Fibrom uterin (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

[quote]Originally posted by mioritaus

Rosa, din cate stiu eu sunt putine medicamente care se accepta sa le iei in timpul sarcinii; antibioticele stiu ca sunt f periculoase si pentru cineva care nu este insarcinat.

Mai precizez o data, ca probabil nu s-a inteles,eu am luat antibiotice pana in ziua a zecea a CM,unde m-am oprit,desi nu terminasem tratamentul,recomandat de doctor dealtfel,pentru ca am prestat neprotejat in seara respectiva,iar cum eu nu stiu exact cand am ovulatia...Ma rog,n-am mai luat antibiotice din seara aia,cand era totusi destul de putin probabil sa am ovulatie,dar de,de cateva luni suflu si-n iaurt si mi-e frica sa inghit orice pana nu verific de sapte ori.Totusi nu stiu in cat timp se elimina din organism substantele continute de antibioticele respective,de aici si teama mea in cazul unei eventuale sarcini.
Scuze pentru Utrogestan mie imi suna ca un medicament si cum am vazut ca fetele cu tratamentul naturist pe baza de ceaiuri nu luau nici una,am tras concluzia ca e tot progesteron de sinteza.Oricum eu nu voi mai lua nimic pana nu ajung la inca un doctor,sa vad si parerea lui.Din pacate insa,nu stiu cand voi ajunge din motive de buget.
Mioritaus,tu vrei doar sa tratezi fibromul sau mai vrei si tu un copil?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Rosa, baietelul meu a luat antibiotice pentru infectii in gat, iar doctora imi spunea sa merg la o noua analiza dupa 7 sau 10 zile de la data cand le-a terminat.Deci este posibil ca ele sa persiste in organism cateva zile.
Eu numai vreau bebe, vreau sa termin fibroamele, dispalzia mamara si as vad cum reusesc sa rezolv cauza.
Vad ca pana acum, asa cum am mai spus, cel mare s-a retras la jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Fetele,
ce va tot intrebati atata ce efecte are sau n-are UTROGESTANTUL?
dati o cautare pe Google , iata un link in franceza al prospectului
Scrie negru pe alb ca-i natural, nu de sinteza.
Din pacate, nu scrie ca e indicat special in cazul fibroamelor, dar logica ar fi in sensul asta, din moment ce creste nivelul de progesteron din organism...dar are intr-adevar efecte de "busculare" a duratei ciclului
Acele fete care acuza scurtarea ciclului dupa ingerarea de progesteron luat din napraznic, maldite si altele, gasesc deci un argument
Si aici scrie ca este recomadat NUMAI intre anumite zile 16-26 cu aproximatie

http://pro.gyneweb.fr/Sources/industrie/labo/besins/utrogestan.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Va salut fetelor , Gabela, Kim, MadaS, Rici cu minunea mica, Mioritaus, Florinini nu prea am mai intrat pe aici , acum sunt ca o ma pregatesc sa plec in vacanta la sfarsitul sapt. viitoare, si stiti voi cum e multe cumparaturi, pregatiri, agitatie... am obosit, dar gand ma gandesc la vacanta imi trece orice oboseala

Am vazut ca discutati despre scurtarea ciclului, la mine dupa prima luna de tratament (naturistic) mi-a venit mai devreme cu 3 zile dar fara dureri, apoi urmatorul a fost normal la 28, asa cum l-am avut dintotdeauna.

Kim ce mai zici, poate imi o veste mare cand ma intorc din vacanta.
Va pupacesc pe toate.
Hai sa auzim de bine.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Vacanta placuta, Loma!
Si poate ne dai TU o veste buna cand te intorci! Vacanta prieste la si la si apoi si finally !

Gabela

Mergi la inceput

Tristete mare, mi-au venit rusii dupa aproape trei zile de dureri groaznice de burta si spate.Pot fi oare de la fibrom aceste dureri?Pana acum am avut dureri numai dupa venirea rusilor,dar nu inaintea lor.Sunt asa de dezamagita, speram ca poate luna asta...

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Loma,
Sa aveti o vacanta frumoasa. Ma bucur ca esti bine si sa auzim de dupa aceasta vacanta.

