Fibrom uterin (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Florinini spune:
Kim,
Ma bucur sa aud vesti bune de la tine.
Ce mult as vrea si eu sa pot merge acasa dar se pare ca asta nu va fi prea curand.
Se pare ca acelasi lucru am inceput sa gandesc si eu, chiar deunazi m-am trezit gandindu-ma: Doamne ce bine e sa te simti bine, multumesc ca ma faci sa inteleg ce importante si pretioase sunt clipele in care ma simt bine si nu am nici o durere. Pana a nu afla de fibrom nu am dat importanta la starea de bine care am avut-o, acum fiecare zi in care ma simt bine, ma face sa pretuiesc ceea ce inainte nici nu bagam in seama:sanatatea. Asta e, eu tot sper ca o sa scap de el si ca intr-o zi nu va mia fi acolo, nu stiu cum dar am sentimentul asta.
Kim iti doresc ca bebele sa vina cat mai curand asa cum imi doresc si mie sa vina, poate cu venirea lui o sa scap si de intrusu'
Te pup si multa sanatate iti doresc
Florinini
kim spune:
Da, Florinini, asa sa fie, sa vina bb cat mai curand. Doamne ajuta!
Ce stii de tinctura de vasc? am auzit ca este indicata in sensul asta.
un zambet mare pt toate fetele ![]()
KIM
Florinini spune:
Draga Kim,
Nu am auzit nimic despre tinctura de vasc. Tot ce stiu despre vasc este ca e o planta foarte toxica, ai auzit ca ar fi buna sa te ajute sa ramai gravida sau sa ne scape de intrusu'?
Fetelor ce mai faceti, cum o mai duceti, eu am inceput masuratorile ptr. temp., sunt in ziua 12 si ma pregatesc de prestat dupa cum spune cartea, poate luna asta o fi cu noroc, mai ales ca am avut un ciclu regulat de 28 de zile si se pare ca temp. sunt OK. Cine stie ce va fi...
Oricum va pup pe toate -Loma, Gabela, Mada, Miorita, Kim, Rosa-, sper ca sunteti bine, sanatoase.
Florinini
Florinini spune:
Rici,
Ce mai faci ? Ce va face puiul ala scump? Sper ca esti bine sanatoasa si ca puiutul creste pe zi ce trece.
Tu ce ai mai facut cu fibromul, l-ai lasat acolo s-au l-au scos la nastere. Cumnata-mea a avut si ea unul mare, care dupa nastere i-a disparut, si acum e bine si nu mai are nici urma de mutant.
Te pup si iti doresc numai bine si sanatate tie si familiei tale.
Florinini
kim spune:
Sa va spun ce am mai descoperit...
Nu vreau sa ma indepartez de la subiect, dar voi stiti ca pt mine sa fac bb e pe primul loc si in acelasi timp un mijloc de combatere a inamicului (stiti voi care). Deci...
Stiu pe cineva care, ani de zile, a urmat nenumarate tratamente, si numai cu tinctura de vasc a reusit sa ramana gravida. Se poate lua ca tinctura ori ca ceai, e un leac vechi cu foarte multe indicatii: fertilitate, regleaza metabilosmul, tensiunea, balanta hormonala, previne si trateaza cancerul, hepatita, chiar si sida, etc.
Am inceput sa iau si eu, pot sa spun ca ma simt foarte bine de la ea... are efectul unui tonic.
http://www.freemail.atlastelecom.ro/~samuboy/viscul.htm
De asemenea, laptisorul de matca se pare ca are efecte benefice. Daca stiti ceva... dati de veste.
KIM
kim spune:
...tot despre vasc...
http://www.reseauproteus.net/fr/Solutions/PlantesSupplements/Fiche.aspx?doc=gui_ps
KIM
Florinini spune:
Kim,
Si vascul asta cum il gasesc ca eu deabia gasesc plantele de care am nevoie pe aici. Si are ceva de-a face si cu intrusu, poate il "ajuta" sa dispara sau sa se dezintegreze, cine mai stie...
Te pupic, esti draguta cu informatiile
Florinini
Loma spune:
Fetelor va salut,
si va multumesc de urari.
abia astept vacanta.
Acum sa va povestesc ce am aflat ieri despre o colega de servici, ea a nascut anul trecut in oct. o minune de fetita. Eu nu stiam amanunte despre ea, insa ieri am aflat ca de 10 ani se chinuia sa ramana insarcinata si nika, nika. A incercat sa adopte un copilas si pe parcurs s-a razgandit, proceduri peste proceduri, nu cunosc amanuntele. Oricum, cand a ramas insarcina era in vacanta pe undeva in sud, la soare, la mare, nici nu se mai gandea la o sarcina si cand s-a intors surprise, a aflat ca era insarcinata. Deci vacanta a ajutat-o, fara stres, fara griji totul a facut posibil indeplinirea unei mari dorinte.
Ma gandeam la Kim, stiind ca urmeaza sa plece in vacanta in Ro. deci Kim sa profiti de asta, ca uite se poate.
Si acum sa va mai spun ce am observat la mine, daca mananc dulciuri (bomboane, ciocolata
) ma da peste cap cu tot tratamentul pe care il fac, imi reapar durerile la sani, daca nu mananc totul e ok si durerile trec in 2-3 zile, deci atentie la zaharuri fetelor, de fapt stiam lucrul asta nu stiu de ce ma mir si eu ca ........... in mijlocului targului.
, insa speram ca o ciocolata micuta, nu se observa, dar uite ca da.
Va pup pe toate si aveti grija de voi
Loma
Smerenia este regina virtutilor.
kim spune:
quote:
Originally posted by Florinini
Kim,
Si vascul asta cum il gasesc ca eu deabia gasesc plantele de care am nevoie pe aici. Si are ceva de-a face si cu intrusu, poate il "ajuta" sa dispara sau sa se dezintegreze, cine mai stie...
Te pupic, esti draguta cu informatiile
Florinini
Eu am gasit tinctura de vasc la acelasi magazin naturist unde merg de obicei (Healthtree), denumirea in latina e Viscum album, in engleza European mistletoe, in franceza Gui sau mai popular Herbe de la croix (simbolic).
quote:
Originally posted by Loma
Ma gandeam la Kim, stiind ca urmeaza sa plece in vacanta in Ro. deci Kim sa profiti de asta, ca uite se poate.
Si acum sa va mai spun ce am observat la mine, daca mananc dulciuri (bomboane, ciocolata ) ma da peste cap cu tot tratamentul pe care il fac, imi reapar durerile la sani, daca nu mananc totul e ok si durerile trec in 2-3 zile, deci atentie la zaharuri fetelor, de fapt stiam lucrul asta nu stiu de ce ma mir si eu ca ........... in mijlocului targului., insa speram ca o ciocolata micuta, nu se observa, dar uite ca da.
Iti multumesc, Loma, pt gandul bun, sa te auda Doamne-Doamne. Ca trebuie sa recunosc ca de multe ori ma abat de la tratament, mai ales cand vad ca nu da roade. Sunt si eu ca si insetatul in desert care moare la doi pasi de apa. Dar ma gandesc ca daca o bucatica de ciocolata ma face fericita, ma simt bine, nu ma doare nimic, atunci pe undeva si problemele se rezolva. Dar daca ar fi numai ciocolata...Totusi in general am grija, postul Ritei il tin deja de 11 saptamani, fac si eu ce pot. Iaca incep sa-mi spun pacatele... Certati-ma ca nu fac bine! Macar voi sa fiti consecvente si sa aveti incredere!

KIM
arinna spune:
Kimutza
...si eu iti doresc ca vizita in Romania sa te ajute cu
si sa ne vedem in
cu tine
si fericita...
Colegutze,
...ce stiti de petele maronii dintre cicluri, pana la urma sunt normale sau nu, mie mi-au spus unii doctori ca ar fi din cauza ovulatiei dar nu stiu ce sa cred, ca inainte sa am fibroamele astea mai mari nu aparea asa ceva, parca de vreo doi ani le am...e adevarat ca apar regulat,cu apox 14 zile inainte de ciclu, cam in a 11-a,a12-a zi a ciclului care e de 26 de zile pana acum, dupa embolizare - sa vedem mai departe ce-o mai fi...