Mamici din Japonia
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
shian spune:
Dragele mele,
Sa va traiasca ingerasii,sa va bucure si sa va umple inimile de bucurii.
Sa va spun si eu cate ceva despre papusica mea:este baietel,are 10 luni si pentru ca are parul foarte lung il tratez cu apelative feminine(cateodata).Nu am inca album,dar sper sa fac unul cat de curand.Deci,Shion al meu sta in fundulet,merge in patru labute si cerceteaza fiecare coltisor,se ridica in picioare singurel,dar inca nu merge(are timp).
Suntem tare invidiosi pe Naomi,vrem si noi dintisori mai multi.Noi avem doar doi,dar asta nu ne impiedica sa muscam.
Naomi,ti-am vazut pozele,esti tare dulcica si sa sti ca mai asteptam si altele.
Hiroral,eu am nascut normal,la 40 de saptamani,fara epidurala,fara nimic.A durat cam mult ce-i drept si ma apucasera toti nervii ca toate mergeau in sala de nasteri,numai eu nu.Pe mine m-a ajutat foarte mult faptul ca sotul meu a asistat la nastere.As vrea sa-ti spun concret,toata povestea,dar nu vreau sa te sperii,asa ca iti doresc o nastere usoara,iar in momentul cand vor aparea contractiile,oricat ar fi de dureros,gandestete ca cu fiecare contractie esti mai aproape a-ti vedea copilul.Respiratia te ajuta sa controlezi durerea,asa ca in timpul contractiei nu tine aerul in piept ,ci respira adanc,iar cand expiri incearca un fu...u cu accent pe ultimul u.Pemine ma invatasera surorile medicale acel hi-hi-fu,dar in timpul durerilor mi s-a parut prea lung si nu ma ajuta deloc.
Iti doresc tot binele din lume,sa-ti dea Dumnezeu un bb sanatos si sa te ajute si pe tine sa treci cu usurinta peste nastere.
anca & shion
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamaluidavid spune:
Naomi multumim pentru urari,are mama baiat mare! Cat despre mine,ca zici ca nu am nascut,mai inca de dat jos 5 kg sa ajung la greutatea dinainte,am luat 23 kg in timpul sarcinii dar incerc sa imi revin.Oricum multumesc
pentru remarca.
Si eu am nascut prin cezariana asa ca nu stiu ce sa zic,dar iti doresc nastere usoara si un bb sanatos!
Noi avem pediatra dar nic eu nu sunt prea incantata,chiar azi mergem ca Davidutz sapt. trecuta a racit si acu ni s-a treminat tratamentul dar nu a facut mare branza,asa ca banuiesc ca o sa luam altul.Ce ma enerveaza ca sapt trecuta cand am fost nu m-au prea crezut ca e racit,nu mai fornaia cand eram acolo dar fiindca eram eu racita i-au dat totusi medicamente.
Speram sa scapam repede ca sa facem si noi vaccinul de 3 luni ca luna viitoare mergem in RO sa ne botezam
la mamici si la bebici
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
sora2001 spune:
quote:
In legatura cu pediatrii am observat si eu ca sunt batuti in cap si cam toti doctorii de aici,dar asta e sa fim noi sanatosi si sa ajungem mai rar pe la ei.
fetelor aveti grija ce fel de remarci folositi la adresa medicilor japonezii ptr. ca va citesc o gramada de useri .
eu n-as avea curjul sa critic un medic care si-a tocit coatele pe bancile facultatii de medicina , 4 ani teorie si 2 ani practica , invatind chimia organica , anatomie , genetica , etc..ma rog , depinde de specialitate .
medicii japonezi administreaza antibiotice doar daca in organismul copilului a patruns un virus si este neaparat nevoie de
interactiunea lor , dupa cum stim, medicamentele au si reactii adverse .
"Nou-nascutii si sugarii mai mari sunt un grup divers de copii, destul de mult diferit de omologii lor mai varstnici. Reactiile adverse postmedicamentoase pot avea implicatii profunde, imediate, intarziate si pe termen lung, asupra dezvoltarii lor neurologice si somatice. Perioadele intrauterina, neonatala si de sugar sunt singurele momente din viata in care suntem expusi si afectati de medicamentele administrate unei alte persoane, mama. Mai mult, din cauza fragilitatii nou-nascutilor si a complexitatii bolilor lor, tratamentul farmacologic la aceasta grupa de varsta este deseori complicat de accidente si reactii adverse postmedicamentoase inevitabile sau dificil de evaluat. Datorita diferentelor in ceea ce priveste morfologia, procesele patologice si tratamentele, sugarii si copiii sunt afectati de o paleta diferita de reactii adverse postmedicamentoase. Aceste reactii nu sunt in mod necesar previzibile din experienta cu adultii."
ema&richard-sora
OtiliaLia spune:
In privinta medicilor, daca aveti posibilitatea, alegeti pe cei mai in varsta. De urmarit pe diploma expusa sa fie absolvent anterior anului 1975. Va garantez ca veti avea surpriza sa fiti multumite.
yashy spune:
quote:
Originally posted by OtiliaLia
In privinta medicilor, daca aveti posibilitatea, alegeti pe cei mai in varsta. De urmarit pe diploma expusa sa fie absolvent anterior anului 1975. Va garantez ca veti avea surpriza sa fiti multumite.
