pacientele dr. Mihalache -CFR2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Misu, am facut pana la urma 3 inseminari pe ciclul asta pentru ca ovulatia a fost aiurea. Tine cont ca eu inainte nu aveam ovulatie deloc iar acum cand am avut a fost cam zapacita.
S-a mirat si doctora ca a mai aparut un folicul mare dupa ce primul se sparsese deja. De aceea mi-a facut inca o ecografie si inca o inseminare pentru ca foliculul nr.2 s-a dezvoltat mai greu si nu a vrut sa il piarda.
La tine posibil ca s-au sezvoltat toti odata si nu incapea nici o indoiala ca se vor sparge dupa Pregnyl.
Cat mai ai pana afli daca s-a prins???
Pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

SALUTARE FETELE DRAGUTELE.
eU DE CATEVA SAPTAMANI M-AM TRANSFERAT CU TOTUL ( INCLUSIV MEDIC DE FAMILIE ) LA CFR 2.
VREAU SA STIU MAI MULTE DESPRE D-NA DOCTOR MIHALACHE.
DE EX: UNDE O GASESC, UNDE ARE CABINETUL? IN SPITAL SAU POLICLINICA?
CA MI-AM SCHIMBAT SI MEDICUL GINECOLOG, SI PE CEL ENDOCRINOLOG.
SARU-MANA SI PUPICI.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Anca,

Cabinetul dna dr e in policlinica CFR2, dar nu stiu ce numar are fiindca eu nu am fost la ea decat la cabinetul privat care e in Rahova (str. Novaci nr.4, bl S9, sc.1 parter ap.4 sector 5 interfon 4C, tel. pt. programari 4103372).
E o tipa tanara, la vreo 35-36, uite ca nu mai stiu cat exact dar imi aduc aminte totusi ca e nascuta la inceputul lui aprilie, draguta.
Mie personal mi-a placut de ea fiindca te ia metodic.La cine fusesem eu inainte imi daduse 2 analize sa fac, ea mi-a dat 2 liste cu analize ce trebuiesc facute si pe care normal mi le-a dat sa le fac. A fost mirata ca fostul dr nu m-a consultat pe masa de ex, fiindca aveam ceva probleme. Are timp de tine, e o femeie constiincioasa. Asta e impresia mea de pana acum. Nu te trateaza cu superficialitate.
Celelalte fete care sunt de mai mult timp la ea iti pot spune si daca are sau nu fler, stii adica ...cel de-al saselea simt. Un doctor e de preferat sa aiba si asa ceva mai ales cand e vorba de nasteri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor!
Mura, felicitari pentru cele 3 inseminari. Dupa cum a decurs treaba sigur se prinde bb.
Prima inseminare ai facut-o sambata pe 26, a doua luni pe 28 si presupun ca a treia marti pe 29. Cat ti-a spus dr. ca ar fi ultima zi de asteptare pentru tine tinand cont ca ai facut 3 inseminari? Presupun ca ai facut eco inainte de fiecare inseminare. Poti sa imi spui si mie ce dimensiuni ai avut la foliculi si endometru? Care a fost volumul la spermatozoizi dupa preparare la fiecare inseminare? Unde ai facut inseminarile la spital sau la cabinet? Ai putea sa ne dai si noua preturile la inseminari? Ai platit pentru fiecare inseminare in parte? Sper ca nu te supar cu intrebarile mele.
pmihaela ai facut stimulare sau ai obtinut cei 3 foliculi pe ciclu natural? Ce tratament ti-a dat sa iei? Iti tin pumnii sa fie bb.
Pupici
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mura, homeopatul la cate te-a trimis Tutunaru, face minuni, crede-ma. In 3 luni revolutioneaza spermograma.
Eu cred ca merita incercat.
Io sunt pacienta lu' Moisa, dar daca nu iese nici inseminarea asta, a 3-a, facuta aseara, vreau sa merg la Matei.
Spune-mi, te rog, cam costa in total o inseminarea acolo. Ma refer la eco si procedeul in sine.
Multumesc!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Liliana draga, am scris pe forum ca am facut IAS in ianuarie, si nu a fost sa fie. Cei trei, au fost defapt 4 la inceput, dar in final au ramas 3, si bineinteles ca a fost cu stimulare. Altfel, din cate stiu eu nu pot fi atatia! Tratamentul a fost cu clostilbegit si in final pregnyl.
Mura, fata draga, ai fost prinsa cu problemele tale, si ai uitat. Nu s-a prins, am facut in ianuarie IAS!
Luna asta fac un pic de pauza, vorba vine, azi merg sa fac un eco la Centrul Medical Unirea, asa mi-a zis d-na doctor. Vede ea ceva la eco, dar nu e sigura, caci am avut chist de endometrioza, in urma cu doi ani. Sper sa nu fi aparut din nou. Asta ar mai lipsi.
Va pup, fetele si sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Stepha, saru-mana, m-ai convins.
Saptamana viitoare ma duc la ea, sa incep din nou investigatiile.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Ma bucur Anca. de fapt vreau sa spun ca sper sa fii pe aceasi lungime de unda cu dna doctor, ca stii cum e : degeaba iti spune cineva ca nu-stiu-ce doctor e bun, daca tie nu-ti place, asta e...nu te mai duci la el. Tine si de "chimie" sa-i spunem asa
Eu pana acum am apreciat la ea unele caracteristici tipic feminine: meticulozitate, constiinciozitate. Sper sa fie si ferma, sa nu intre in panica in situatii mai dificile. Eu sincer ma gandeam ca as prefera sa nasc (cand o fi asta) cu un barbat fiindca m-as simti mai in siguranta dar pana acum barbatii doctori la care am fost m-au dejamagit.
Bafta!

