Miresele anului 2006 (3)
Scumpele mele, vorbarete, daca tot nu aveti curaj, va transfer eu la capitolul 3.
Iata si capitolul 2: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203&whichpage=1" target="_blank">Miresele anului 2006(2)
Va pe toata si ma bucur ca ne inmultim pe zi ce trece.
Bine ati venit oana, daii si cata. de la mine.
Parca mi-a mai trecut astenia, si sper sa intru ceva mai des sa mai vb. si noi.
pe toata.
Si nu uitati sa ma treceti pe listua.
Data e aproximativ : hahaha 26 aug, krelia, cum de ai uitat, nu ziceam noi ca o sa avem nunta in aceeasi zi?
tuturor.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
Raspunsuri
daii spune:
Asa va vreau, fetele miresicile!!! Daca ne straduim putin depasim miresele de 2005.
Voua ce idei va mai vin, ca eu tocmai ma gandeam cat de frumos ar fi sa fac nunta in Sighisoara. E superb locul!!!Daaaaaaaaarrrrrrrrr e doar unn gand nebun.
Pupicei multi
ralu_trancu spune:
magdala, ai primit pozici pe mail?
Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler
krelia spune:
iubita mea magda, iarta-ma...m-am !! cum am putut uita???
Fetelor, da' va grabiti, nu gluma!!!
Hm, nu stiu daca e ok sa fi deschis noi capitolul 3, poate ne lamureste Cata, si cu ocazia asta inchide si capitolul 2
Cataaaaaaa, where are youuuuuu?
Mey fetelor, am si yo o intrebare...cum fac sa scriu un link in spatele unui cuvant? Ex.: scriu krelia si cand te duci cu mausu' sa fie de fapt link catre o alta adresa....(sa nu radeti, pliz, da?)
Si ca sa-mi repar greseala, actualizam:
MIRESICI 2006
27.05. daii, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
1.07 ooana, Targu Mures
1.07. ralu_trancu, restaurant Intim, Calarasi
19.08. Giova, Alba Iulia
26.08. krelia, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
?? bebelusha1, Valcea
Eu am lipsit un pik din peisaj, problems cu ....acu' si-a revenit..Voi lipsi din nou pana paine, cand semnez la condicutza.
, si o mica barfa mica, cum altfel ne sade nou bine?
V-am pupacit cu drag,
Capritza de serviciu (cum imi placea mie sa mai zic pe la alt "sobect")
Krelia
I wanna lay you down in a bed of roses.......
daii spune:
Fetele miresicile, pai cum de m-ati uitat sa ma puneti si pe mine in listuta voastra.
Treziti-va.............ca mai e mult pana la nunta si tb sa muncim serios la lista asta, doar nu vreti sa fim mai prejos decat miresicile de 2005
ooana spune:
Krelia cand actualizezi listuta trece-ma si pe mine...........in 1 IULIE 2006 !
Va urez sa aveti parte de o zi frumoasa!
PUSI
krelia spune:
Neatza, iubitele miresicile
daii, scumpa, iarta-ma si tu ...te-a trecut fata in listutza de mai sus! Se vede treaba ca ieri am fost cu capu' in nori....apropos de ganduri nebune, eu nu am fost in Sighisoara, dar imi plac locurile astea medievale, ma linistesc, nu alta....iar daca e sa fac vreo nebunie in materie de nunta...ea s-ar numi Imparatul Romanilor, Sibiu (am mai zis-o, asta tin minte! )
ooana, am inteles sa traiti! Modificat, colorat, boldat! (in listuta de mai sus
Hai, v-astept la condicutza!
Pup fetele!
PS 1. asteptam miresicile din celelalte luni!!
PS 2. sunt curioasa care vor fi zilele in care nu se fac nunti, pentru anul viitor (in afara de zilele fixe) Noi, sper sa nu nimerim in vreo zi de post
magdala spune:
Buna dimineata, dragele mele.
ralu_trancu sigur ca am primit pozele de la tine.
Multumesc mult.
Krelia, link-ul il vei scrie asa:deschizi paranteza dreapta,url,="link-ul",inchide paranteza dreapta,cuvantul dorit,paranteza dreapta,/url,inchizi paranteza dreapta.
Nu trebuie sa ai spatii sau virgule intre ele. Incearca si daca nu merge iti scriu un PM poate asa pastreaza ordinea caci daca iti scriu aici, , va apare link.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
Giova spune:
neatza miresici!!!
am cam tras chiulul ieri, dar sper sa recuperez azi.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
krelia spune:
magda, mersic frumos, uite, incerc acum:
Sper sa va placa!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">surpriza