PRO-Test
Raspunsuri - Pagina 7
Tamara spune:
Sustinem !!!!
daca vrei putem face liste cu nume.... cred ca am fi capabile sa strangem semnaturi cate sunt necesare unui candidat la presedintie :-)
felicitari pentru initiativa
Tamara, sotul, gemenii din burtica, familia si prietenii
Crisnemes spune:
Buna , sunt un nou membru si as dori sa spun ca ideea e forte buna si sunt PRO - Test.Am constatat ca sunt enorm de multe femei ce i-si doresc mult un copil.Nu am stiut acest lucru pina cand nu am inceput si eu sa "muncesc".Va doresc la toate bafta multa.
Cris
gabi25 spune:
Votez si eu PRO
Mami Camelia si bb Rares
PS: Numai eu stiu cat m-au costat analizele si medicamentele pe timpul sarcinii. Si nici acum cu bb mic nu am scapat de asta.....PANA CAND!!!!!! Si ne mai iau si atatia bani din salariu!!!!!
``````````` Just hope ```````````
Salmida spune:
Bravo, Maria!!
Atitudine PRO pentru PRO-TEST!
Si noi lucräm la proiectul .... Speräm, dorim sä reusim!!!
SUCCES!!!
Vä särut
mämici&bebici
tumpi spune:
Maria suntem alaturi de tine si te sustinem in tot ce intreprinzi.
Ioana si Gabi doi aspiranti la statutul de parinti.
Ioana
Daria spune:
Si eu sunt PRO. Nici nu se poate explica in cuvinte prin cita suferinta trece un cuplu care isi doreste din tot sufletul un copil. Au fost cazuri cind cei din jur, care nu cunosc aceasta suferinta interioara, nu te inteleg si chiar te trateaza cu o mare indiferenta -si atunci suferinta este si mai mare.
Simona_ spune:
Buna tuturor, Desi va citesc de foarte multa vreme, pana acum nu m-am inscris. Sincer nu stiu de ce. Ideea ta este minunata.
MULT SUCCES!!!