Aspirante optimiste(126)
Raspunsuri - Pagina 7
Kariris spune:
Vale...Bai frate...dar suparacioase mai sunteti! Am scris eu ceva pe forum despre tine? Daca aveai de lamurit ceva de ce n-ai facut-o pe PM? Si cu Anca mi-am lamurit problema pe PM (problema mea la cap de altfel), ca a postat apoi ea ceva pe DC sa vada toata lumea a fost din initiativa ei, nu ca as fi comentat eu pe DC.... ce ai cu mine acum? Am vazut ce ai postat si m-am simtit datoare sa-ti raspund ca sa intelegi ca nu am nimic nici cu tine nici cu altcineva. M-am sculat cu fata la cearceaf, mi-a picat prost un anumit cuvant, iar apoi intr-o subiectivitate maxima mi s-a parut ca mai gasesc o "picatura" pentru paharul meu care trebuia umplut si in mesajul tau!
Dar nu am scris nimic referitor la tine si mai mult am incercat sa te fac sa intelegi ca nu am nici un resentiment fata de nimeni cu atat mai putin fata de tine! Probabil ca nu trebuia sa o fac? Pentru ca reactia ta a fost una de perseverenta..
Imi pare rau fetelor... cred ca am gresit pe undeva...nu va cunosc deloc... n-am vrut sa va supar, am incercat sa repar greseala mea care nu stiu daca a fost chiar numai a mea si nu am reusit...ei, nici nu mai incerc, ca deja mi se pare ridicola postura in care ma pun.
Oricum a fost o intalnire minunata si inchei prin a spune ceea ce am spus si in primul meu mesaj de azi: am cunoscut niste fete minunate la intalnirea de aseara FARA NICI O EXCEPTIE!!!
lauricipani spune:
Sorinache, pui mic si frumos!!! Io pup mult fata! Ia spune tu in a cata zi esti si ce ai mai facut?
Sper ca ma iertzi ca am avut si io o pereoada de kk? si acum mi-am revenit!
pup
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
ardit spune:
buna fetele frumoase!!!
in primul rand fetele vreau sa va zic ca a fost S U P E R, desi eu din pacate am intarziat, m-am invartit cu masina in jurul centrului istoric, cautand un loc de parcare, am parcat la mmama dr..., ca bucurestiul la ora aia este ca o ureche infundata cu ceara, mea culpa ca nu am plecat din vreme din ploiesti, na, si stiti cine mi-a reprosat ca am intarziat?! ospatarul!!
fetele insa, super fete (stitzi si voi) si mankarica superfaina, am ras neste ficaciori cu bacon si o salata de vinete si un tiramisu cu fructe de padure, miam! si as fi ras si un campari, da' de cand sofez zici ca am intrat la stapan, am baut... apa plata... cu lamaie![]()
raport de sedinta:
1.fete de fete: ancutz, mady, lachi, vale, tumpilina, dandanutza! ..aa si io!
2.papika superbun, merci vale, zau ca rar gasesti in bucuresti, l-am trecut pe lista mea!
3.s-a discutat despre (iar?! ei bine:da!) dl doktor T, s-a ajuns la concluzia ca ori e speta de supermen, ori il ajuta tehnica!
4.ospatarii erau numai urechi, fetele se intrebau de ce vin si iau, si pun atat de des farfurii, pahare, apa. Egzplicatia e simpla: au luat lectii, da? ![]()
5.s-a dezbatut cum/cat si in ce conditii prima oara (ce? e na, va prindeti singure!)
6.d-na dr.moisa (si pe fata si pe dos si pe la cusaturi)
reconstructia tubara dupa extrauterina, sa ne bagam?
7.ce reactii da estrofemul (si alte "medicamente"...)
8.barbatii copii si cum sa-i cresti, berbantii maturi, avantaje
9...aaa nu mai stiu
10.coruperea minorilor berbanti :-O
11.l-am cunoscut pe lachi (catelul lachi) fain catzel, incantata de cunostinta, din pacate el a avut un stres cu mine, da il conving eu ca nu musc!
12.ne-a lipsit soricelu'asteraky, toot speram sa apara, si lauriciu scump (mei mei, io zic sa ai grija cu gagicile alea ca-i tare simpatic al tau)
13.nu mai stiu, da'ceea ce stiu cu sigurantza ca nu am mai ras de mult si nici nu m-am mai simtit asa bine de cand m-am calugarit, si asta spune tot, nu?
io trag acum un schnaps de treaba
relya mamico, ce ai pui, kalma pui, o sa fie totul bine promit io. Parerea mea este ca inainte sa faci lapa, sa faci toate analizele, si cu ele sa te duci la un dr.care sa nu fie asa celebru dar sa aiba grija de TINE, nu de un concept ca infertilitate nu stiu de care! si nu conteaza ca ai pierdut timp, esti cu noi in aceeasi cursa! 
dana p. spune:
Dionisiade( iti spun asa deocamdata ca sa stie fetele cui ma adresez ca mai este o Flori, draguta de ea, aici) multumesc de incurajari, cred ca pe mine ma inhiba mai mult atmosfera de spital si sala de operatie decat interventia in sine.
Despre Tutunaru ce sa-ti spun ca eu am ajuns la el anul trecut in octombrie si m-am dus cu toate analizele facute si el doar mi le-a interpretat. Pana sa ajung la el am luat si eu mai multi doctori la rand din Bucuresti si fiecare imi dadea sa fac cate un calup de analize dar nici unul nu mi le-a dat sa le fac pe toate odata.
Mie mi-a placut de el ca a avut timp sa se uite pe analizele mele si sa mi le explice pe cele care erau mai dubioase ca rezultat. El m-a mai trimis sa fac o echografie la Iosup, o spermograma si m-a tirmis si la un medic homepat. Cand am plecat de la el a doua oara mi-a dat tratament in cazul in care as fi ramas insarcinata, dar pana acum n-a mai fost sa fie.
Incerc sa te sun putin mai incolo sa mai vorbim.
Relya am citit ( am stiut imediat ca esti tu)si eu raspunsul care ti l-a dat Tutunaru si imi pare rau de ce ti s-a intamplat nu stiam chiar toata povestea ta.Dar cum spunea si el nu trebuie sa renunti la ideea de a fi din nou mamica poate iti va fi rasplatita suferinta cu un copilas bun. 

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
lauricipani spune:
ardit, pentru tine un simplu pupi care sunt sigura ca-ti transmite si subantzelesul. Simplu: stiu eu de ce te iubesc asa mult!
Dai bataie la treaba!!! 

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
bety spune:
Chiar eram curioasa cine a fost si cum a fost.
Astept pozele!
Ardit - mercic pentru relatare - sa inteleg ca esti din Ploiesti sau lucrezi in Ploiesti?
Beatrice
dana p. spune:
Bravo Ardit, pe tine te asteptam cu rezumatul ca tu le ai , punctezi asa bine discutia
.Mai dar ce-i mai barfiti voi acolo pe Dr. T si pe Moisa!!Tare as fi vrut sa fiu si eu acolo sa particip la o barfa mica despre ei
mai ales despre T ca io ma duc sa ma opereze joi si trebuia sa fiu si eu la curent cu barfele nu?
Laurici 
imi pare bine ca esti vesela azi , cred ca de la inot ti se trage![]()
Va pupacesc 
pe toate si mai ales pe Ancuta , Vale,si Lachi care nu stiu ce tot vorbesc aici codificat ca nu inteleg nimic
dar sper sa fie bine pana la urma si sa nu ramaneti cumva suparate, ca ma supar si io , dar nu stiu de ce sa ma supar dar vad eu poate gasesc ceva sa intru in randul suparicilor
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Kariris spune:
dana p
nu mai e loc in club si se restructureaza si cele existente....vad ca vale tine mortis sa-si pastreze locul in club, dar eu am speranta ca dupa ce-si bea integral cafeluta de dimineata sa revina asupra parerii facuta referitor la mine....
Vale

![]()
valentinag spune:
Bey Dana,vorbim codificat k sa nu ne inteleaga dusmanii
ca cica si Vechiul testament e codificat tot,noi de ce nu![]()
Din cauza de NF(asa-i lachi?)niste cuvinte au fost prost intelese,eu nu am judecat pe nimeni si cu atit mai putin nu pot judeca prietenele mele de pe dc,lachi,chiar am vb. pe drum cu Mady si Anca ca esti o tipa super,nebunatica,de viata,asta a fost parerea mea despre tine!atit si nimic mai mult!
numai bine si peace man?
Speranta moare ultima!
Valentina
poze