Mamici de iulie-august 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Briana ai grija de tine, ia-ti liber cateva zile si vezi ce-ti zice si dr. tau ca nu e de gluma, bine ca sunteti ok. Dar sa nu mai patesti asa doamne fereste. Sper ca mananci. Lasa dieta acum.
A propos ai primit mailul cu cartea? aia pt dupa ai inteles da?
Pupici si muulta sanatate!

Ioana
sapt.23
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/album?.dir=/18e2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Briana sa te asiguri ca bei destule lichide pe zi(cel putin 2 litri) si sa mananci echilibrat.Trebuie sa consumi 25-30g de proteine zilni(se gasesc in carne,lactate,seminte, nuci si alune, fasole,tofu).Sa mananci bine ca sigur de aia s-a intamplat.Sa ai grija de tine si de bebe :).Sa mergi si la doctor sa vezi daca nu sunt alte cauze dar nu cred.

Adriana si Aidan 25sapt+3zile

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Eu, despre col nu stiu decat ca este inchis.Nu imi stiu dimensiunea.
Fetelor, aveti grija de bebeii din burtici, si de cei de pe langa burtici.

Si mama era pierduta de catre tata pe strada...Doar la inceputul sarcinii...se trezea singur...cand se uita in urma, mama era pe jos...
Dar trebuie mers la doctor, sa spuna daca si ce este in neregula.

Pupici de la Alina cu burtica Alexandru de 23 sapt

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Corbioanadraga, am primit cartea. Multumesc tare mult.
Nu m-am apucat de regim. SINCER. Si cred eu ca mananc foarte bine. Adica in fiecare zi lactate, carne fructe si legume. Cate putin din
fiecare.
Problema este ca eu am avut anemie severa inainte de a
ramane insarcinata. Anemie care , zic eu, am tratat-o. Spre rusinea
mea nu am urmarit evolutia, desi ea a reaparut imediat ce am ramas insarcinata. Insa iau acum un pumn de vitamine !!!! Tocmai din cauza
asta.

Insa, blackpanterocu lichidele stau foarte foarte prost.
Nu pot bea apa, doar ceai si sincer m-am saturat de ceaiuri.

Acasa nu am stat, acum sunt la serviciu si ma simt destul de rau
Cred ca o sa imi sun sotul sa vina sa ma ia ca nu ma simt in stare
sa conduc 50 minute pana acasa.

Maine merg la doctora. Am sunat-o si ma asteapta maine dupa amiaza.

Vreau doar ca BB sa fie bine. Atat. Ca mamica se reface ea!

Briana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetelor va multumesc tare mult pentru laude . Suntem desigur niste parinti foooarte fericiti cu mandreatza noastra de fata. Tati deja e cam panicat de viitori pretendenti; cred ca o sa albeasca in perioada adolescentei Evei ... de-acuma deja e stresat.

Briana, sa stai in patutz azi, sa nu te mai misti de acolo pana te vede doctora. Ar putea fi o hipoglicemie mai severa sau tensiune fff. mica. Oricum, trebuie sa te odihnesti, sa papi ceva si sa bei sau sa mananci fructe multe. Iti tinem pumnii si sa ne tii la curent.

Anis, nici eu pana de curand nu simteam bebelul in fiecare zi, desi am placenta posterioara si am simtit miscarile foarte devreme (12-13 sapt). Dar eu stiam oricum ca in trim II nu sunt asa de agitati in genere ca in trim III. Atunci trebuie sa fii atenta daca misca sau nu; acuma inca este normal, ok, bine; linisteste-te draga, e totul bine.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, ca m-am mai chinuit sa va ajung din urma! Acum nu mai scrieti nici una, si maine dimineata iar voi avea pagini intregi de recuperat.

Briana poate fi de la tensiune ceea ce-ai patit. Dr. meu m-a avertizat ca scade in perioada asta si sa nu prea plec neinsotita de acasa. Ceea ce mi se pare ingrijorator este ca nu bei apa. In perioada asta ar trebui sa bei f. multa. Lipsa apei poate contracta uterul. Pe mine ma intreba dr. daca beau apa cand am avut contractii. Si am senzatia ca ajuta la hranirea lui bb. Straduieste-te putin.

BB meu confunda vezica cu o minge. Din cand in cand mai da cate una. Sper sa nu patesc vre-o chestie neplacuta in public.

vreau sa va intreb si eu o treaba legislativa. Poate stiti. Nu ma trimiteti la sectiunea legislatie ca ma ratacesc pe acolo.
Din cele 126 de zile de concediu pre/post natal, cate e obligatoriu sa imi iau inainte de a naste? Sau pot veni la munca pana nasc? (asta daca pot si vreau ) Se pare ca fata care ar trebui sa ma inlocuiasca imi cam incurca borcanele, si daca ma simt bine nu vad de ce nu as veni pana mai tarziu. (am si net)

Pupici!
Andy si 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lichidele sunt f importante in sarcina ptr hidratarea uterului asa nu mai sunt contractii si la inlocuirea lichidului amniotic care se face la 24 de ore.
Andreea cele 126 zile de medical poti sa iei 63 inainte si 63 dupa nastere, sau poti merge la servici pana cand nasti depinde de tine cum te simti. Important este sa ai cel putin 42 de zile dupa ce nasti ca sa poti intra in concediu ptr cresterea copilului pana la 2 ani. Iti spun in cunostinta de cauza lucrand in domeniu.
Poti sa ti le iei pe toate dupa ce nasti dar retine chestia cu 42 de zile daca intri mai devreme in concediu.

Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Am cam lipsit de la apel in ultimul timp dar vin cu vesti :)
Am fost la eco 3D la dr. Meclea si s-a confirmat existenta echipamentului de baietel . Avem 650 gr la 24 de saptamani iar mami a luat din pacate 9 kg (de la 55 la 64 la 1,60m) ceea ce e cam mult, dar recuperam dupe ... In rest totul este normal, bebe e activ si o invineteste pe mami pe dinauntru

In alta ordine de idei: voi ati inceput sa aranjati camera pentru bebe? Eu vreau sa pun tapet, dar tot caut sa gasesc perdele, tapet si mocheta in aceeasi tema si nu reusesc. Stiti vreun magazin prin Bucuresti cu articole din astea pentru camere de bebei (in afara de Mobexpert si Bricostore unde au destul de putine si nu tocmai "fericite")?

Ne-am hotarat pentru patut pliant, nu vreau sa-mi vad copilul agatat de gratiile unui patut de lemn , oricat de frumos ar arata el, dar nu stiu ce sa fac cu masa de infasat: am vazut niste comode cu sertare, cadita si masuta de infasat de la Neonato care par interesante, dar nu stiu cat de practice sunt. Are cineva idee?

Hai c-am pus destule intrebari pentru o singura zi . Sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camille spune:

Orcaeu m-am decis sa aleg un patut de genul 3 in 1,arata super cele pliante insa nu le poti folosi decat 4 max. 6 luni . Nu e indicat nici pentru un matur sa doarma la nivelul solului , dar pentru un biet puiut.

Moniq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Despre col: important e sa nu scada sub 2 cm el normal are limita inferioara la 3,8 cm (asa mi-au spus mie).
Oricum odihna muulta, fara stres si tratament acolo unde impune dr sau la indicatie cerclaj.
Cred ca si examenul local spune multe (pe langa echo) asa ca medicul decide ce e mai bine.
Brianamica: neaparat analize mai ales daca te sti anemica si cu asemenea "antecedente" nu condu si nu merge singura prea mult pe strada.
Orca: felicitari pentru baietel!
Va pup dulce si sa auzim numai de bine!

Delia si Codrin

Mergi la inceput