Aspirante optimiste(126)
Raspunsuri - Pagina 9
tumpi spune:
ma bucur ca v-au plcaut pozele, poate asa convingem mai multe fete, ce bine ne simtim noi cand ne vedem, mai ales cand mai apare in cadru si cate un ospatar cu perspective.(fara iconuri, ca nu-mi merg)
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Kariris spune:
Vale, cata dreptate ai cu sindromul NF asta, bata-l vina!
Dana p, te-ai prins, te-ai prins...acum, asta e!
realitatea! io ii mai spuneam sindromul LAP...e acelasi lucru...si zau ca-i mai nasol decat premenstrualul!![]()
Dupa ce am vazut pozele nu mai am un rid pe fata, mi s-au descretit fruntile, ne-a dat Tumpi terapia de soc pentru un zambet constant pe buze...
Dincolo de faptul ca sunt super pozele, imi plac la nebunie comentariile de la fiecare poza, care ascund un suflet bun, senin si cu mult simt al umorului...
Asta-i adevarul! nu mi-a tinut cu acidul folic! de la vitamine m-am ingrasat!
Sorina7 spune:
Laurici, asta zicea dr.T: ca nu intelege de ce doctorul respectivei i-a dat pauza dupa chiuretaj, ca nu ar trebui...o sa caut mai tarziu raspunsul lui exact sa ti-l dau.
Relya, nu stiu exact, ca eu nu am facut hormonalele, astea
...de ele zicea dr.T.
dana, bafta maxima !
fetele
PS. Am sters prostiile ca suntem in post !
dandana spune:
ha! ardit, ai uitat ceva la rezumat!
nu intelegeam mai frate cum e la niculescu si marinescu la eco, 2 intra, 2 se schimba, 2 pe masa ![]()
astept la doctora mea la usa si VAD ca asa se intampla!
si imi pare rau ca n-am discutat inca putin de homeopate!
PROPUNERE: la intalniri stabilim si o ordine de zi! ne facem lectiile, venim cu date, adica nu doar cu rasul desi si asta e bine!
megbeng spune:
RELYA, FT4 este fractia libera a hormonul t4(unul din cei 2 hormoni sintetizati si secretati de tiroida).fiind libera, e practic fractia activa :)
GeorgianaI spune:
In sfarsit apuc si eu sa intru din nou pe DC! Remarc ca la voi merge, numai la mine. Nu stiu ce naiba, dar incarca foarte greu.
Fetilii, FRUMOASE POZE, FRUMOASE FETE! Cu asa frumuseti pe acolo, cred si eu ca misunau ospatarii.
Irina Codrina??????????
Mai fetelor, stiti la cine ma gandeam eu azi? la SHEHEREZEDA! cE-O MAI FACE? Nu a mai scris de foarte mult timp.
Gogoseral, draguta, tu pe unde umbli?
Arditule, frumos rezumat, ca de obicei. E original, in felul in care il scrii tu!
Pupici.
puiudana2004 spune:
FT4 este o analiza pt glanda tiroida.Ti-a zis dr ca ai avea o problema cu glanda?
dana
dana p. spune:
Lachi is fata distiapta, dar tot nu mi-ai spus ce-i cu pipa aia la tine, de care spuneai ca te-ai lasat?
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas