Mamici de iulie-august 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Pentru mine masuta de infasat a fost foarte practica fiind exact la un nivel care nu mi-a solicitat coloana la aplecare, plus ca pe margine le aveam pe toate la indemana.
V-o recomand calduros, ca model depinde de fiecare...
Eu am luat insa caruciorul este o oferta super la Carreffour pentru Chicco.Va recomand (cine are drum) sa le vada.
Pupicei!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Va zic noapte buna!!! Mi-am pus si eu cateva pozici cu burtica, nu prea relevante dar mai lucram.

Ioana
sapt.23
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/album?.dir=/18e2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ce de mai treaba am avut cu cititul in seara asta...
Ziceam eu ca imi iau modemul de la RDS si ca totul va fi super ok, dar... socoteala de acasa... stiti voi... Am facut tot ce trebuia, ca la carte, dar reteaua nu ma vede... cred ca nu ma baga nimeni in seama acolo la ei...
Katink si Anca, daca vreti abonament la RDS, in primul rand va trebuie nervi de otel!!! Eu m-am abonat acum 2 luni si numai acum m-au cablat. Este extrem de ieftin, am ales abonamentul de 9$ cu 500 min. RDS si 50 min Romtelecom incluse si 2 GB de internet, ceea ce este super!!! Daca vreti s-o faceti, eu va tin pumnii sa mearga mai rapid decat la mine...

Peca, ma sperii cu Kg tale!! Esti sigura ca-ti merge bine cantarul????? Eu zic sa-l recalibrezi pt. ca-ti arata cu vreo 6 kg in plus - asta la prima vedere

Cati, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa !!!

BB23 si Orca, sa va traiasca baieteii, sa fie sanatosi !! BB23, merci pentru numarul de telefon, dar ot nu mi-ai spus cum te cheama!!!????

Briana , Doamne !!! Bine ca a fost sotul tau cu tine!!!!! Ai mare grija, mergi la doctor sa descoperi cauza acestor ameteli!! Eu am avut o cadere de tenisune intr-o zi, si tot asa, era sa-mi dau ochii peste cap, dar mi-am revenit dupa ce am tinut un stalp in brate timp de 5 minute in mijlocul strazii. Eram singura...

Kulta, sper sa fii bine, ai mare grija cu efortul iubitico, stai si tu mai cumintica!!!

Andy, aha, deci nu sunt singura la care bebe topaie pe vezica... Cum ti se pare senzatia? Ca eu prima oara m-am speriat cand l-am simtit acolo!!! Mai nou da in tot ce prinde, dar are o pasiune pentru vezica

Giana si BB23, constantencele mele, am gasit blugi de gravide!!!! Toate felurile, marimile, super faini!!!! Si sunt atat de comozi, ca nu mi-a venit sa cred!!! Si tocmai renuntasem la cautat!! Am gasit un magazin cu hainutze pentru gravidutze, foarte bine aprovizionat, au lucrusoare extrem de frumoase, culori vii, nu mi-a venit sa cred ca-i adevarat!!! Nu am stiut ce sa aleg, zau asa!! Blugii sunt din aceia cu marsupiu in fata, crac drept, putin elastici, simpli, elastic reglabil la marsupiu... pret 1 milion!!! Iar costumasele de vara din in diverse culori, foarte faine, 1.800.000lei. Preturile sunt... mari... dar bine ca exista haine pentru noi!!!

Fetelor, gata!!! Sunt epuizata, ma bag la nani...

Pup burticile,
Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Ioana, ti-am vazut pozele, esti o dulce, este clar: copiii din iulie-august anul acesta vor fi foarte frumosi, pentru ca au mamici frumoase!!!

Orca, eu dau tarcoale pe la magazinele de bebelusi... de cand am ramas insarcinata, tot compar preturile si modelele. Dar voi incepe sa cumpar cand voi fi prin luna a 7-a, sa fim pregatiti pentru orice, just in case... Eu sper sa nu fie cazul sa le folosesc asa din timp, dar este bine sa fiu pregatita. Si eu optez tot pentru patutz pliant, cel din lemn cu gratii nu-mi place si este prea rigid... Imi place ca are doua nivele, iar pentru cand va fi mai maricel de s-o putea ridica singurel si voi fi nevoita sa scot "etajul" probabil ii voi face o extensie la picioare sa-l mai inaltz putin, intr-adevar este mult prea aproape de nivelul parchetului si mi-este frica sa nu-l traga curentul. Cu putina imaginatzie, toate se rezolva...

