Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
monet spune:
iubite burtici,
vad ca v-ati dat drumul la guritza si incepem si noi sa ne simtim ca un grup mai strins.
doamne, mishka, imi pare tare rau, dar asa cum zic fetele, selectiei naturale nu-i poti sta in cale si, la urma urmei totul e bine, mai ales ca data viitoare copilul o sa fie bine-mersi si-o sa te bucuri de o sarcina sanatoasa. doamne ajuta!
lordra, nu te inconjura de ginduri si griji, toti parintii le au, ce-am fi noi fara griji:), gindeste-te pozitiv si o sa vezi cum totul e bine. lasa fiecare zi sa-si spuna cuvintul si bucura-te impreuna cu alexa ta si cu bebicu' care vine. fata mea are numai 11 luni, n-am ajutor de la nimeni, adica platesc o femeie la care lia sta pina sint eu la servici - lucrez de la 9 la 5 si sotul meu la fel. asa ca e greu dar ne descurcam cumva. de dragostea ta pentru alexa sa nu te indoiesti ca va fi diferita pentru bebicu' mic, o sa vezi, o sa-i iubesti exact la fel, cu o inima mare, mare de mamica! 
fetelor, mie tot mi-e greata continuu, orice-as minca. si nici nu prea am pofta. azi dimineata, ca niciodata, m-am indopat cu ciocolata si acuma mi se vijiie stomacul:). of-of.
sper ca sinteti bine, mai veniti pe-aici cind apucati. aveti grija de burtici. nu-mi vine sa cred ca implinesc 9 saptamini miine!
mona,
lia (24.04.2004) si simburelu' mic (8+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Bic spune:
Monet, eu nu credeam ca cu asa mindrete de fata mai nevoie de asigurari, dar uite io ti-o spun ca-s moarta dupa fii-ta si vreau si eu un model asemanator. (apropos de noile poze)
Mishaka, imi pare rau... o sa vina zi zile mai bune.
Bine-ai venit Lordra!
try spune:
Fetelor, felicitari pentru micii mormoloci din burtica, sa va creasca mari, sanatosi si voiosi.
De ce am intrat la voi?
Pai anul trecut cam pe vremea asta am aflat si eu ca o sa am un mic mormoloc in burtica. Mormoloc care a crescut mare, mare si acum am o minune de baietel de aproape 5 luni. E lumina ochilor nostri si viata ne e foarte plina de cand a venit el pe lume.
Sper sa va insuflu multa speranta ca totul va fi bine si la iarna o sa va alintati "franzelutele".
Mi-era dor sa scriu la subiectul asta. Tot mamica de nov-dec. am fost si eu, dar de 2004. V-am citit pe sarite ca sa-mi aduc aminte cum era caci sincer... am uitat de toate grijile si emotiile de atunci. Dar las' ca punem noi si de o fetita macar de dragul aducerilor aminte ![]()
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
IrinucaR spune:
try, ma bucur ca ai avut inspiratia sa ne spui si noua doua vorbe 
Nu stateam prea rau la capitolul 'Moralul ridicat', dar vazand REALIZAREA voastra imi incep ziua tare bine. V-am vazut pozele, sa fiti sanatosi si voiosi, iar Alex sa va aduca numai bucurii si motive de mandrie!!!
IrinucaR
7+
www.irinucasisoru.3x.ro
Roxee spune:
Buna dimineata fetele
!
Roxica , site-uri din astea sunt cu duiumu', dai pe google o cautare si treci acolo la cuvinte cheie "pregnancy calculator" si ai sa gasesti o gramada de asemenea site-uri.
Try, multumim de incurajari si de cuvintele calde
.
7+
Mirela Anca spune:
BUna dimineata!
Try multumim pentru incurajari ,sa-ti traiasca comoara .Si eu intram anul trecut la mamici de septembrie ,tot din nostalgie .Te mai asteptam .
Eu sint ff suparata .Dupa ce ieri dimineata am umblat degeaba ,pentru analize ,dimineata asta am umblat de pomana .Am fost pe Dorobanti ,convinsa ca astazi o sa reusesc sa-mi fac amaritele de analize .Surpriza ,ma programa astazi pentru data de 16 Mai .Iar am lipsit degeaba de la munca ,iar am stat toata dimineata nemincata .Nici nu stiu unde sa ma mai duc .Ce stiu sigur este ca trebuie sa ma duc iar la DR. sa-mi iau alta trimitere ,sa incerc in alta parte .
Am si 2 vesti bune: m-am programat la Medicavar pentru Toxoplasmoza si la DR.Iosup pentru eco 3D pe 31 mai ora 13 .Atunci o sa am 18 saptamini .(cu ajutorul lui Dumnezeu )
Atentie Burtici din Bucuresti ,o programare la Eco 3 D dureaza in jur de 2 luni ,faceti-va socoteala cind vreti sa faceti Eco si programati-va.Eu cu Cosmin am fost la eco la dr. Iosup ,din intimplare ,abea dupa aceea am vazut pe forium ca este ff apreciat .Acum l-am ales tot pe el pentru ca am fost multumita prima data .Nu aminati programarea pentru ca ramineti pe linga .
Voi ce mai faceti ?Cum stati cu greturile ?dar cu pofta de mincare ?
Pupici pe burtici !
9 +
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
laura-s spune:
Buna ziua burticute,
eu sunt o viitoare mamica de iulie-august si am o intrebare: Lauricipani nu e cea care a deschis acest capitol? Nu e o viitoare mamica de noiembrie-decembrie?
Multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc o sarcina usoara in continuare.
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc
Mirela Anca spune:
Laurici este cea care a deschis acest subiect ,din pacate acum o gasesti la aspirante .Nu a avut norocul sa se bucure decit o saptamina .Sa-i ajute Dumnezeu ,intr-o zi sa aiba fetita mult dorita !
9 +
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
IrinucaR spune:
Fetelor, voi aveti niste mici scurgeri albicioase, care din cand in cand devin mai galbui?
La mine in mod constant de cand sunt insarcinata, a fost prezenta aceasta scurgere... dar nu m-a ingrijorat...
De aceea as vrea sa stiu si parerea voastra!
IrinucaR
7+
www.irinucasisoru.3x.ro
laura-s spune:
Multumesc Mirela pentru raspuns.
Sarcini usoare in continuare si daca imi permiteti o parere personala: bucurati-va de fiecare zi, de fiecare senzatie pe care o traiti caci in fiecare zi se schimba ceva. Eu la inceput abia asteptam sa mi se vada burta ca sa stie lumea ca sunt insarcinarta, apoi cand s-a vazut, abia asteptam sa se miste bebele, iar acum cand se misca abia astept sa-l nasc, sa-l vad in patutul lui, dar am invatat sa traiesc fiecare zi.... e minunat prin ce trecem.
Pupici la burtici,
Laura 24 sapt
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc