Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_alinus spune:
quote:
Originally posted by monet
hei, fetelor dragi, vad ca se mai intetesc discutiile pe-aici:). bun venit, pineapple, sa fii sanatoasa si tu si burtica!
vai, cit va invidiez pe voi toate care v-ati vazut deja simburelul..... ce bine ca asa se procedeaza in romania. mona,lia (24.04.2004) si simburelu' mic (8+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Lia, eu sunt in Franta si aici poti sa iti faci eco si in fiecare zi daca asta vrei....atata vreme cat platesti doctorul iti face pe voie!
La voi nu se poate face nici la cerere?
alinus_bb
bb_alinus spune:
Desole, Mona te-am numit Lia - desi nu aveam intentia sa ma conversez cu micuta ta!
Pupici,
Alina
monet spune:
alina, nu poti cere fara motiv. si motiv nu e decit ceva 'in neregula'. sa platesti 'peste asigurare' nu e posibil - asta e sistemul. care pina la urma o sa ne bage in mormint cu atitea reguli si regulatii! of.
mona,
lia (24.04.2004) si simburelu' mic (8+)
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
bb_alinus spune:
Bine ca si aici exista o limita, adica daca vrei sa nu "sari" din asigurare te restrangi la o eco, insa in general fiecare este obligat sa aiba si o asigurare complementara care preia restul de cheltuieli! Deci depinde de cat de puternica ti-e complementara ( adica firma la care lucrezi in principi)!
Marea problema aici e....cresa! Adica eu deja trebuie sa imi inscriu samburelul la cresa si nici nu stiu daca voi prinde loc....si parca vad ca o sa imi dea loc la vreo cresa cu program pana la 17h30 ( desi eu cer insistent pana la 18h30)... O nebunie curata!
In fine hai ca va las ca imi e o pofta de salata de boeuf si trebuie sa imi fac:))
Pupici,
Alina
Mirela Anca spune:
Buna burtici !Ce liniste pe aici .Ati vazut ce frumoasa este listuta de noiembrie la mamici de 2005? Sintem toate trecute acolo .Sa ne fie de bine si sa crestem mari ! 
8+
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
Bic spune:
Salut fetelor. Bine ca si-a revenit forumul nostru drag.
Monet, am din nou intrebari la tine. Pina la urma ce fel de mezeluri pot sa maninc. Stii tu ca sint disperata sa mai descopar ceva de pus pe lista neagra in fiecare zi. Am aflat de minunea de sodium nitrate, drept care am stat si m-am uitat luuung la salamul pe care taman il cumparasem. Deci, salam, cucu? Ce inseamna exact "cured meets"??? Am cumparat un piep de curcan facut la cuptor, sper ca asta e bun. Dar altceva ce mai pot minca? Eu sint dependenta de mezeluri.
E adevarat ca nici brinza telemea nu avem voie? Din cite am inteles tot ce se produce in America trebuie pasteurizat, deci birnzele locale sint safe. How about telemeaua importata din Franta, Grecia, Bulgaria sau Romania?
Am incercat ieri sa fac jogging si am cam obosit. Acum nu stiu daca am obosit pentru ca nu mai facusem demult, pentru ca mi-am bagat in cap ca o sa obosesc sau puri si simplu pentru ca e un fapt de viata in timpul sarcinii. Am facut in schimb niste drumetii frumoase.
Pe mine parca ma doare din ce in ce mai des abdomentul.
Voi ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
Pico spune:
Si eu ma bucur ca pot intra din nou pe desprecopii. Nu stiu cum e la voi dar eu sunt obosita,fara putere si
toata ziua.Nu sunt buna de nimic

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
Morgano spune:
Salut si eu toate fetele,
A fost tare ciudat fara forum 3 zile, desi sa zicem ca mari intrebari nu as avea.
Sunt doar ingrijorata de gripele astea, care sunt atat de periculoase pentru primul trimestru de sarcina, adik pt noi.
Cat priveste balonarea si constipatia, sunt la 2-3 zile si incerc sa mananc cat mai echilibrat, dar degeaba, am oroare de supozitoare, insa cred ca am sa recurg la ele, pana la urma :(
In rest ma simt chiar fte bine, greturi rare si doar la mirosuri puternice, mananc putin pt ca ma satur fte repede, si mi-e somn tot timpul :)
Dureri... rareori junghiuri in uter sau vagin... dar nimic ingrijorator sau de durata.... scurte senzatii neplacute.
Telemea si alte branzeturi si eu poftesc, mai ales de la tarani, dar am sa ma abtin anul asta, sunt destule in comert, si evident cele cu mucegaiuri si spori sunt strict interzise. Merge si telemeaua de oras pana una- alta :)Sper ca voi sunteti toate bine,
Va pupRipley, 8 - deja :)
monet spune:
dragi fete dragi,
ce bine de voi, cele care nu va e rau - mie mi-e o greata in continuu si n-am nici o pofta sa maninc nimic, e de groaza.... sper sa-mi treaca ca nu-i fain.
bic, de mezeluri, cumpara-le pe alea pe care scrie "cooked" - sint ham-uri sau salamuri. daca cumperi de la magazine romanesti, cumpara doar alea pe care poti citi asta. la fel cu brinzele: doar cele pasteurizate: feta, capra. ai dreptate, totul din magazin e pasteurizat in america, iar despre brinzele telemea din ro, bu, fra, gre, ce sa zic? vezi daca au din alea care vin in cutie sau borcan pe care scrie 'pasteurizat'. succes:).
mai veniti, mai ziceti, noi va asteptam.
cu drag...................................
mona,
monet spune:
am pus poze proaspete in linkul de martie, la setul de 26 martie - sa ma laud si eu cu copila mea de 11 luni, aproape umbla:)
mona,