Gata, bag bebe la nani, ma atentioneaza ca-i tarziu si tre' sa mai si dormim...
Pup burticile, somn usor,

Irina si bebe 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Nu m-am putut abtine...........WOWWWWWWWWW Gabirus ce frumoasa e fata ta!!!!!!!!!!!!!!!!! O minunatie...sa va traiasca si sa fie numai bucurie pt voi.

Pupici

Ioana & Co. - Darius (12.02.04) & bb mic(a) din burtica 25s

Mergi la inceput

Neatza burtici, o zi frumoasa va doresc si cat mai lipsita de problemutze...

Vad ca nu a inceput activitatea prin zona inca...

Pup burticile,

Irina si bebe 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata fetelor! Eu am azi mult de treaba, da' am zis sa trec rapid si pe aici. Slava domnului ca ma simt bine!

Monica multumesc mult pentru raspuns. Naspa ca legea nu prevede o perioada obligatorie si inainte. In ce situatie ma pune si fata asta! Stiu ca o sa fie si o perioada aglomerata atunci, e prost sa lasi oamenii fara ajutor. Mai vad eu ce fac.

Irina ce sa-ti zic. Am mai des senzatia de urinat. Ca un cutit, apare-dispare, deci stiu ca a fost un sut. Oricum merg mai des la toaleta. Daca de acum am inceput...

Gabirus sa-ti traiasca fetita. O vazusem mai demult. Am intrat de mai multe ori sa o vad, si ce ciuda am ca eu nu am o printesa! Da' sunt convinsa ca si mami e la fel de frumusica. Pe cand poze?

Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Andy si 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by irinabungau
Peca, ma sperii cu Kg tale!! Esti sigura ca-ti merge bine cantarul????? Eu zic sa-l recalibrezi pt. ca-ti arata cu vreo 6 kg in plus - asta la prima vedere

cel de acasa nu merge bine.....de aceea controlul meu de greutate este tot o data pe luna...la dr.....
nimeni nu credea, inainte, ca am 55kg, dar cea mai tare era vecina....care se cantarea....si se supara pe cantar....suna sa ma intrebe cate kg am....nu ma crtedea ...si isi lua cantarul sub brat si venea la mine si era musai sa ma sui pe el....si cand vedea ca arata cand 54,8...55...55, 5....era o adevarata catastrofa......si sa nu iti spun ca m-a pus odata sa ma duc la farmacie (si ea cu mine)...sa ma cantaresc acolo....saraca farmacista...se uita la noi....adica de ce eu care arat asa de slaba am tot 55 si ea care e si putin mai inalta si arata mai rotunjioara are 58 gkg....degeaba i-am explicat ca exista pers. ca mine care au scheletul osos greu.....ca nu am ajuns la nici un rezultat

sambata am vorbit cu ea ultima data si ma intreaba:
- "te-ai ingarsat de cand esti ?"...
- eu "da....si ii explic evolutia dinŽian. pana in martie......." si ea :-" du-te ....ca nu te cret, treci pe cantar.....da unde le-ai pus? ...." a mai bolborosit ceva si a primit apoi

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza

Mergi la inceput

Andy, eu il simt pe bebe pe vezica de parca as avea inca o inima acolo, sunt ca niste pulsatii... nu este dureros, dar se simte ciudat!

Ce liniste prin zona... parca vad ca ies in oras si cand ma intorc... de-abea reusesc sa citesc tot ce-ati scris...

Pup burticile,
Irina si bebe 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata burtici,
ce poze frumoase aveti !!!!!!!! si eu vreau.....E super asa sa si vedem cu cine "vorbim".

Briana ai grija daca ai cazut; si eu am patit la fel dar aveam sub 3 luni si dr. mi-a propus RMN sa vada daca nu am leziuni, pt ca in timpul cazaturii m-am lovit la cap rau de tot ca nu am putut sa-mi misc capul vreo 8-9 zile si am avut si varsaturi. Tre facuta eco pt bebe sa vezi el cum sta. L-ai mai simtit miscand de cand ai cazut?Daca nu a durat mult starea de inconstienta, atunci nu e grav. Va trebui sa faci si o glicemie sa vada daca nu scaderea glicemiei a fost cauza.

Kulta nu ai voie sa ridici, mai ales 9 kg, e prea mult, eu asa zic. Incearca sa eviti sa o ridici mai ales daca tu esti in picioare.

Ioana ce mamica draguta esti si Blackpantero la fel, de altfel toate fetele. Eu nu am poze, dar ma straduiesc sa fac si sa pun la semnatura.

Inca o intrebare pt Monica: acele 126 zile cum se platesc? 75% din media pe ultimele 6 luni? si daca da, media la ce salar? Merci anticipat.
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput