata!

alinkav

Mergi la inceput