PRO-Test
Raspunsuri - Pagina 9
liviu`s spune:
Deja protestul trebuie dezvoltat, vis a vis de noua Ordonanta de Urgenta a Guvernului care restrictioneaza indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani la maxim 3,5 milioane de lei, chiar daca salariul avut era mult mai mare.
tinatache spune:
quote:
Originally posted by ileana
Cristina ( Tinatache)
Poti sa ne dai un ordin de marime pt. un FIV in Germania?
Cam intre cat si cat?
ileana
Am vazut un reportaj la tv despre FIV insa nu dadeau date despre cat costa, avand in vedere ca asigurarea plateste asta si pe oamenii de rand nu-i prea intereseaza. Am sa caut si de indata ce gasesc iti spun. Imi pare rau...
Cristina
danielac spune:
sunt alaturi de voi!!!
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
veronici spune:
Draga Mariaa,ai incercat sa trimiti subiectul si la Europa FM? Astazi au dezbatut in emisiunea lui Robert Torcescu de la 13,30 legea cu noua remunerare la proaspetele mamici.Cine stie? Poate va avea ecou si problema noastra?
SUCCES! Veronica
Helen spune:
Sunt alaturi de voi...normal!!!
E greu de crezut dar poate totusi se va schimba ceva in atitudinea acestor,,domni"
va pup pe toate!
Ariela spune:
100% PRO PROTEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E timpul sa se mai gandeasca cineva si la noi,la poporul acesta chinuit si infometat.E timpul sa mai fie pusi cu botul pe labe si
umflatii de guvernanti care dorm cu nesimtire sau chiulesc cu lunile de la sedintele unde se discuta problemele tarii.
Si chiulesc pe sute de milioane de lei , nu pe un salariu de mizerie.
Propun sa traiasca si ei si familiile lor din 4.200.000 lei pe luna.
Domnul ADRIAN NASTASE ar fi trebuit de mult sa - l demita pe acest imbecil SIRBU - care - si mai spune si Ministrul Protectiei Sociale.
Inca o data sunt total de acord cu PRO TEST - ul.
Sa de-a Dumnezeu sa apara soarele si pe strada noastra..
tinatache spune:
quote:
Originally posted by ileana
Cristina ( Tinatache)
Poti sa ne dai un ordin de marime pt. un FIV in Germania?
Cam intre cat si cat?
ileana
Am cautat intre timp, din pacate date recente nu am gasit, dar am dat peste o suma de aprox. 4600 DM (cam 2300 euro si cam tot atatia $) pe care o pereche a platit-o pt toate operatiunea de inseminare. (era o poveste mai complicata ca erau asigurati privat, nu la stat si se luptau sa le ramburseze cheltuielile, intre timp stiu ca statul plateste primele 2 FIV). Insa nu stiu exact ce intra in costurile astea, cate incercari, pt ca nu dadeau detalii.... Eu mai caut, oricum. pa.pa.
Cristina
laura miu spune:
sunt alaturi de voi, mai ales acum cand domn'Ministru al SOLIDARITATII a plafonat indemnizatia la 4mil, ca sa puna capac la toate...
multumesc