Aspirante optimiste(126)
Raspunsuri - Pagina 8
Relya spune:
Sorina
, Ardit
, Danap
si tuturor celorlalte fete multumesc mult pentru ca sunteti alaturi de mine ! Plang ca proasta de dimineata si nu ma pot opri...De fapt mint ! Nu pot plange ca lumea ca-s la serviciu si astia-s cu ochii pe mine...ma ascund dupa monitor si din 5 in 5 minute fuguta la baie sa-mi sterg nasu si lacrimile... Am un nod in gat si nu pot scapa de el...

Aveti dreptate. Reiau analizele. maine ziua 3 fac FSH, LH, Estradiol si prolactina. E bun asa ? ce ziceti ?
Ardit
frumos mai stii sa povestesti. Esti talentata, ce mai ! Taaaare-s departe de voi
...tare as vrea sa va cunosc personal !!! Astept sa vad poze !!!!
dulce !
Relya
tumpi spune:
gata pozele
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/tone_ionela/my_photos
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
adar spune:
Dragele mele,
eu sunt adar(andreea), cap de lista la aspirante, si de altfel cea care a infiintat aceasta TRUPA A ASPIRANTELOR OPTIMISTE.
Am intrat doar ca sa va salut si sa va urez tot ce e mai bun in lume, sa va doresc din inima sa aveti un copil si sa va rog sa nu va pierdeti speranta. Si eu inca mai astept...
Va sarut cu drag,
adar
adar
tumpi spune:
Adar , scumpa, pupici la tine, chiar ma intrebam ce e cu tine, chiar nici o veste, absolut nimic de atatea luni.Cum iti mai e, ceva vesti?
Pupici sefei de lista ,lista pe care sper sa o parasesti cat mai repede
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Anca Wish spune:
Supeeeeeer pozicile si supeeeeer intalnirea!!!!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Sorina7 spune:
si io vroiam distractie si papa bun si de toate
...ca asa de bine le zice Arditutzu...va dati seama daca si ospatarii isi bagau nasucul pe acolo, cum am fi vrut si noi !
Laurici
fetitza...ma bucur ca esti bine, chiar citisem un raspund al dr.T cuiva pe site, ca de ce trebuie pauza dupa chiuretaj ca nu intelege, nu e necesar...asa ca la piscina sa alungi fluturasii si apoi acasa la "datorie"...
...la mine au venit rushii aseaera, dar luati exemplu : in premiera mondiala pe tara, nu am facut urat, nu bocesc, nu
...ci cuminte am scris data pe foaie si incep numaratul...ei ?! laudati fetitza au ba ?!
Mihaelutza, pe unde esti dragutzo ? hai sa semnezi condica ! 
Relya, capul sus, e foarte bine asa, am luat de pe site si uite cum scrie la hormonale :
"daca ciclurile sunt la 28 zile, FSH si estradiol se fac in ziua 3-5, LH in ziua a 14-a, progesteronul ziua a 21-a. prolactina, THS si FT4 pot fi facute oricand."
Adar, ma bucur sa te "vad", felicitari pentru ideea cu listutza si iti multumim, eu cred mult in ea, iti doresc sa iti
implinesti visul cat de curand !
toate fetele !
coralia76 spune:
Buna fetelor!
Am sarit si eu de la capitolul "Endometru,masuratori"unde postez de obicei sa va salut si sa VA FELICIT pentru intalnire.V-am vazut pozele,sunteti niste scumpe toate si va doresc tuturor cat mai curand bebei sanatosi!
Va pup.
lauricipani spune:
sorina, sigur ca laudam fata frumoasa. BRAVO!!!
da spune-mi si mie ce raspundea dr.T referitor la perioada de pauza?
pup
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Relya spune:
Frumoase fete, frumoase poze !
...si ce deserturi !!!!yammm...
Sorina multumesc mult
N-am auzit de FT4 Ce e aia ?
pup dulce !
relya
dana p. spune:
Super pozele!!
Mi-am adus aminte ca tot am vazut in poze "vicioasele", Lachione tu te lasasesi de "viciu" ce cauti acum cu pipa in gura?
Cred ca m-am prins ce-i cu NF-ul asta.
Sorinuta, si-o sunt invadata de rusnacii, dar acum ma bucur ca ma duc la operatie si duapa aia cand oi avea iar liber la prestat atucni sa vezi cum
la
.Cred ca voi ati baut aseara si-o m-am
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas