Mamici din Japonia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Off topic: Anca, unde vine Tagimi? de mult caut pe harti dar nu gasesc... In ce ken e?

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Adina,multumesc de raspuns,stau in Gifu ken

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata mamici si bb-ei,ne-a fost dor de voi,.

Sa va spun ca Naomi mi-a dat desteptarea la 5.35si eu aseara a facut pe la ora 12,sunt,dar asta e ,avem ,au trecut vremurile bune cand dormeam pana la 9-10.Astazi e soare si frumos,deci vom iesi la plimbare.

Raluca asti bine?nu a dat semne ca ar vrea sa iasa?

O sap buna va dorim,multila cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buna fetelor si bine v-am gasit!

sunt mamica unui baietel KENZO nascut pe 1 nov 2004 iar numele meu este Octavia si sunt din Piatra-NEAMT de origine

peste cavteva zile facem 5 lunisoare,avem 2 dintisori care stagneaza,nu vor sa iasa sub nici o forma(dar mami nu se plange).ne place sa fim trasi de manute ca sa ajungem in pozitia sezand iar cand mami nu ne ajuta ne rasucim singurel pe toate partile.

va pupam si speram sa avem timp ca sa fim activi la toate discutiile

ELI am mai gasit un site cu produse pt bebei si au mancare HIPP care se comercializeaza in RO si am inteles ca este fff buna http://www.britsuperstore.com/acatalog/Baby_Food_and_goods.html

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

si eu sunt ffffoarte dezamagita de medicii de aici.noua pediatra de fiecare data cand am mers la doctor ne-a dat antibiotice(binenteles ca nu i le-am dat) si asta pt ca ii curgea putin nasucul.sotul mi-a spus ca asa fac doctorii la ei pt a-si soate banii de la asigurari.eu ii mai administrez copilului EFERALGAN din RO si sunt fff multumita ca nu-i intoxic organismul cu antibiotice.

cat despre colici noi am avut probleme mari iar cand ne-am dus la doctor ne-au spus sa-l tinem in brate si-i va trece.cu dintii la fel"copiii nu fac febra din cauza dintilor,nu sunt agitati ci dor ii mananca gingiile!".
acum incerc pe cat posibil sa nu mai ajung la ei.mergem in RO pe 20aprilie si vom face acasa toate consultatiile necesare

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Bine v-am regasit!! Mi-a fost tare dor de voi!!

Ma bucur ca ne inmultim, Octy si pentru Kenutu.
Oare Luka e cel mai mare? As vrea sa intre si alte mamici cu cupiluti mai maricei.

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Ne primiti si pe noi ???

Bebe Kenta-noi ii spunem Ken - 2 ani si 3 luni.
Un bebe cuminte in park si rau cand stam in casa.
seamana mai mult pe tata si asta ma supara putzin :)))
dar,lasa ca se fac bebeii mari si o sa semene si cu noi,sper.

Pupicei de la Samy si bb Kenutz.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna mamicilor!!!
Mi-a fost dor de voi...in fiecare zi am intrat cu speranta ca va merge!!!
Leonel(nepotelul meu)...a fost foarte bine la control....7350gr si 70 cm.I s-a stabilit gatutul.Doctorul l-a laudat ca este foarte bine!Si noi de asemenea suntem fericite ca este bine!!Azi am fost prin parc,dupa doua zile de stat in casa cu ploile care au fost!!!
Voi ce mai faceti?Sunteti bine?Puii ce va mai fac?Cu ce va mai minuneaza?
Va pupik dulce pe toate

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna mamici si bebici!!
Anca multumesc pt gandurile bune.Sunt bine deocamdata am inceput sa am unele dureri precum cele menstruale sa fie astea durerile de la inceput??Mai am putin zic eu si.. nu va spun ce frica mi-e dar cu Dumnezeu inainte..Si sa ne auzim cu bine si sper sa ma primiti si pe mine in clubul mamicilor cand voi reveni cu bebelusha mea..
multi la mamaici si la bebici scumpici!1

Raluca&bebelusa,5 zile pana la DPN http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

ADINUTZO multumim mult!si pt voi mii de pupici

Samuray-lady si noi ii spunem KENUTZ.sa va traiasca ca e tare frumusel

HIRORAL nastere usoara si o bebelina sanatoasa!

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput