pacientele dr. Mihalache -CFR2
Raspunsuri - Pagina 4
MURA spune:
Am facut aseara la 10 Pregnyl de 5.000 U.I. si maine dimineata....
.... eeeeee... as fi vrut eu asa dar .... facem IAS.![]()
De dr. Soare am auzit dar ... stiu ca e bun la unele lucruri mai ales la regimuri de slabit, de altceva nu stiu.
Oricum si pe mine m-a trimis Tutunaru la o dr. homeopat dar... unu la mana ca nu prea am incredere si doi la mana dureaza prea mult un tratament homeopat iar eu timp de pierdut nu mai am.
Intr-adevar e bine sa tratezi o afectiune cu plate in loc de medicamente dar .... nu pe asta.
Eu sunt fericita si cu piticul meu de folicul care a ramas, e bun si ala decat nimic... si e maricel avea ieri 21mm.Si endometrul meu a crescut bine, ieri avea 9mm. Poate mai creste pana maine.
Era foarte incantata si Dr. Mihalache cand a vazut cei 5 foliculi si tocmai hotarase ca facem o inseminare maine si una luni ca sa mai creasca si ceilalti si sa nu ii pierdem dar..... s-a dus.
Sa imi tineti pumnii si ... sigur ca o sa va tin la curent cu evenimentele mondene.
Va pupik
MRL spune:
Mura, mult succes maine la inseminare. Cu endometru si cu foliculul stai foarte bine. Pana faci inseminarea sigur vor mai creste. Si eu inainte de ultima inseminare (poate am norocul sa nu mai fac nici una si bb sa fie prins in burtica) am avut mai multi foliculi dar pana la urma am ramas numai cu unul. Important este sa prinzi foliculul eclatat (spart) atunci cand faci inseminarea. Poate maine ai posibilitatea sa faci un eco inainte de inseminare ca sa sti in ce stadiu este foliculul. Sunt cazuri in care doza de pregnyl este mica si sa nu se sparga foliculul. Chiar daca esti mai rusinoasa din fire treci peste orice si roaga dr. sa iti faca un eco inainte. Dr. stie cel mai bine cum trebuie sa fie foliculul ca sansele de reusita sa fie cat mai mari. Eu nu am stiut ce sa cer la inceput dar eu asa as proceda.
Iti tin pumnii si BAFTA maine!
LilianaM
MURA spune:
Liliana, sa dea Dumnezeu sa fie bebita prins bine, bine in burtica.
Iti tin pumnii. Sper sa ne dai o veste buna cat de curand.
Dr.mi-a spus oricum ca maine inainte de IAS imi mai face o eco ca sa vada cum stam.
Multumesc de sfat oricum, e binevenit pentru ca daca nu erau mai multi foliculi poate ca nu imi mai facea maine eco. Dar asa vrea sa vada ce s-a intamplat cu ceilalti. Probabil ca nu o sa mai aiba rost o a doua inseminare luni.
Am niste emotiiiiiiiii
.....
Va pup
MRL spune:
Mura, este foarte normal sa ai emotii dar sa vezi ce emotii o sa ai dupa inseminare pana trec zilele ca sa poti face un test. Poate reusesti sa ne scrii maine dupa procedura. Sa nu iti faci griji ca nu te doare nimic. Iti tin pumnii sa fie bine.
Pupici
LilianaM
MURA spune:
Eeeeee.... nu imi place de voi fetelor.
Daca eu am lipsit voi.... discutii ioc.
Eu.... m-am intors.
Am sfidat legile medicinii si dupa ovulatia care a avut loc sambata, zi in care am facut si IAS, luni dimineata la eco mai aveam un folicul care a crescut intre timp. Dr. Mihalache a ramas placut surprinsa drept pentru care am mai facut si luni o inseminare. Aseara la ora 19.20 am mai facut o eco si foliculul meu era tot acolo. Astazi mai fac o ecografie sa vedem ce face "micutul".
In rest..... asteptam cu nerabdare.
Va pup
Ioana75 spune:
Mura, sa stii ca a fost site-ul in revizie tehnica, de aia nu s-a mai scris
. Ma bucur tare mult ca ai facut 2 IAS-uri, si tzin pumnii strinsi sa se lase cu bb
.
Ioana
Stepha spune:
Vesti bune MURA ! Vezi am zis eu ca ce conteaza daca e unul, voinic sa fie! Cred ca s-a molipsit de la optimismul tau si a zis sa fie si el optimist. Sa speram ca face si ochi....![]()
Stii ce s-a intamplat de fapt?: A stat El, Dumnezeu, si s-a gandit: "Hai totusi sa nu-i dau fetei gemeni sau tripleti, hai sa-i dau numai un
pentru inceput...." Si asa a ramas numai un folicul pe front.
pmihaela spune:
Mura, asteptam vesti, deocamdata totul pare OK.Iti doresc sa treaca cele doua saptamani f.f. repede pt. tine, sa ne zici de bine. Am aflat de la tine ca se pot face doua inseminari practic, nu stiam.Eu am avut 3 foliculi inainte de inseminare. Mi-a facut inseminarea dupa care mi-a dat tratament si atat, nu eco nu nimic, dar eu am oricum incredere, stie ea ce face. S-auzim de bine!
lucia13 spune:
Mura,daca nu indrasnesc prea mult,poti sa-mi spui cat te-a costat toata interventia(medic+biolog+medicatie,etc).Exista un tarif sau cat te lasa inima? Se fac ceva analize inainte de interventie?

22+