Aspirante optimiste(126)
Raspunsuri - Pagina 6
Relya spune:
Danap,
dulce ! tin pumnii strans, saptamana viitoare! Bafta maxima !!!
Eu nu-s ce am ...nu ma mai pot opri din plans. 

M-am dilit ce mai...
I-am scris si io Dr. Tunaru si i-am povestit mai toate experientele mele traite in goana dupa bebe. Reproduc finalul "…sa-mi dati un sfat. Ce pot face mai departe ? Poate fi laparoscopia o solutie ? Cel mai simplu ar fi sa-mi scot din suflet dorinta de a deveni mama din nou. Dar pentru ca inca nu am reusit acest lucru … incerc sa vad ce posibilitati mai am sa raman insarcinata natural.
Va multumesc din suflet pentru timpul acordat .
si uite ce mi-a raspuns: :(( sincer cred ca ati avut ghinion cu carul. unul la mana, sarcina extrauterina a fost diagnosticata prea tarziu pentru ca probabil un chist naboth a fost luat drept sarcina intrauterina (cea aproape de col). doi la mana s-a intrat chirurgical ca pe tarla (incizie de la gat pana la degetete de la picioare) ceea ce predispune la aerente. trei la mana chiuretajul vartos facut in anul 2000. ce sa zic... in primul rand nu renuntati la ideea de a deveni mamica natural sau nu. nu merge natural...? exista intoteauna in rezerva IVF. dar nu renuntati. trebuie sa existe o rasplata la suferinta prin care ati trecut. "
Desi e un raspuns plin de compasiune ...nu stiu de ce dar 

dulce !
relya
lauricipani spune:
dandanutza, ![]()
![]()
stiu pui ca am lipsit dar a fost in scop nobil. Imi intaresc sotzul care nu poate fara mine si...ca sa fiu sincera cred ca am facut bine ca m-am dus cu el. Ce mi-au vazut ochii acolo

numai fete de fete. Neshte corpuri si neshte craci de am ramas 

.
Ca sa nu mai spun ca-i aruncau nishte priviri!!! Cam aveam un morcov...intre timp s-a transformat in dovleac si bine ca am ajuns acasa repede.
Aaaaaa, si ca sa nu uit! Mi-am revenit total drept pentru care iar o sa va zapacesc cat pot eu mai mult

pup fata frumoasa!
Anca, ai grija de endometru! Daca nu creste spune-mi mie ca il fac io sa-si bage mintzile in cap. Hai succes pe mai departe!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
dandana spune:
![]()
![]()
![]()
aha, laurici bine ai facut! te duci in ficare zi, hotarat lucru, ca doar nu poti sa-l lasi singur si pierdut ![]()
![]()
![]()
anca, eu am sau aveam la ultimele 2 eco, endometru dubios de gros, adica in comparatie cu anul trecut. nimic nu-mi poate scoate din minte ca e de la tinctura de zmeur si ceaiul de napraznic. gandeste-te!
GeorgianaI spune:
Laurici, sa inteleg ca ati avut la ce va clati ochisorii, nu?
Si io, credeti-ma, de cate ori vad o tipa care arata super, tot timpul ma intreb cu se hraneste fiinta aia frate? Cu aer, de arata asa de bine?
Si ma uit la ea, dar cand ma uit la mine...........lasa de dorit, dar asta sunt!
Pupici.
lauricipani spune:
georgic pui, de clatit si i-a clatit el ca io n'aveam timp, io eram geloasa!!!![]()
![]()
!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Kariris spune:
Dandana, ai fost si tu aseara? Unde stateai, ca io de emotie am uitat sa va intreb care cine suntei? Sorry....
bey! ne-am impacat, ne iubim in continuare, ne jucam impreuna in continuare si o sa ne si tamponam la Sovata impreuna! ok? v-ati linistit? gata cu tampeniile! stiu ca poate ca eu le-am inceput, dar gata; m-a impacat micuta frumoasa, m-a facut chiar sa rad pe yahoo mesenger, sac!
Vale, scumpo pai acu' mi-am revenit io si ai luat-o tu razna? Cum adica sa nu mai intri in raza mea vizuala? pai nu te pazesc io prin zona (pe aici pe la noi, pe unde fac eu pene auto) si-ti dau un pup cu forta sa nu mai fi suparata? mai fetelor eu sunt de inteles...daca n-ati retinut faza cu "acele zile" aseara imi pare rau; eu sunt de foarte mult timp intr-un altfel de "acele zile" asa ca... putina intelegere pentru o femeie....hai ca nu mai spun cum! ca suna urat! (sau mai bine zis ma doare cruntul adevar
)
Laura pupa toate fetele dulci pe care le-a cunoscut aseara si pe cele pe care urmeaza sa le cunoasca! si promite sa nu mai fie paranoica!
valentinag spune:
Stii Laura,ieri am avut o zi de rahat,datorita intilnirii cu voi,mi-am incheiat ziua minunat!A fost o placere sa fiu cu voi aseara,dar ca sa fiu sincera pina la capat,asa cum sunt de obicei,m-ai dezamagit cu reactia de azi!Te-ai suparat ca am zis ca esti dusa cu capul?sau ca am scris 14.5?cine stie de pe forum ce inseamna asta?a fost asa o chestie pe care o stim doar noi,un mic secret al nostru,un semn de recunoastere daca vrei.
Nu te judec,cum nu judec pe aproape nimeni,nu e treaba mea ce a facut fiecare,unde,cand,cum cu cine.
Cred ca cel mai bine este sa ma tin departe de toate astea....trista concluzie dupa 3 ani de forum si 2 de aspirante optimiste!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Relya dragutzo, ma gandeam eu ca iar esti in butoiul ala mult hulit, ca doar nu degeaba ne-am nascut in aceeasi zi...![]()
eu zic ca bine gandesti, mai intai sa faci hormonalele asa cum scrie la carte, daca se poate undeva unde stii sigur ca poti avea incredere in rezultate. Si daca ies bune, atunci pasul urmator sa iei legatura cu Tutunaru, stiu ca e nasol ca e departe, si atunci la laparo iti rezolva tot in caz ca e ceva acolo. Dupa mine la noi cele care avem, un copil, nu ar intra in discutie FIV-ul...zic si eu parerea mea...incearca sa nu mai pui pe primul plan facutul de bebic, asta incerc si eu din rasputeri, stiu ca e greu, dar ajuta la psihic, ca la noi si asta e problema. Trebuie sa nu uitam sa ne traim si viata si sa ne bucuram de ce avem. Si eu cred ca disparand incrancenarea, pe care cel putin eu am avut- berechet pana acum 1 luna, va veni si bebicul. Doamne ajuta !
pup toate fetele ! 
dandana spune:
lachione, eu eram in coltul opus, cel mai departe de fumatoare 
aia cu fixatia pe tutunaru ![]()
pupa dana la tine!
dandana spune:
valentina mama, ce s-a intamplat puiule?
PA BUNE DACA MAI INTELEG!
DRAGA ASPIRANTE, ASEARA NE_AM PUPAT CU TOATELE, NE_AM SIMTIT SUPER SUPER SUPER, MAI FETELOR, PARCA M_AM INTALNIT CU ALTCINEVA?
nu mai inteleg nimic!