Miresele anului 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Hahaha, Krelia, sa va traiasca "baietelul"..

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Multam, multam!!!
Sa stii ca e un rasfatat fara pereche, dar si destept foc!
Si aaaaaare o pofta de mancaaaaaareeeee!!!!
Pacat ca nu-l vad asa de des cat mi-ar placea...
Am pus deja linkul in semnatura

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sa-ti traiasca bb-ul Krelia. e frumos!!!

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Da mai Krelia, frumos bebelul vostru.Sa va traiasca.Am pus shi eu poze cu bebelul meu...hihihi.
pupici,Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mai fetelor dar toate aveti catei? Krelia, Raluca, Roxi!!
si eu vreau, dar nu cred ca ne vom descurca cu el. toata ziua singur acasa, si mai stam si in chirie. distruge tot apartamentul

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by krelia

[font=Comic Sans MS][purple]
daca e sa fac vreo nebunie in materie de nunta...ea s-ar numi Imparatul Romanilor, Sibiu (am mai zis-o, asta tin minte! )

Te inteleg, Krelia, eu sunt originara din Sibiu si am facut banchetul de final de liceu la Imparatul Romanilor. Suuuuper... Sa vezi cand se da tavanul la o parte si vezi stelele... Asta daca e vara si daca e vreme frumoasa, bineinteles... Jos palaria.

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Angelique, cunoastem, cunoastem . Am facut petrecerea firmei la sf. lui ianuarie, la un mom. dar ne era atat de cald, de la zbenguiala, incat i-am rugat pe ospatari sa dea drumul "tavanului", dar, nefiind vara, n-am vazut stele (nici verzi!), ci doar un cer negru, dar am simtit o racoare binevenita...la pranz ne-a cantat un nene la pian, despre camere, nici nu mai vorbesc, ce grecia, ce hawai ce tunisia...sibiu, tata! Aia "luna" de miere! Da' stiu ca ai batut drum zdravan din Sb pana in Cta, nu gluma!
Gio, mersic, poate imi fac album si pun mai multe poze cu el, caci tata, de fiecare data cand mergem la el, ii mai face cate o poza , asa, ii urmarim evolutia Cainele singur atatea ore, hm...iar daca n-are nici prea mult loc sa alerge, parca ti se rupe inima. Stii cum se spune, cainele iubeste omul, iar pisica locul, dar chiar si asa, o pisi singura nu e nici ea prea fericita, drept pentru care mai aman aceasta dorinta
roxy, sa-ti traiasca si al tau, sa fie sanatos si sa nu faca (prea multe) traznai! (ca face al meu destule..toata ziua alearga gainile prin curte

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia merci ca m-ai trecut in listuta!!!
Mi-a venit o idee.....poate ca nu e prea buna dar nu ma pot abtine sa nu v-o zic!
Daca tot ne "cunoastem" si ne-am inscris pe listuta hai sa ne cunoastem si din poze...am sa pun poza mea sa ma vedeti si pe cea a prietenului meu.
Va pup si astept sa va vad.
PUSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Pupicei, fetele miresicile!
Am cam intarziat la raport, dar...........revin in forta!!!
Cum stati cu pregatirile, agitatia??Ca eu cred ca i-am disperat pe toti in jurul meu. De 2 zile stiu cand ma voi marita, si deja am imbolnavit pe multi cu entuziasmul meu.
Voi tot asa "in priza" sunteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Ia ghiciti???????
Am facut rost de o noua miresica de 2006, una din cele mai bune prietene din liceu, Stefania.
O asteptam in randul nostru.
Pupicei

Mergi la inceput