Lia-S
Nu stiu exact in ce an e absolvit pediatrul unde am mers cu Luka, dar era in varsta. De la el mi s-a facut lehamite de a mai merge la doctor...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Mie toate prietenele japoneze, care au copii, imi spun sa caut un
![](medic.gif)
![](batutincap.gif)
Adina
![](hippi.gif)
![](bici.gif)
obraznicatura lu' mama
![](foto.gif)
naomi_ioana spune:
Buna dimineata mamici si bb-ei.Eu iarasi imi servesc cafeaua in fata calculatorului si Naomi se joaca, jos,pe patura,imi este frica sa o las in pat ca imediat face buffffdaca nu sunt atenta..
Noi ieri am iesit in parc,a fost o zi superba cu mult soare.Afara ii place,o intereseaza porumbei,copii mai mari care se joaca,copaci,masini,tot ce misca...a si nu in ultimu rand rotile de la carut,sa o vedeti cum se apleaca peste carut si vrea sa le atinga
.Astazi e frig,vom sta in casa
.Voi ieri ati fost la plimbare?
Anca asteptam cu multa nerabdare albumu,vrem sa il vedem pe Shion,vrau sa-i vad paru,Naomi din pacate duce lipsa de asa ceva.Ah,am mai pus cateva poze noi la martie.
Stefania stii ca sunt biserici si aici si il poti boteza pe David?Sau vrei tu neaparat in Romania?
O zi buna va doresc,multila
devylla spune:
Buna fetelor!!!
Nu sunt mamica dar mi-am permis sa scriu ca am si eu un nepotel de 3 luni si iubesc la nebunie copii!!!
Va felicit pe toate pt bebeii frumosi!!!Sa va creasca mari si sa va bucurati de ei!!!!
Bebelu' meu sau nepotelu' meu e un dulce!!!E grasut...a inceput sa gangure,de vreo 2 sapt a inceput sa rada de ne minuman de el.Seara il apuca pofta de discutii si gangure intruna!!!Mananca bine si mult!Acuma l-am asezat pe pat si ma uit la el cum rade la pereti!!Isi mananca manuta....pt ca e fomica dar nu am mancat cum trebuia mai de dimineata si ne-am stricat ritmul si acuma mai rabdam putin...pana la 12!!Ce ma amuza cel mai mult ca incepe sa creada ca eu sunt mamica lui,cand ma vede rade cu gurita pana la urechi!Ce sa faca si el saracutu' e derutat...daca eu stau mai mult cu el!.
Luni mergem la controlul de 3 luni si primul vaccin....Sa vedem cu se va comporta!!!
Va pup dulce!!!
Sabina
devylla spune:
naomi_ioana aici ieri a fost bine de dimineata de am iesit imbracata de primavara si pe la pranz a inceput o vijelie si o ninsoare de zici ca eram in Ro!!!Asadar ne-am facut bagajele si am fugit repede acasa la caldurica!!!Si vad ca frigul continua si azi ....da macar nu mai e ninsoare!!!!
Sa speram la vreme mai buna pe saptamana viitoare sa mai iesim si noi in parc sa mai luam aer!!!!
Sabina
eli spune:
Buna! Am tot incercat sa va scriu ieri dar imi zicea ca mi s-a restrictionat accesul.
Eu pe Stef il las fie la el in patut sa se joace, fie pe jos.
Deci, ce vroiam sa va zic ieri, era ca am gasit produse pt bebelusi (baby food, creme, scutece) pe http://www.fbcusa.com/public2/ .
Stef mai pap cand plecam in weekend sau cand il ia foamea pe afara mancare de la borcanase. Am vazut ca au si cateva conbinatii pe care nu le-am gasit in magazinele de aici. M-am gandit ca poate intereseaza si pe alte mamici.
Dati click pe Browse Products si apoi pe The General Store Catalogue si gasiti acolo diferite produse la litera B (Baby...), D (Diapers), N :Nursing Pads - Bottles and Baby Accessories
Mai au si in catalogul DELI, astea vin mai repede, dar parca sunt mai scumpe borcanasele.
Ce vreau sa va intreb, voi ati dat la bebei mancarica de a GERBER?
Stefania, l-am vazut pe David, eu un scump, sa iti traisca. Iar tu, asa cum a zis si Anca, arati foarte bine. Felicitari pt kg date jos asa rapid. Eu mai am inca 4 kg de pierdut (din cele 21 luate), dar mi-au trebuit 7 luni, nu 3 ca tie. Bravo.
Anca, mamica lui Shion, Eryka, asteptam pozici noi cu copii vostri!
Adina, Luka e un scump, abia astept sa il mai vad.
Shian, unde stai in Tokyo? Eu in Edogawa-ku, aproape de Disney. Daca ai sta pe aproape poate am reusi sa ne vedem.
Aici e frumos, o sa ii dau lui Stef sa pape si plecam la plimbarica. Weekend placut tuturor!
mamaluidavid spune:
Fetelor aici se gaseste ser fiziologic?Daca da cum ii spune? Ca eu mai am decat 2 fiole si doar luna viitoare merg in RO si o sa imi aduc.
Naomi eu oricum trebuie sa merg in RO ca in iunie are soru-mea mai mare nunuta si nu se poate sa lipsesc asa ca de aceea astept sa fac botezul in tara.Eu merg mai repede pentru ca vreau sa prind Pastile ,in iunie vine si sotzul ca nici fara el nu se poate la botez si la nunta.Dar el o sa stea doar o saptamana
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi