pacientele dr. Mihalache -CFR2
Raspunsuri - Pagina 6
MURA spune:
Hai ca sunt zapacita de tot.
Raspunsul si scuzele erau pentru LUCIA nu pentru LILIANA.
Cred ca am baut prea mult.
Pupici
lucia13 spune:
Multumesc mult pentru raspuns Mura.ieri am fost la dr.Matei cu sotul si am facut o spermograma.Speram ca o sa intru si eu la inseminare.
Din pacate rezultatul nu a fost tocmai bun, mi-a zis sa renunt la inseminare ca o fac degeaba.
Asta-i viata! trebuie sa ma gandesc serios la FIV
pmihaela spune:
Mura, eu am facut ecografie cu 300.000 la cabinetul particular al d-nei dr. Mihalache, nu inteleg cum ai platit tu atat?
In privinta mea nu am vesti tocmai bune, ba din contra. Am facut ieri un eco la dr. Iosup de la CMU, si m-am ales din toata afacerea cu doua chisturi mari(4cm)fiecare, unul pe ov.stang si unul pe dreptul, ca sa fiu echilibrata, nu de alta!Bineinteles fac haz de necaz, se pare ca stimularile alea nu mi-au facut chiar bine. Mi-a zis sa ma operez (laser). Am fost la dr. Mihalache si mi-a zis sa incercam cu anticonceptionale (3luni).Poate stiti ceva naturist sau nu stiu, credeti ca la 4 cm. chiar e de operat, eu am citit pe net ca peste 6 cm.
Va urmaresc pe voi in continuare, caci eu am cam iesit din schema.
Lidiutza spune:
Fetelor va rog frumos sa-mi dati si mie un numar de telefon unde pot sa o gasesc pe doamna doctor. Please.
Va doresc tuturor numai bine si....astept...
MURA spune:
Lidiutza nr. de tel de la cabinetul d-nei dr. Mihalache este 021/4103372.
Sper sa iti fie de ajutor.
MURA spune:
Misu, poate ca este o diferenta intre monitorizare si ecografiile pentru alt diagnostic, sper ca sunt coerenta chiar daca e cam de dimineata.
Si Nicole tot asa mi-a spus ca a costat-o si pe ea monitorizarea pentru IAS, deci nu am fost eu un caz deosebit.
Imi pare rau pentru chisturile tale dar nu dispera. In nici un caz nu cred ca e nevoie de operatie, oricum inainte de orice mai cere parerea unui doctor.
Eu asa am facut cu nodulul de la san. Prof. Dr. Blidaru mi-a spus sa ma operez de urgenta chiar daca nodulul are 7mm, am facut si mamografie si am mai fost la 3 doctori care mi-au spus ca nu e cazul de operatie. Si asa am facut si a trecu 1 an si nodulul e la fel.
E foarte usor sa spui: Operatie. Dar daca poate fi evitata..... de ce sa o faci?
Bine ar fi sa vorbesti si cu Tia pentru ca ea a facut stimulate cu Clostilbegit si a patit la fel, de aceea mi-a spus mie sa fac cu Menogon pentru ca nu faci chisturi de la el cum faci de la celalalt.
Poate o intrebi cum a scapat ea de chisturi, pentru ca nu cred ca a fost vorba de operatie.
Si sti ce? Nu ai iesit din schema deloc. Atata timp cat esti pacienta dr. Mihalache nu ai de ce sa iesi din schema.

Nu este un subiect pentru cele ce fac IAS.
Asa ca sa ne tii la curent te rog.
Pupik
pmihaela spune:
Tia draga, am inteles ca ai facut si tu stimulare cu clostilbegyt. Dupa cum am spus, m-am ales cu 2 chisturi de cate 4 cm. fiecare, pt. care mi s-a spus sa fac laparoscopie. Dar o sa iau anticonceptionale 3 luni, asa cum m-a sfatuit dr. Mihalache.Am inteles ca tu ai patit cam la fel. Te rog sa-mi povestesti, si sa-mi spui tie cine ti-a depistat chisturile si ce sfaturi ti-a dat. Eu ma gandeam si la ceva naturist, poate stie cineva ceva.
Mura ce vesti ne mai dai? Sper ca timpul sa treaca f. repede pt. tine si sa stii ca nu asteptam alte vesti de la tine, decat de bine. Va pup pe toate si sa fiti tari in ceea ce va doriti!
Stepha spune:
Misu,
Sunt de acord cu Mura sa nu te sperii si in primul rand sa mergi si la alt doctor cu problema ta. 
Poate gasesti pe www.naturaplant.ro vreun medicament naturist pentru chisturi.
Mura, da' ce iti alegi tu cu ce sa faci stimularea? Nu iti impune doctorul? Sau tu ai avut o dicutie cu dr. Mihalache si ati ajuns impreuna la o concluzie?
Pupici
MURA spune:
Stepha, nu iti alegi tu tratamentul dar eu cand am ajuns la discutia despre stimulare deja eram pusa foarte bine la punct cuinformatiile.
Am vorbit mult cu Nicole si cu Tia si am citit si pe DC ce vorbeau fetele despre stimulare si IAS iar cand a fost vorba de stimulare nu a apucat sa imi spuna ea cu ce si am intrebat-o eu: cu MENOGON, nu?
Ea a spus ca si ea se gandise la fel pentru ca endometrul era subtire.
E bine sa fii putin stapan pe tine in momentul in care te duci la dr. E bine sa te informezi pentru ca in ziua de azi nu mai poti avea incredere in nici un doctor.
Eu am fost la atatia doctori care au experimentat toti cate ceva pe nervii mei si de atunci oricine imi da orice eu mai intai citesc prospectul, vad ce reactii adverse are si daca consider ca e bun il iau, daca nu ma duc la alt doctor si mai cer o parere.
Cred ca pot fi considerata paranoica dar.... in ziua de azi cam asa trebuie sa fii.
Va pupik
MURA spune:
Nu stiu ce este cu Tia , nu raspunde de o saptamana, sunt ingrijorata.
Sper ca este totul in regula cu ea si cu bebe din burtika. Daca stie cineva ceva de ea sa imi spuna si mie ca sunt ingrijorata.
Eu nu prea am vesti. Timpul trece dar nu atat de repede pe cat as vrea eu.
Mai am cateva zile de asteptat cam 7 zile pentru ca marti am facut ultima inseminare. Am tot timpul un nod in gat si unu in stomac.
Sper sa va pot da vesti bune.
Pupik