Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
IrinucaR spune:
Bic, din cate stiu eu, nu e recomandat nici un mezel, cu atat mai putin pateurile...
Fetele care au deja copii
, cred ca sunteti tare incantate de experienta prin care treceti...
Am fost ieri in vizita la finutul meu (l-am botezat pe 5 martie) si de atunci nu-l mai vazusem... ieri am implinit 2 luni si este un frumos!!! Mamica lui si cu mine deabia asteptam sa ne uitam la puiutii nostrii jucandu-se (diferenta intre ei o sa fie de cel mult 9 luni)
Eu, in principiu, ma simt bine,,, dar am zile cand imi este greata, iar vineri am dat la broaste de vreo doua ori, sper sa nu se mai repete!
[pupi]Pupici la toate!!
IrinucaR
7
www.irinucasisoru.3x.ro
Mirela Anca spune:
Buna burtici,
Aseara am fost la dr. Totul este bine ,Dr. a spus ca sarcina are 9 saptamini. Dupa calculele mele astazi intru in 9 saptamini .Dimineata am fost sa-mi fac analizele .M-am plimbat degeaba ,asistenta care a venit sa faca recoltari ,nu facea defapt recoltari ,doar stringea recoltarile gata facute si le ducea la laborator .M-am invoit degeaba de la munca .Vineri o sa ma invoiesc iar sa ma duc la Cantacuzino sa incerc sa-mi fac analiza la toxoplasmoza .Sint purtatoare de toxo si trebuie sa repet lunar analiza pina in luna 5 .
La Cantacuzino este nebunie mare si nu stiu daca o sa ma pot apropia ,daca nu le fac cu plata .
In rest ma simt bine ,nu prea am pofta de mincare .
9
Ma grabesc sa ma duc la munca ,va pupic .
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
lordra spune:
Aloha lume,
Ma alatur si eu gravidoaselor de noiembrie-decembrie. Sarcina mea e extrem de mica (cre'ca are doar vreo 3 saptamani, poate chiar mai putin - U.M. 27 februarie). Mi-am facut 2 teste care au iesit pozitive chiar la o zi dupa ce ar fi trebuit sa-mi vina menstra (adica la 28 de zile).
Parca nici n-as fi gravida: in afara de niste sāni usor tensionati, n-am nici pe naiba. Voi cam de la cate saptamani ati inceput sa aveti primele simptome?
Nici macar somn nu imi este....is chiar plina de energie, as putea spune.
La ecografie transvaginala ma duc abia saptamana viitoare, ca cica acum e muuuult prea devreme sa se vada ceva. Cre'ca mai imi fac un test de sarcina, sa fiu sigura ca sunt chiar gravida.
Hai bafta si greturi usoare!
Lordra
roxica spune:
Buna dragi mamici si viitoare mamici;
daca a-ti sti cit mi-ati lipsit saptmina trecuta....
a trebuit sa-mi iau un concediu medical caci alexa este in vacanta la camin si nu am avut cu cine sa o las; eu sint ca o curca plouata toata ziua...greata-greata nu am, gustul ala neplacut in gura si ala imi provoaca greata...cafeaua 9eu care eram cafegioaica inraita, dar asa mi s-a intimplat si la alexandra0 si tutunul (de asemeni fumatoare0..astea sint cele care imi provoaca greata cea mai amre...in rest ma doare capul destul de tare si des caci am tensiunea mica si eu daca nu beam cafea pina in 10 dimineata nu te mai intelegeai cu mine..acum nu pot sa o gust si daca vorbesc de ea imi vine greata..am mai incercat cu ciocolata calda sau cola sa bag ceva cofeina in mine;
as zaca tare mult, nu neaparat sa dorm cit as sta in pat linistita....am mustrari de constiinta ca vine alexandra la mine sa ne jucam si eu sint ca beata si nu pot....sexu-ul lipseste cu desavirsire in perioada asta numai cind ma gindesc imi vine sa vomit...daca nu ma inseala acum sotul nu mai ma inseala niciodata...simptomele nu ma deranjeaza excesiv caci exact asa le-am avut si la alexandra;
temerile mele sint legate de copil.....mi-e teama ca o sa o neglijez mi-e teama ca nu o sa-i iubesc la fel...mi-e teama ca nu o sa-i mai pot oferi alexandrei tot ce e mai bun, ca nu o sa mai imi permit, normal posibilitatile se reduc...mi-e teama ca nu o sa mai ma joc cu ea caci o sa fiu cu bebita si obosita la extrem mi-e foarte teama si sint speriata..apoi ma uit la unele dintre voi si vad ca sint destule cu bebei mult mai mici ca alexa mea (ea face in iulie 4 ani..e intelegatoare si ii palc la nebunie bebicii); voi fetelor cum va descurcati? va ajuta careva?
eu o am pe mama dar alexa a stat numai cu mine, nu am dat-o de acasa nici o noapte macar si nici nu am de gind mai ales cu aparitia celui de-al doilea sa nu creada cumva ca o gonesc de acasa si stau cu bebita...
incuraja-ti-ma....
va pup pe toate si pe curind
cu drag
Mishka spune:
Fetelor dragi, am intrat doar sa va spun ca pentru mine s-a terminat
. Duminica au navalit rusii dupa ce doua zile am avut pete maro si o migrena ingrozitoare... Maine ar fi trebuit sa ma duc la ecograf sa-l vad pe pui

. Poate totusi ma voi duce sa discut cu doctora sa aflu si parerea ei, poate are vreo explicatie. Eu sunt convinsa ca a fost ceva, am avut mai multe teste pozitive, de mai multe tipuri si 10 zile de intarziere, ceea ce mie nu mi s-a intamplat niciodata.
Nu-mi ramane decat sa o iau de la capat si poate ca intr-o zi se va intampla si la noi minunea...
Roxee spune:
Lordra, bine-ai venit
, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Dupa UM se pare ca ai implinit deja 4 sapt duminica, 27.03.05.
Te-am si trecut pe listuta.
DPN-ul nu l-ai trecut insa, dupa data UM, am aflat de pe un site cu ajutorul unui pregnancy calculator ca DPN ar fi prin 4 decembrie 2005!
Felicitari, esti -asadar- prima mamica de decembrie pe listuta noastra!
Daca ai alte informatii in legatura cu DPN, poti chiar tu sa modifici in listuta, accesand contul nostru comun cu ID "mamica noiembrie", passw "mamanoiembrie".
toate- toate fetele,
7s,
Roxee spune:
Mishka, imi pare nespus de rau....![]()
N-am cuvinte...
Iti doresc sa ai putere sa treci cat mai repede peste asta si sa incerci sa fii optimista pentru viitor
.
7s
roxica spune:
Roxee ce site e ala care iti spune data probabila a nasterii? am vazut ca e si aici la desprecopii dar as fi vrut si altele...
lordra spune:
Roxee, sar'mana de urari si de primire
M-am uitat si eu pe acel calcul si intr-adevar spuneau ca sarcina mea ar fi de 4 saptamani, tinandu-se cont de data ultimei menstruatii. Insa, din cate stiu eu, se tine mai mult cont de data conceptiei, nu? Adicetelea as fi in a 3-a saptamana....nici nu stiu, soro, cum se face calcululul exact.
N-am scris data posibilei nasteri pt ca vreau sa-mi dea okeiu' doctorul. Pana nu-mi zice el ca sarcina e bine pozitionata, nici n-am curaj sa ma bucur. Am mai pierdut o sarcina anul trecut (in saptamana 4-a) si de aia sunt cam retinuta.
Deocamdata e bine (spre deosebire de anul trecut, cand la debutul sarcinii aveam sangerari la greu).Iau deja MagneB6 si utrogestan, la sfatul medicului, ca ma stie cu probleme. Sa dea Domnul sa mearga de data asta.
Hai va pup!
Lordra
lordra spune:
Mishka, imi pare tare rau. Si eu am patit-o tot asha, anul trecut, desi, la cate sangerari aveam, nu prea mi s-au dau mari sanse. Stiu ca nu te incalzeste prea tare insa eu cred ca selectia naturala functioneaza foarte bine. Doar gandind asa am reusit sa depasesc relativ usor evenimentul: mai bine sa fie problemele la inceput (daca e musai sa fie), cand organismul se poate reface imediat, decat mai incolo cand apar complicatiile.
Sa ai bafta multa in continuare!
Lordra