Gabela, Kim,
Va pup fetelor, se pare ca primavara va tine mai mult pe afara ceea ce e foarte bine, din pacate la noi ploua mai tot timpul si e rece, deci nu prea ma bucur acum de iesitul afara. Sper ca sunteti bine si sanatoase.

Rosa,,
Imi pare rau ca ti-ai facut sperante care acum sunt ruinate de rusii aia nesuferiti, dar incercam si luna viitoare ca trebuie sa vina ea fetita ori beietelul si pe la noi. Cat despre dureri, si eu am niste dureri groaznice de burta si spate la CM, dar sunt puternice doar in ziua cand incepe sa vina mai tare(care de obicei e cand vine rosu tare), asta ma tine cateva ore asa tare, dupa care ma lasa insa durerile usoare mai stau cam inca o zi dupa care sunt OK. Se zice ca durerile astea sunt de la fibrom, dar eu le am de cam cand ma stiu cu rusii pe capul meu si nu cred sa fi avut fibrom cand oi fi fost de 14 ani...Deci nu mai stiu nici eu ce sa zic cu durerile la ciclu se pare ca nu vom scapa de ele curand, cel putin. Totusi eu beau ceaiuri si parca la CM nu ma mai simt asa umflata si nu mai simt asa presiune mare in burta. Tu iti monitorizezi temp. bazala, cum iti stabilesti per. fertila?

Mada, Miorita
Sper ca sunteti bine si ca aveti vesti bune.

pe toate
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Rici,
Ti-am vazut puiul im miscare, e o minune cu ochi, cu manute si care mai si zambeste pe deasupra... Ce mai esti intradevar o mamica fericita si ai ceea ce ti-ai dorit. Sper sa reusesc si eu sa raman insarcinata, chiar daca mutantul asta e mare si uneori ma simt tare frustrata ca il am acolo, uneori nu ma mai simt eu insumi, parca sunt alta, in special cand ma gandesc la bolovan.

Te pup si va doresc multa sanatate la toti
Florinini

Mergi la inceput

Florinini,

Si eu am avut dureri de burta la ciclu de cand ma stiu, s-au potolit vreo 4 ani dupa ce am nascut,dupa aia am luat-o de la capat.Dar in mod normal ma doare burta atunci cand imi vin rusii,nu inainte si atat de tare,simteam ca nu mai pot sta nici pe scaun.
Nu mi-am monitorizat temperatura,mi se pare o chestie foarte complicata,primul lucru pe care il fac dimineata este sa ma ridic din pat in momentul cand suna ceasul,cred ca as uita ca trebuie sa stau linistita si sa-mi masor temperatura.Probabil ca pana la urma ajung si la asta,cine stie?E nevoie de un anumit tip de termometru?Pana acum am prestat incepand cu ziua a zecea pana intr-a paisprezecea inclusiv,ciclul meu are 26 de zile,deci in astea 4 ar trebui sa aiba loc ovulatia.Ma gandeam sa-mi cumpar niste teste de ovulatie,desi cred ca problema nu e ca nu am ovulatie,ci faptul ca ovulul fecundat nu se nideaza din cauza uterului fibromatos si aici ma tem ca e nevoie de tratament hormonal.Poate reusesc sa ajung luna asta si la un al doilea medic sa vad ce parere are.Inca nu disper,dar sunt foarte dezamagita.

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetelor dragi, va pup pe toate
tocmai m-am intors din orasul Québec unde am petrecut 2 zile superbe(ca o lady, cazata in plin centru vechi, la hotel de 5 stele - asa ca sa uit ca m-au invadat rusnacii si luna asta). Nu chiar in vacanta, am fost de fapt la un colocviu, dar mi-am dus si sotioru' si ne-am facut un pic de cap...
Ei, un lucru bun am invatat de cand cu fibromul asta: sa pretuiesc mai mult ceea ce mi se da, fiecare clipa de la D-zeu.
Altfel, ce sa va spun? ma bucur de prezent si fac planuri de viitor. Peste o luna merg la echo sa vad ce mai zice instrusu'. Peste 2 luni vine fratele meu aici! Peste 3 luni venim in vacanta in Romania! suna bine... Nu peste multe luni sper sa vina . Cand o sa fiu pregatita, bineinteles. Mersi pt votul de incredere, astept si eu vesti bune de la voi toate!

KIM

Mergi la inceput