PRO-Test
Raspunsuri - Pagina 6
malina spune:
eu am 2 si voi mai ave unul in curand, nu pot prea bine sa inteleg prin ce treceti poate nu vreau pt ca este prea dureros
VA SUSTIN
dinubebe spune:
Salut si mult curaj....
Ma bucur ca ati luat decizia sa faceti ceva, in ciuda atitudinii traditionale a romanilor de a se plinge mereu neputincios si a lasa pe altii sa le rezolve problemele. Mi-ar placea sa aud ca acest protest va avea si un ecou, mai ales acolo, in virf, unde exista puterea de decizie si de a face ceva pentru a schimba lucrurile. Chiar daca sunt oarecum de partea cealalta a baricadei, in sensul ca sunt deja mamica si nu am cunoscut problemele cu care va confruntati voi, ma solidarizez cu voi si cu cauza voastra si va tin pumnii. Sper sa aveti parte de un succes rasunator.
P.S. Daca imi permiteti o mica sugestie, v-as recomanda sa faceti ca acest protest sa fie semnat de cit mai multe persoane si sa fie trimis si la o serie de organizatii neguvernamentale din tara care se ocupa de protectia copilului, a familiei, de sanatatea reproducerii etc. Daca dorit, va pot furniza cu mare placere citeva adrese. Mult succes, Loredana
monicar spune:
Va sustin!
Sper sa reusiti.
Eu sunt in saptamana 7, dar as vrea ca toti cei care sufera si vor copii , sa reuseasca.
Numai bine,
Monica
Mariaa spune:
Loredana,adresa mea de mail este mariutza27@yahoo.com.Te rog sa-mi trimiti adresele respective.
Pana acum protestul nostru a fost trimis la adresele mentionate in finalul lui si in mail-ul trimis la aceste adrese exista un link la acest mesaj si cei carora le-am trimis mail pot vedea sustinerea voastra !!
Va fi foarte greu sa ne facem acum auzite,mai ales ca lumea intreaga este framantata in aceste zile de alte griji mult mai mari si mult mai grave...va trebui sa avem rabdare,perseverenta si sa fim unite !!
Cand iti doresti ceva cu adevarat,ai facut deja primul pas spre reusita !!
Sanatate maxima,Maria
Rabdarea este cheia fericirii.
mirela_hh spune:
buna fetelor, multe dintre voi ma cunoasteti adica ma stiti, m-am chinuit mult sa raman insarcinata acum am 2 luni. Daca si cele insarcinate pot subscrie eu sunt de acord. SUNT DE ACORD CU PETITIA MARIEI. VA SUSTIN 100%
Mirela si bb cel mic
alina_simona spune:
si eu sunt de acord cu protestul vostru.
mi-am dorit foarte mult un copil pe cale l-am pierdut la 6 luni si jumatate din inconstienta medicilor.
stiu sa puna tot felul de taxe ,dar oare de ce nu pun si taxa pe incompetenta lor?cum poti sa spui unei viitoare mame ca "esti tanara ai timp sa mai faci".dar de ce?
deci sustin cat pot acest protest si o sa va sprijin cu tot ce voi putea!
MIHAELA V. spune:
Felicitari Mariaa!
Ai mare dreptate. Toate ziarele si televiziunile nu fac decat sa prezinte cazuri cu copii abandonati si omorati cu cruzime...dar de cei care isi doresc cu adevarat un copil,nu se intereseaza nimeni...cat efort trebuie sa depui pentru ati realiza visul...cata spaga, cate cunostiinte, cati nervi....
Probabil ca pentru ei este ceva normal sa reusesti sa ai un copil...
Din pacate, nu pentru toti este la fel de usor...
Felicitari pentru aceasta initiativa si ai tot sprijinul meu.
Mihaela V.
Daisy spune:
Sunt PRO PROTEST.
Ma aliez strigatului de disperare si nemultumire al tuturor acelora care isi doresc sa devina parinti si nu pot. Avem nevoie de ajutor, de sprijin, este chiar asa de usor ca forurile abilitate si organizatiile in drept sa ramana insensibile la drama noastra?
Nu cersim mila - SUNTEM NISTE LUPTATORI si vom lupta in continuare dar atunci nu mai va lamentati domnilor guvernanti ca va pleaca tinerii din tara sau ca populatia imbatraneste de la o zi la alta. V-ati pus vreodata intrebarea de ce a crescut asa de mult procentul sterilitatii in randul acestor generatii ? Poate aveti si voi o parte de vina, daca nu prin actiunea voastra, poate tocmai prin INACTIUNE...
Treziti-va, poate veti reusi sa o faceti pana nu va fi prea tarziu!!!
Daisy (Bianca)
Cea care spera