Mamici de Noiembrie- Decembrie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
lordra spune:
Sal'tare, sal'tare!
Imi poate spune si mie cineva, pana ajung la medicul de familie, la ce/cate analize gratuite am dreptul? Si cam pe unde le-ati facut voi?
Stiu ca cele de toxo, CMV, chlamidia, listeria etc se fac cu plata (si inca ce plaaaata) insa sper ca exista totusi si analize gratuite, nu?
Hai gretzuri usoare 
Lordra
PS. Cat acid folic luati voi pe zi? Eu iau doar o pastilutza de 5 mg, parca.E suficient?
Mirela Anca spune:
Laura multumim.Sarcina usoara .Acum nu mai ai rabdare si vrei sa-ti vezi bb-tul cit mai repede ,dupanastere te apuca dorul de burtica .Eu am de gind sa am rabdare ,sa ma bucur de fiecare etapa in parte .Am invatat asta dupa prima sarcina .
Irinuca ,scurgerea este apsolut normala in timpul sarcinii ,Conteaza culoarea .Trebuie sa ramina alba ,galbuie dar nu maronie .Cu toate ca stiam ca aceasta scurgere este normala ,i-am spus dr. ca am impresia ca-i prea abundenta (uneori fugeam la baie sa vad daca nu este alta surpriza ).Dr. a spus ca ff abundenta nu-i normala si mi-a luat secretie pentru analiza .Banuiesc ca ai facut secretia ,din cite stiu eu este o analiza care o fac toate gravidutele .Stai linistita ,urmarestei doar culoarea .
9+
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
lavi02 spune:
Irina, secretia este normal sa fie mai abundenta decat inainte. Este secretie pe fondul cantitatii crescute de progesteron. De fapt seamana cu cea de dinainte de ciclu (in perioada cand progesteronul domina estrogenii) doar ca e nitel mai abundenta (fiind si progesteronul mai mare). Daca nu miroase, nu te ustura, mananca, etc inseamna ca e normala.
Mie mi-a aparut si data trecuta si acuma, dupa ce trebuia sa-mi vina ciclul si data trecuta m-a parasit dupa nastere.
Sa va zic si ce-i cu mine: azi merg in sfarsit la dr sa vad ce si cum. Daca e ce sper eu, ma inscriu si eu la voi. Bine? Mai am o pustoaica de 3 ani.
lavi02 spune:
try, eu prin noiembrie decembrie 2004 mai dadeam tarcoale pe la voi sa vad cum nasteti... Plus ca imi doream si eu un pui mic in burtic. Nu tu esti cea care te-ai dus de nspe ori la maternitate si te-au tinut x zile in pretravaliu? parca pana la urma ai nascut normal cu epidurala, nu?
pumukli spune:
Buna fetelor, IN SFARSIT V-AM GASIT!!! Eu nu prea ma am cu forumurile asa ca de 1 saptamana astept sa mai scrie cineva la cap 1 si nu intelegeam de ca nu mai e nimeni? Plus ca eu ultima data v-am scris ...si nimeni nu mi-a raspuns...din nou...
Ok , m-am plans destul. Deci cu greturile? Eu nici vase nu mai spal ca altfel
. In rest e ok , daca se poate spune asa , eu am slabit deja 2 kg dar daca tinem cont de faptul ca oricum am vreo 12 in plus , ma chiar bucur![]()
Dar de
mi-a cam fost de ajuns. La inceput ma durea burta dar acum a trecut aproape de tot. Eu am fost la medic in saptamana a 5-a si mi-a spus ca e prea mic la ecograf, da este bebe dar altceva nu imi poate spune sa revin la 10 sapt. Maine intru in sapt a 10, dar totusi as astepta inca vreo 2 cu medicul, parca asa sunt mai linistita decat sa-mi spuna cine stie ce... voi ce credeti?
Este vreuna dintre voi care s-a cam saturat de servici ? Eu da si nu stiu cum as putea sa fac sa pot sa raman acasa ca oricum nu ma prea pot concentra numai la bebe imi sta capul, si vine vara, plimbari care dupa servici parca nu am chef, zugravit in camera bebe...nu?
Cred ca aveti ce citi , dar considerati ca am scris pt 1 saptamana.
Aveti grija de voi, pa
sheba spune:
Draga pumukli, hai sa-ti raspund eu ca am avut ceva timp sa citesc pe site azi;eu sint in sapt a6a si saptamina trecuta (a5a) am fost la ecograf (ecografie intravaginala) si am vazut embrionul, e cit o aluna si are 6 mm.Deci trebuie sa se vada si la tine.Asa ca fugi la o eco intravaginala.
Cu cheful de serviciu...n-am ce face, nu-l pot ocoli ca vin treburile peste mine si ma iau cu ele si uit ca n-am chef.
Te pup si ai grija de tine.
Pico spune:
Sheba,avem sarcini de aceeasi varsta.Eu am 6 saptamani si o zi.DPN 22 noiembrie.Eu am avut ceva gretzuri.
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
CristinaTimariu spune:
[font=Andale Mono][/font=Andale Mono]
Dragi viitoare mamici
sunt si eu o burtica fericita! azi am fost la medic si mi s-a confirmat!!! sunt mamaica si am 5 saptamani de sarcina! iubesc embrionasul meu si vreau sa il tin in brate cand va fii bebe...... mi s-a spus ca voi avea o sarcina grea deoarece am un uter infantil si trebuie sustinuta sarcina cu tratament....am nevoie de voi ca sa treaca timpul mai usor si mai frumos! SARCINA USOARA!!!!!!!!!!! va pupic
Bic spune:
Bun venit noilor sosite, saricni usoare si copii sanatosi.
pumukuli, sa stii ca eu ti-am raspuns cind ai scris prima oara, asa ca nu ai ramas chiar nebagata deloc in seama. 
Eu abia azi am fost sa-mi fac analizele. Rezultatele peste vreo 10 zile.
Intre timp, am si eu o intrebare mai delicata: de cind am avut raceala aia blestemata acum 3 saptamini am ramas si cu o usoara diaree. E cazul sa sun medicul?
Merci.
IrinucaR spune:
Bic, ai grija cu diareea!!! Problema care sa te preocupe ar fi deshidratarea, mai ales acum cand incepe bebicul sa aiba nevoie de lichid amniotic!!!
Bea ceai de menta!!!
[pupi]
IrinucaR
7+
www.irinucasisoru.3x.ro