Fibrom uterin (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

De acord, noroc cu Rici si Albert ca asa uitandu-ne la poze, ne vine si noua "chefu" de viata...

...hai ca tragem si noi lozu' pana la urma...

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Gabela, Kim,

Vad ca si voi vorbiti (Kim parca mai demult) de intepaturi la locul afectat(fibrom sau sani)
Eu sunt in a doua luna de tratament homeopatic, si daca in prima nu prea am avut semnale de nici un fel de la fibrom, acum cand am inceput tratamentul pt luna a doua (in concentratie mai mare mi-a spus medicul-asociatie cu altceva) am niste intepaturi strict in zona fibromului...izolate, la ceva distanta de timp intre ele. Eu care-s veterana durerilor datorate necrozei de acum cateva luni pot spune ca-s total diferite, acelea erau pulsatile, continuee, iar locul era extrem de inflamat si dureros(palpam pe abdomen si simteam super dureros locul in timpul crizelor, iar acestea durau in continuu cateva ore).Tinand cont de povestile voastre, parca inclin sa cred ca intepaturile sunt de bun augur, daca si tu Gabela spui ca dupa intepaturi inflamatia sanilor a disparut....macar de-ar musca preparatele homeopatice din el...nu ma deranjeaza deloc daca-as sti ca de acolo vin intepaturile
Mai am si argumentul ca in homeopatie, inrautatirea simptoamelor dupa inceperea tratametului e considerat in semn f bun, deci tratamentul si-a atins tinta, e doar chestie de timp pt a intra in faza de ameliorare...e ceva de principuil vaccinului, imediat dupa admistrare organismul reactioneaza negativ, pt a-si (re)capata capacitatea de lupta cu ajutorul stimululi indus si a fi capabil sa si-o mentina timp indelungat sau toata viata
Mai sunt fete care pot impartasi aceleasi simptome?
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Mada,

Apropo de dureri si intepeturi in zona fibromului si eu le am si tot la aceeasi concluzie ca si tine am ajuns, adica tratamentul isi face efectul. Uneori am niste arsuri in zona aceea ca simt ca iau foc, dar sunt numai inauntru, pe exterior pielea are temperatura normala. Intr-o zi am purtat un fel de portjatier in jurul mijlocului cu ideea de a ma proteja de frig, mentionez ca il purtam inainte zilnic cand eram in casa, dar in aceea zi pur si simplu nu am putut sa-l suport, parca ma enerva, ma strangea, mai ales cand ma asezam sa stau los. Deci am renuntat la el.
Uneori pun maina pe burta in zona fibromului si simt zona respectiva sensibila si dureroasa, ca si cand te-ar trece la baie si il tot tii, iar cand te atingi pe burta parca te doare, cam asa este senzatia ca sa intelegeti.
Eu am incredere in tratamentul asta cu ceaiuri si cum a zis Kim o sa increc sa-m fac rost si de tinctura de zmeur.
In rest sunt OK, sunt in ziua 27 si rusii inca nu au tabarat pe mine, as avea ceva simptome, dar in mod normal ciclul meu era cam 25, 26 zile. mai astept pana maine si poate si poimaine, iar daca nu vin, fac testul.

Va pup si sa ne auzim cu bine.
Florinini

Mergi la inceput

Fetelor,
Sunt tare necajita ca azi dimineata cand am vrut sa fac si eu testul(dupa ce ma mai verificasem de 2 ori in timpul noptii), au venit rusii. Asa ca nu am mai facut nici unul. Cel putin sunt OK ca nu ma doare burta si ma simt relaxata, iar burta nu e asa tensionata cum obisnuia sa fie. Astazi a inceput numai o sa vad cum o sa fie maine. E bine ca a venit la 28 de zile, ca am inteles ca unele dintre voi va plangeti de scurtarea CM.
O sa o iau de la capat dupa ce trec rusii si poate am mai mult noroc.

Voi cum sunteti, banuiesc ca bine.
Va pup
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Si eu sunt in asteptarea rusilor,care habar n-am cand trebuie sa vina,cu scurtarea asta a CM-ului nici nu stiu cand sa-i astept.Am zis ca luna asta nu mai incerc sa raman insarcinata, dar n-a fost asa. Problema ar fi ca am luat antibiotice pana in ziua a zecea inclusiv,cand m-am oprit,desi nu terminasem tratamentul,asa ca nici nu stiu ce-ar trebui sa sper.E vreo problema daca am luat antibiotice pana atunci?Iar am motive sa ma framant pana vin rusii.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Rosa,

Sincera sa fiu nu am stiinta daca antibioticele pot afecta o sarcina(in cazul in care ar exista) la aceasta varsta. Dupa cate am auzit ele se absorb in sange inca si nu ar avea de-a face cu bebele mic daca exista acum. Daca as fi in locul tau as intreba un medic ginecolog. Stiu ca antibioticele nu sunt bune cand deja fatul incepe sa dezvolte aparitia organelor. Poate spun prostii, dar asta este ceea ce stiam eu. O sa incerc sa ma documentez si daca gasesc ceva iti spun.
Nu ai aflat care este cauza scurtarii CM? Ce tratamente faci? Eu sa sti ca de cand beau ceaiurile de coada soricelului, galbelnele si urzica, CM vine la 28 de zile, si inainte cu poate un an de zile cand mai aveam dureri la CM beam ceaiul asta dar doar cand si cand, nu ca si acum zilnic si in cantitate mare, dar si atunci observam ca ciclul meu venea regulat si la 28 de zile. Cand ma opream din baut venea la 25, 26 zile.

Iti doresc nunmai bine
Florinini

Mergi la inceput

Florinini,mi-a zis medicul ca mi s-a scurtat din cauza uterului fibromatos si a fibromului,de fapt,din cauza progesteronului insuficient,zic eu,ca doar din cauza asta a parut si fibromul,nu?Am luat Duphaston 2 luni,dar chiar si cu el imi venea la 26 de zile cel mult,de mult nu mai e la 28.Nici nu mai sper intr-o sarcina,de vreo 4 luni tot sper si nimic si ca un facut,toate lunile astea a trebuit sa iau medicamente pentru cate ceva.Am citit la un alt subiect aici pe forum,zicea cineva ca poti lua antibiotice in primele 10 zile de la conceptie si atunci n-ar fi nimic,eu m-am oprit in a zecea zi a ciclului,deci inainte de conceptie.Vreau sa ma apuc ci eu de baut coada soricelului,dar inainte vreau sa va intreb pe toate care beti ceaiuri,astea sunt sigure in cazul in care ramaneti insarcinate?Pentru ca stiu ca sunt unele ceaiuri medicinale care nu trebuiesc baute in timpul sarcinii,dar nu stiu exact care.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Rosa,

Asta este si o intrebare ptr. mine la care inca nu am aflat raspuns, daca ceaiurile astea ar putea afecta in cazul in care ramai insarcinata. Poate nu am cautat destul sa ma informez, deoarece band aceste ceaiuri chiar ma simt bine. e pot sa spun e ca am renuntat la bitter suedez care e pe baza de alcool.

Am o mare nedumerire acum. Sunt in ziua a doua de CM cica prima nu se pune cand e doar maro si pete putine. Normal as fi in a treia. Ieri pe 8 mi-a venit normal, rosu deci consider ca fiind prima zi. A fost destul de abundent, dar nu ca si alte dati. Astazi cand ar fi trebuit sa fie mult mai abundent, este decolorat si arata ca un mucus, nu stiu ce sa cred. Simt ca nu se elimina de acolo ce trebuie sa fie eliminat, am senzatia ca ramane ceva acolo, senzatie care o simt cam tot la a doua luna. Deci o luna e bine, simt ca m-am curatat acolo inauntru, iar cealalta luna simt ca trebuie sa mai iasa ceva, dar nu vine abundent, vine incet si putin.
Acum, dupa capul meu imi explic urmatorul fenomen: ceea ce nu se elibereaza prin ciclu probabil ca este preluat de fibrom, iar asta il face sa creasca mai mare. Voi ce credeti? Ar putea fi o varianta a cresterii fibromului? Oare lipsa de progesteron are de-a face cu aceasta stare care mi se intampla mie?

Voi fetelor -Loma, Gabele, Kim, Mada, Miorita- ce mai faceti ca nu mai stiu nimic de voi. Stiu ca totul e cam la fel dpdv al "mutantului" care nu se da batut asa usor. Sper ca sunteti bine si va bucurati de primavara.

Va pup pe toate,
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by Florinini
Sper ca sunteti bine si va bucurati de primavara.

Va pup pe toate,
Florinini

Da, scumpa, asa e!
Asa sa fie!
http://community.webshots.com/album/311207677NPxlpw/1
Daca dati pe pm adresa de mail va mai trimit si filmari scurte.

POZICI:
Omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Florinini

Rosa,

Asta este si o intrebare ptr. mine la care inca nu am aflat raspuns, daca ceaiurile astea ar putea afecta in cazul in care ramai insarcinata. Poate nu am cautat destul sa ma informez, deoarece band aceste ceaiuri chiar ma simt bine. e pot sa spun e ca am renuntat la bitter suedez care e pe baza de alcool.

Am o mare nedumerire acum. Sunt in ziua a doua de CM cica prima nu se pune cand e doar maro si pete putine. Normal as fi in a treia. Ieri pe 8 mi-a venit normal, rosu deci consider ca fiind prima zi. A fost destul de abundent, dar nu ca si alte dati. Astazi cand ar fi trebuit sa fie mult mai abundent, este decolorat si arata ca un mucus, nu stiu ce sa cred. Simt ca nu se elimina de acolo ce trebuie sa fie eliminat, am senzatia ca ramane ceva acolo, senzatie care o simt cam tot la a doua luna. Deci o luna e bine, simt ca m-am curatat acolo inauntru, iar cealalta luna simt ca trebuie sa mai iasa ceva, dar nu vine abundent, vine incet si putin.
Acum, dupa capul meu imi explic urmatorul fenomen: ceea ce nu se elibereaza prin ciclu probabil ca este preluat de fibrom, iar asta il face sa creasca mai mare. Voi ce credeti? Ar putea fi o varianta a cresterii fibromului? Oare lipsa de progesteron are de-a face cu aceasta stare care mi se intampla mie?

Voi fetelor -Loma, Gabele, Kim, Mada, Miorita- ce mai faceti ca nu mai stiu nimic de voi. Stiu ca totul e cam la fel dpdv al "mutantului" care nu se da batut asa usor. Sper ca sunteti bine si va bucurati de primavara.

Va pup pe toate,
Florinini

Eu am considerat intotdeauna prima zi se ciclu prima zi in care exista sangerare,multa-putina,cum o fi.Daca n-ar trebui sa numar asa,spuneti-mi si mie.Florinini,tie ti-a zis medicul sa numeri asa?In cazul asta ciclul meu nu mai are nici macar 24-25 de zile.In legatura cu cealalta problema,ciclul meu e de obicei foarte abundent si ma tine si vreo cinci zile,doar la cateva luni mi se intampla sa fie mai putin abundent,insa fara vreo regularitate,uneori e doar la 6 luni mai putin abundent,asa ca n-am dat atentie la treaba asta.Dar asa l-am avut intotdeauna, nu numai de cand am probleme,asa ca eu cred ca numai durata lui in scadere are legatura cu fibromul,cel putin la mine.
Deci cu ceaiurile nu se stie daca nu afecteaza o eventuala sarcina.Tare rau ca as vrea sa ma apuc de baut,dar cum incerc in fiecare luna sa raman,ce sa fac,sa beau numai cateva zile la inceputul ciclului?

Mergi la inceput