pacientele dr. Mihalache -CFR2
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
Si eu am o prietena in Malaga! O cheama Iulia - poate o cunoasteti
.
YM-ul meu e iturcanu.
Ioana
MURA spune:
Kla, cerd ca m-am molipsit si eu de la tine pentru ca nici mie ni mi-a venit ciclul si beta HCg -ul este ZEROOOOOO!!!!!!

Acum cand astept eu sa vina nu mai vrea el. Eu sunt in ziua 29 si nici un semn.
Ne luam de mana amandoua.
Pup
kla78 spune:
MURA scuze ca-ti zic dar cand am citit ce ai scris am ras cu gura pana la urechi!!!!!dar nu din rautate!
ma gandeam asa dupa ce ai scris ca s-a molipsit de pe mine ca totusi ar trebuie sa intru acolo la fetele gravide sa vad daca nu cumva ma molipsesc de ele......ca daca la tine a mers tre' sa meraga si la mine....sau ma leg de o gravidoasa si ma tin strans de ea pana imi creste si mie burta!!!
ai dreptate cand ai zis ca nu intram pe gratis....asa ca fetele nu mai stati pe ganduri fugiti la en-groooooooooooo si cumparati-ne bere mie si la MURA...
tu vb serios ca nu ti-a venit armata rosie?????
esti in ziua 29 de la ultimul ciclu?
in ce data ai facut inseminarea?
va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dar mai ales pe BEBELE lui ioana din burtica!!!!!!!!!
kla78 spune:
ciao la toate!!!am intrat numai sa va zic bancul sa nu ziceti ca nu ma tin de promisiune.....nu prea am eu darul de a povestidar sper sa intelegeti:erau ionutz cu alexandra doi copii de 5 ani ,vecini de usa .intr-o zi ionutz intreaba pe mama-sa:mama copii pot face copii?
la care mama-sa ii raspunde pe un ton dulce:nu dragul mami!
descurajat ionutz o striga pe alexandra:...alexandlaaaaaaaaaaaaa nooooo....n-ai lamas!!!!!!!!!!!las ca mai incercam si maine!
sper sa va placa...va pup papa
pmihaela spune:
Buna fetelor!
Kla, misto bancul tau, asa ne mai delectam si noi!
Mura sa stii ca-mi pare rau, ce sa mai zic, stiu ca e de prisos, dar tot inainte, cu optimismul care te caracterizeaza.
Fetelor sa stiti ca eu va citesc in fiecare zi, nu prea mai am noutati, de-asta n-am mai scris, dar tin aproape.
Apropo de chisturile alea de dupa inseminare, sa stiti ca nu e de gluma, am vazut ca voi sunteti optimiste, nu e rau, dar trebuie si putin realism.Eu eram convinsa ca se rezolva cu inseminare in cateva luni, iar acum stau pe tuse 3-4 luni, apoi cine stie... Sper sa nu fi crescut, sa ajung la operatie, ca si-asa erau cam mari. O sa merg zilele astea sa fac un eco sa vad cum mai sunt caci am oarece intepaturi.
Va pup pe toate 
kla78 spune:
'neatza iubitele mele!!!
PMIHAELA tu ai fost monitorizata??daca da nu a vazut medicul tau cand incepeau chisturile sa se formeze???in momentul in care se vede un chist in timp ce faci stimularea trebuie sa intrerupi tratamentul.mi s-a intamplat si mie de mai multe ori sa trebuiasca sa intrerup stimularile chiar si cu clomifhen si brocript....sa nu mai zic de GONAL F care e mult mai tare....dar mi s-au tras singure o data cu CM....iar dupa aceea am luat-o de la inceput
MURA m-ai intrebat unde sunt in sp:MADRID(mai sigur un oras langa MADRID,ALCALA DE HENARES
eu azi la 10.30 merg la medic sa-mi tinetzi pumnii stransiiiiiiiii tareeeeeee sa fie totul ok
va pup pe toate:MURA,PMIHAELA,NATASHA,STEFHA,IOANA,ETC
Stepha spune:
Buna fetelor!
in primul rand: Ioana, scuze dar ti-am dat o informatie gresita, dna dr. nu face analiza de listeria, ci analizele de secretie. scuze, dar m-am uitat ieri pe ce mi-a scris ea.
Mura, e ciudat ca nu ti-au venit prietenii rosii, mai ales ca tu esti punctuala ca un ceas.
Kla, esti o draguta. Din pacate eu scriu de la serviciu si acasa nu am calculator. mi-ar fi placut sa ne chatuim. dar, pe de alta parte, cred ca innebuneam daca aveam calculator si acasa fiindca as fi stat numai cu nasul in el. in ultimul timp, de cand am inceput tratamentul naturist, am stat mai mereu pe internet cautand informatii utile. ieri mi-am facut progesteronul si sunt tare curioasa daca ceairile si tincturile luate de mine au reusit sa-mi cresca valoarea la progesteron (era sub limita inferioara luna trecuta). luni i-au rezultatul, abia astept/
Ioana75 spune:
Neatza fetelor!
kla, esti nostima
. Si printesa din burta iti transmite 2 lovituri de picioare prin intermediul meu
.
Misu, bafta cu chisturile, sa dispara toate
.
Ioana
pmihaela spune:
Ba da Kla, am fost monitorizata, totul a fost OK pana dupa inseminare, am luat tratament, etc.Dupa ce am aflat ca nu e nimic si dupa primul cm, am facut eco. Atunci s-au vazut prima oara. Iar stimularea a fost cu clostilbegyt (cel mai slab am inteles) si asta pt. ca eu aveam ovulatie, dar la sot nu era bine (mobilitate slaba)si banuiesc sa creasca sansele. Dr. mi-a spus ca dupa ce scap de chisturi o sa faca inseminare fara stimulare. Cam asta e povestea.
Chestia cu chat-ul, nu am net acasa, iar la servici stiti voi cum e...
Pupici...
MURA spune:
Chiar nu stiu ce se intampla cu mine ca nici azi in ziua 30 nu sunt semne ca s-ar instala rusii. Stepha, ai dreptate de cand ma stiu eu, de pe la 14 ani nu mi-a intarziat niciodata ciclul sunt ceas.
Inseminarea am facut-o pe 27.04.2005, ultimul ciclu pe 12.04.05.
Kla, esti haioasa. Si eu tot ca sa te distrez am spus ca m-am molipsit. Mai frumos ar fi fost daca ne-am fi molipsit amandoua de la Ioana si am fi avut si noi acum bebici in burtici.
Iti tinem pumnii pentru astazi la dr. Speram sa fie totul ok si sa ne dai vesti bune.
Eu cred ca o sa merg maine pe la Florina daca tot nu vin rusii ca sa ma lamuresc ce se intampla.
Poate ca organismul meu nu a calculat exact cum am calculat noi pentru ca la mine luna trecuta inainte de inseminare trebuiau sa vina rusii pe 11 si chiar pe 11 au inceput cateva picaturele maro. Eu luand Utrogestan probabil ca nu i-a lasat pe rusi sa vina cum trebuie. Pe 13 au venit insa si am fost la monitorizare si Florina a zis sa incep Menogonul. Inseminarea am facut-o in ziua 16, pentru ca a crescut mai greu endometrul.
Nu stiu ce sa mai zic.
O sa vad maine ce zice Florina. Sper sa nu ma trimita iar la Beta HCG, sper sa imi faca eco.
Va pup pe toate