Mergi la inceput

Si pe mine m-au dezamagit toti doctorii barbati si de aceea am trecut la femei.
Si nu regret absolut deloc. Mai ales ca Dr. Mihalache este super grijulie si mamoasa si blanda si linistitoare si frumoasa( de ce sa nu recunoastem) si .... ce sa mai zic, parca ne-am cunoaste de cand lumea si am fi prietene de-o viata , atat de apropiata ma simt de ea.
Cu barbatii nu am fost niciodata asa , cu nici unul dintre doctori de fapt. Nu am avut niciodata deplina incredere in nici unul dintre doctorii la care am fost pana acum, chiar daca au mai fost si 2 femei printre ei.
Acum e altceva. Ma simt in siguranta.
Stepha, sa iti spun ceva, cat am fost eu pe la spital a avut 2 nasteri una pe cale naturala si o cezariana, fara probleme, pentru ca discutau pe acolo. E foarte stapana pe ea. La un moment dat era foarte grabita dar nu se vedea nici un fel de teama sau nesiguranta pe fata ei, nastea o tipa care lucra in spital si pe care o cunostea, normal. Era foarte senina. "Ma grabesc ca naste Madalina".
Despre personalul de la spital ce sa iti spun, mie mi-a placut ce am vazut la maternitate. Este o Asistenta Sefa ceva mai in varsta dar atat de simpatica si de blanda , de obicei asistentele sefe sunt scarboase si inganfate, asta era super de treaba si vorbea atat de bland, ca o bunicuta calma, care ii explica nepotelului chestii pe care mama nu are rabdare sa i le explice.
Asistentele de la Dr. Mihalache de la cabinet lucreaza cu ea si la spital. Si ele sunt de treaba. Asistenta ei din policlinica este si ea draguta.
Asa ca.... merita de la un capat la celalalt.
Ma rog asta in cazul in care nu esti snob si inganfat pentru ca un snob poate gasi defecte la orice spital din romania.
Va pupik

Mergi la inceput

Misu, scuza-ma eu de fapt vroiam sa o intreb pe Anca Wish dar am uitat sa scriu numele ei inainte de fraza.
Liliana , scuze ca nu ti-am raspuns, dar pur si simplu am uitat.
Deci, o inseminare la spital este in jur de 1.500.000 la doctor si 1.500.000 la embriolog. In rest Menogonul este 300.000 - 400.000 fiola si ai nevoie (depinde daca ai sau nu ovulatie) cam de 5 fiole. O fiola de Pregnyl este 250.000. Ecografiile sunt 500.000lei.
Ai nevoie de ceva analize ca sa ajungi la IAS.
Ai nevoie in primul rand de dozarile hormonale ca sa sti daca ai sau nu ovulatie, apoi niste analize de secretie, un Papanicolau, histerosalpingografie, si la sotz o spermograma.
Daca mai ai intrebari nu ezita sa le pui.
O sa te ajutam cu placere.
Va pup

Mergi la inceput