Fibrom uterin (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Rici,

De tine nu incape nici o indoiala ca nu te-ai bucura de primavara. Motive sa fi batuta de astenie? Vine el micutul Albert si te scoate la o plimbare si gata trece.
Te pup si va doresc numai sanatate ca-i mai buna decat toate.
Pupici la bebelasul ala scump al vostru.
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by rachel owen

http://community.webshots.com/album/311207677NPxlpw/1
Daca dati pe pm adresa de mail va mai trimit si filmari scurte.

POZICI:
Omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Rici!...si eu vreau sa vad filmulete cu voi!!! E super gagiul! Fetelor, ati vazut poza in care e imbracat un pumpkin? il mananci...

Despre mine, nimic nou, fac cura de fructe, ieri si azi am batut pistele ciclabile, daca raman cumva insarcinata, al meu trebuie sa fie mare ciclist...

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Va pup pe toate...Florini are dreptate, in ultimul timp nu am prea intrat pe forum, chiar eram curioasa sa vad ce mai faceti ce mai ziceti....In ultimul timp am fost putin racita, am tinut piept ciclului abundent, norocul meu ca nu a tinut abundent decat 2 zile restul de zile normal (zic eu).
Florini draga, mie doctora mea mi-a spus ca trebuie sa consider prima zi a menstrauatiei ziua cand ea apare fie si de culoare maro.Eu imi calculez ziua a 11 a ciclului (este ziua cand iau prima pilula de Utrogestan)din prima zi a menstratiei chiar daca este de culoare maro.O fi bine?Din cate imi dau seama nu prea este clara nici aceasta problema cum nu este clara nici problema daca putem sa combinam tratamentul naturist cu cel medicamentos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetelor,pur si simplu nu mai am rabdare,parca luna asta si mai putina ca luna trecuta!Sunt in ziua 22 si acum vreo 3 zile am avut dureri ca de ciclu,insa n-a venit.Ma mananca mana sa-mi fac un test,desi e probabil prea devreme si as da banii degeaba.Si sunt si ingrijorata ca am luat antibiotice pana in ziua a zecea,asa ca nici eu nu stiu ce sa-mi mai doresc.Oricum,eu am un ciclu scurt,cam 25 de zile,deci nu mai am mult de asteptat.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Draga Rosa, de ce iei Duphaston care este de sinteza? Eu nu am acceptat acest medicament , am cerut ceva natural, un progesteron natural.Doctora a zis ca daca tot insist pe ceva natural atunci sa iau Utrogestan care este un progesteron natural.Acesta insa nu iti matureaza asa de bine endometru cum face Duphastonul.Practic noi incercam sa pacalim sangerarile abundente cu acest progesteron care este insuficient in oraganismul nostru.Cand luam Duphaston (pentru chistul pe ovar) ciclu imi venea mai putin abundent, dar chistul crestea. De cand iau Utrogestan am ciclu abundent insa fibromul meu (unul dintre ele care era cel mai mare de 4, 5) a scazut la 2,5.Fibromul asta mare le acoperea si pe celelalte 2 care erau mai micute (inca unul de 2,5 si de 1,8).Eu am sa fac inca 3 luni tratament cu Utrogestan (in total 6) si sa vad...... daca gasesc raspunsul corect sa asociez si cu ceva ceaiuri atunci am sa iau Utrogestan si ceaiuri.Eu oricum iau si Mastodynon, Tandiferon folic, Vitamina E forte si un complex de B-uri.Parerea mea este ca pentru cine are ciclu abundent este necesar sa acopere cu suplimente pierderile din luna respectiva.
Am fost la California Fitness unde am facut unde test de rezonanta magnetica (un fel de EKG) si acolo mi-au dat niste suplimente naturale pentru problemele mele.Astea se pot asocia cu ce mai iau eu, chiar mai mult se completeaza unele pe altele.
Nu imi este frica de operatia in sine , imi este frica de cum va actiona dupa operatie dereglarea hormonala, pe care o avem toate ca doar de aia ne-am ploconit cu dragutii aia pe uter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by mioritaus

Draga Rosa, de ce iei Duphaston care este de sinteza? Eu nu am acceptat acest medicament , am cerut ceva natural, un progesteron natural.Doctora a zis ca daca tot insist pe ceva natural atunci sa iau Utrogestan care este un progesteron natural.Acesta insa nu iti matureaza asa de bine endometru cum face Duphastonul.Practic noi incercam sa pacalim sangerarile abundente cu acest progesteron care este insuficient in oraganismul nostru.Cand luam Duphaston (pentru chistul pe ovar) ciclu imi venea mai putin abundent, dar chistul crestea. De cand iau Utrogestan am ciclu abundent insa fibromul meu (unul dintre ele care era cel mai mare de 4, 5) a scazut la 2,5.Fibromul asta mare le acoperea si pe celelalte 2 care erau mai micute (inca unul de 2,5 si de 1,8).Eu am sa fac inca 3 luni tratament cu Utrogestan (in total 6) si sa vad...... daca gasesc raspunsul corect sa asociez si cu ceva ceaiuri atunci am sa iau Utrogestan si ceaiuri.Eu oricum iau si Mastodynon, Tandiferon folic, Vitamina E forte si un complex de B-uri.Parerea mea este ca pentru cine are ciclu abundent este necesar sa acopere cu suplimente pierderile din luna respectiva.
Am fost la California Fitness unde am facut unde test de rezonanta magnetica (un fel de EKG) si acolo mi-au dat niste suplimente naturale pentru problemele mele.Astea se pot asocia cu ce mai iau eu, chiar mai mult se completeaza unele pe altele.
Nu imi este frica de operatia in sine , imi este frica de cum va actiona dupa operatie dereglarea hormonala, pe care o avem toate ca doar de aia ne-am ploconit cu dragutii aia pe uter.

Din cate am inteles eu,fetele care se pricep mai bine sa ma corecteze daca nu-i asa,dar parca toate medicamentele contin progesteron de sinteza,fetele foloseau o crema cu progesteron natural cu care se ungeau si diverse remedii naturiste.Deci,ma indoiesc ca un medicament e mai bun ca altul, atata vreme cat nu contin progesteron natural.Oricum,eu am luat 2 luni Duphaston,luna asta n-am mai luat,am zis ca nu mai iau nimic pana nu mai merg la un medic,dar din pacate n-am ajuns inca.Eu,chiar si cu Duphaston,am cicluri foarte abundente,asa le-am avut intotdeauna,singurul efect al lui fiind faptul ca nu-mi venea ciclul inainte de 26-27 zile.Acum il astept pe la 24-25 fara Duphaston,ca la bebe nici nu indraznesc sa sper.As incepe sa beau ceai de coada soricelului dar nu stiu daca e permis in sarcina si cum eu incerc in fiecare luna sa raman...

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Florinini
Sper ca sunteti bine si va bucurati de primavara.
Va pup pe toate,
Florinini
--------------------------------------------------------------------------------

Si eu sunt bine, am fost ieri la o petrecere traznet! Am dansat de n-am stiut de mine, parca nu mai aveam fibrom, nimic-nimic, sanatoasa tun! Cand dansez uit de toate, pacat ca nu se intampla mai des!!!

Despre problema "venitului", mie doctorul mi-a zis ca atunci cand vine dupa-amiaza spre seara, sa socotesc ca prima zi pe urmatoarea si in general sa socotesc ca prima zi atunci cand vine sange curat, nu pete maronii.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

quote:
Originally posted by kim
Rici!...si eu vreau sa vad filmulete cu voi!!! E super gagiul! Fetelor, ati vazut poza in care e imbracat un pumpkin? il mananci...

Scuze ca nu corespunde topicului... si eu abia astept sa-l pap pe Albert...si abia astept sa-l aud si sa-l vad din nou

Emma

Mergi la inceput

Rosa draga,
Continultul unei capsule de Utrogestanu contine :ulei de arahide,lecitina din soia; capsula:gelatina,glicerol si dioxid de titan.Utrogestanul se recomanda si pentru mentinerea sarcinii, in afara faptului ca este recomadat in cazul hemoragiilor datorate unor fibroame, mastodinii sau afectiuni benigne ale sanilor.
In legatura cu ceaiurile dupa cum ai citit si eu am aceeasi nelamurie :daca sa beau ceaiuri cat iau tratamentul cu Utrogestan , imi este frica sa nu creasca prea mult progesteronul fata de estrogen.Probabil ca ar trebui sa mergem la un homeopat sa ne lumineze.
Am multe intrebari la care nu se stie raspunsul, am intrebat si pe forum si pe doctora mea....se pare ca pana la urma aung la vorba ei "vazand si facand".

Mergi la inceput

Rosa, din cate stiu eu sunt putine medicamente care se accepta sa le iei in timpul sarcinii; antibioticele stiu ca sunt f periculoase si pentru cineva care nu este insarcinat.Am sa iti povestesc ce a facut o colega de a mea cand a ramas insarcinata:nu se putea lasa de fumat cu toate ca si noi si doctora ei ii spuneau sa se lase de fumat si de baut cola (2 litri pe zi).Ea nu s-a lasat ca cica nu putea.In sfarsit a ajuns in luna a 6 a si s-a gandit ea sa faca un efort sa se lase de fumat.S-a dus mandra la doctora sa ii spuna , iar doctora ia spus ca este inutil sa mai faca ceva pentru ca deja substantele daunatoare au patruns prin placenta la copil.In orice caz a nascut o frumusete de baiat de 3, 800 g si se pare ca este sanatos tun acum la 7 saptamani.Nu stiu daca trebuie trasa o concluzie din ex asta, stiu numai ca nu este bine sa riscam viata copilului si sa mergem pe basbaite atunci cand nu suntem sigure de cum trebuie actionat spre binele amandurora.Nu stiu daca a ti citit articolul despre acidul folic care este pe prima pagina ; ar fi bine sa il cititi pentru binele vostru si al copilului ca uitati va si voi ce greu se lasa venit pe lume.
Am nascut in 93 un baietel de 3,450 care a venit pe lume cand am stabilit noi,sanatos, si pe vremea aia nu puneam baza pe acidul folic si pe alte suplimente necesare pentru binele meu si al copilului (imi dau seama ce inconstienta am fost) Doctora mi le dadea si eu care eram impotriva medicamentelor nu le luam .Preferam sa manac fructe, legume.... dar odata cu trecerea timpului mi-am dat seama ca nu este suficient cat consumam noi pentru a acoperi necesarul de suplimente atunci cand suntem insarcinate pentru a avea un copil sanatos.Voi, viitoarele mamici, cititi articolul ala , mai cititi si alte articole despre cum sa va ajutati organismul sa fie puternic, apt pentru a reusi sa tina o sarcina.Am vazut fete care au facut bebe si cu fibrom, dar daca organismul nostru este slabit, stresat si mare si un mutant pe care trebuie sa il hraneasca atunci bebe se lasa greu.
Sanatate multa la toate .

Mergi la inceput