Mamici din Japonia
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mamaluidavid spune:
Zicea cineva(nu mai tin minte cine,scuze) ca la sfarsitul lui aprilie ii pleaca mama in tzara singura si isi face griji.Si eu am avut-o pe mama aici,a plecat pe 3 februarie
,si ea tot singurica dar inainte de a pleca i-am scris eu niste hartii pe engleza in care intreba unde este poarta, pe care sa le arate in cazul in care nu se descurca in Frankfurt.I-a scris si sotul in japoneza in cazul in care nu se descurca in Narita.Mi-a spus mama ca au ajutat-o foarte mult,le-a folosit si aici si in Frankfurt.
Bine,si eu mi-am facut o gramada de griji,dar a fost totul OK.
Eu plec pe 20 aprilie in RO,prin Viena;dar am inteles ca mamica respectiva pleaca prin Amsterdam,nu?
Pupici si succes.
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
hiroral spune:
Buna mamicutelor!!
Va multumesc frumos pt urari si gandurile bune si va spun ca de abia astept sa nasc si eu...
Anca si Eli v-am vazut pozicile ,atat Naomi cat si Stefanel sunt niste dulcei,nu mai am rabdare parca sa-mi tin si eu bb in brate..
Si pe Davidut,Luka i-am vazut ce mai.. niste scumpei toti puiutii sa va traiasca,sa creasca mari si sanatosi!!
In legatura cu serul fiziologic si eu sunt curioasa daca se gaseste pe aici?? multi tuturor ingerasilor si mamicutelor!
Raluca&bebelusa,10 zile pana la DPN http://community.webshots.com/user/hiroral
naomi_ioana spune:
Stefania drum bun acasa si sunt un pic invidioasa pe tine,,vei face pastele acasa,ce as vrea si eu
.
Raluca mai ai putin si vei putea sa te bucuri de comoara ta,inca odata nastere usoara si nu iuta de sfaturile fetelor
.
Fetelor azi Naomi a coborat singura din pat(drept dovada avem poza la albumu martie ),dar binenteles ca nu s-a tinut pe picioare si sa dus ca buturuga.
Mi-a trecut raceala si m-a luat o maseaturbez
shian spune:
Buna mamicutelor,
Ce mai faceti?Astazi e soare ,dar bate un vant rece ....Oricum astazi avem planuri de plimbare,sper sa nu ne fie frig.Voi ati iesit astazi?
naomi_ioana am vazut pozele recente.Ai o dulceata de fetita,sa-ti traiasca.
Ce te-a determinat sa te tunzi?Te intreb pentru ca si eu vreau sa ma tund scurt,maine am programare.Pe tine te prinde foarte bine noua frizura...
eli am folosit si eu produse din gama Gerber.Sunt un pic mai scumpe ,dar bb-lului meu par sa-i placa.
Eu locuiesc in Arakawa-ku,adica pe langa Ueno.Cam departe ce-i drept,dar nu imposibila o eventuala intalnire.
Ti-am vazut pozele,ai un ingeras....sa-ti traiasca.
naomi_ioana
eli
va promit ,albumul cat de curand.
trebuie sa va las deocamdata,mi s-a trezit odorasul si tipa...
anca & shion
yashy spune:
Salutare!
Azi am fost cu Luka la orele de inot. A fost cuminte si ascultator
, cel putin asa l-au laudat instructorii azi. Eu nu am vazut decat putin ca am fost sa-mi fac de cap la cumparaturi la... 100 yeni shop
Am luat o multime de chestii... care mai de care. N-am mai platit de mult 3.000 yeni... doar cand mergeam acasa si luam cadouase la toata lumea de acolo
.
I-am luat lui Luka pensule si goase sa se apuce de pictat, sper sa nu se apuce de pictat toata casa!!
Am o problemuta cu el... De ieri face mult pipi pe el... Nu-s ce are... stie ca trebe sa se duca la , dar nu ajunge pana acolo
. Totusi... banuiesc ce-ar fi...
Ieri m-am certat cu tati tare
si el era de fata
O fi asta?...
Un week-end placut!!Pupici!
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama
naomi_ioana spune:
Adina sunt sigura ca ei inteleg cand e tensiune intre parinti.Si eu cu tati cand ne mai contrazicemNaomi face ochi mari la noi si incepe a plange
...e ff bine sa evitam
de la disputele celor mari.Vroiam sa te intreb daca Luka mai foloseste pampers?La
de cand l-ai inscris?
Ancadin timpul liceului am avut parul lung,deci era timpu de o schimbare(un motiv);dupa ce am nascut a inceput sa imi cada fff mult
(al doilea motiv);Naomi era tot timpu cu manutele in capu meu
,ma tragea nu gluma(parca acum ce face
?)si tot timpu o gaseam cu par de-al meu in gurita
(al treilea motiv)
Multumesc de compliment
yashy spune:
In ultimul timp n-am mai avut meciuri cu Kazu, dar ieri n-a dormit prea bine si si-a descarcat totul pe o pereche de sosete
si pe mine
. Cand ridicam un picut tonul Luka e cel care urla mai tare:'kenka shinai!!!
' Si-atunci cum mai poti sa zici ceva...
Il pupacim
si terminam si noi tot pupacindu-ne
!
De anul trecut din vara l-am invatat la olita si n-am prea avut probleme cu el ziua. Dar mai zile cand poate n-are chef sau uita sau e prea concentrat in ce face si nu merge la timp la WC si scapa cateva picaturi pe chilotel
. dar asta e nu fac prea mult caz din asta, inca! La inceput il certam, dar mi-au zis mai multe mamici ca nu e bine sa-l cert daca da gres
, nici sa il fac de rusine in fata celorlalti
.
In schimb noaptea nu pot inca sa il fac sa mearga la WC... Face atat de mult pipi ca trece de multe ori prin pampers. Luka bea multe lichide ziua. Inainte de culcare am redus pana la un sfert de canita, si tot face mult seara.
La l-am dus de anu' trecut in aprilie. Am intrat vreo 5 luni cu el la 'baby course' (de la 6 luni pana cand renunta la pampers), apoi din octombrie la copilasi (de cand renunta la pampers, ca sa nu faca pipi in piscina, la 5 ani). Aici e o pozica din noiembrie.
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama
naomi_ioana spune:
Adina multumesc de raspuns,si eu vreau sa o dau pe Naomi la inot,
dar cand o sa ne intoarcem din Romania.
Mamici vroiam sa va intreb daca este prea devreme sa o invat pe Naomi la olita?
naomi_ioana spune:
Tot eu,Adina vroiam sa iti spun ca Luka e un scump ,iti vine sa il papi tot,in poza cu inotu
yashy spune:
quote:
Mamici vroiam sa va intreb daca este prea devreme sa o invat pe Naomi la olita?
Lasa fetita in pace!
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
Adina
![](hippi.gif)
![](bici.gif)
obraznicatura lu' mama
![](foto.gif)