pacientele dr. Mihalache -CFR2
Raspunsuri - Pagina 14
kla78 spune:
ciao la toate !
nu prea am chef de stat mult pe net acum dar intru mai spre seara(sunt nervoasaaaaaaaaaaaaaa)
am fost la medic in sfarsit ...si...CULMEA.....ca niciodata cand am intr4at nu m-am ridicat de pe scaun !!!!!!!!!!!asteptam sa ma puna la eco...sau ceva control...dar nimik!
mi-a dat o reteta de progesteron si atat!idiotii naibiiiiiiiiiiiiiiiii
nici macar sa vada daca nu cumva am ceva probleme de nu mi-au venit rusii ....am aproape 7 saptamani fara CM ....doamne cate sperante aveam ca imi va face un control mai amanuntit!!!
las' ca n-ui nimic.....cand va venii si bebele meu pe lume sa vezi numa cum creste mare si frumos si atunci o sa-i zic eu sa mearga la medicii care m-au tratat si sa vedeti numa ce le va faceeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
ahhhhhhhh......IOANA cu mare drag as vrea sa-mi dea printzesuca ta niste picioare in burta......!!!!!!!!!!
IOANA tu ai ramas gravida cu tratament???
MURA iti tzin pumnii pe maine la dr:eu am mai mult timp ca tine fara ciclu(2 sapt inainte de IA si 4 sapt si ceva dupaIA).....sunt curioasa la tine ce o fii mica asta intarziere ca eu tot n-am aflat ce-i cu mine!!vad eu dupa ce bag progesteronul!!!
va pup pe toate!!!
Stepha spune:
Kla, de curiozitate, cand ti-a dat sa iei progesteron? In ce zile? Eu urmez un tratament naturist in care iau plante care au caracter de estrogen si de progesteron.
Ioana75 spune:
kla, dar tu nu poti sa-i zici doctorului ca vrei o ecografie, ceva? Ca la noi se practica
.
Eu am ramas gravida in a 2-a luna de incercari. Desi la inceput dr. a zis ca s-ar putea sa am probleme ca pina la 29 de ani n-am ramas niciodata (si m-am pazit multi ani doar dupa metoda calendarului
).
Ioana
MURA spune:
Kla este ceva tare ciudat cu doctorii astia. Nu mai inteleg nimic. Poate ca ar fi bine sa mai mergi si la un alt doctor pentru ca mi se pare aiurea. Beta HCG negativ , ciclu lipsa si tie iti da progesteron care fixeaza sarcina. CARE SARCINA??????
Iti doresc la fel de mult cum imi doresc si mie sa fie sarcina , dar ce sarcina ar fi aia cu Beta HCG negativ??????
Doamne, ce oameni nebuni. Mie macar mi-a intarziat doar 2-3 zile dar la tine......
Poate poti face o ecografie la un cabinet particular, nu stiu ce sa zic. Eu am luat progesteron pentru fixarea sarcinii care ... se pare ca nu s-a fixat dar dupa ce am vazut ca Beta HCG e negativ l-am intrerupt.
Ai grija de tine, te pupik
kla78 spune:
sal !!!
uite cum sta treaba care deja nu mai e treaba!
STEPFA: progesteronul mi l-a dat abia azi!!!!!!!!!!!! dupa o luna de la inseminare....pana azi nu am luat nimic!
nu am putut sa cre eco .....ce sa zic....m-a chemat enfermera la ea in cabinet si gata ...mi-a scris reteta ....la medic nici macar ochisorii nu i-am vazut azi!!!!!!!!!dar lasa ca o sa cada ei pe gura mea!!!ii arunc de la etajul 6 pe toti!
a zis sa-mi bag cate un ovul de progesteron seara si cam in 10 zile tre' sa-mi vina rushii.....iar daca e sarcina (cu bhcg negativ--sigur nu e)progesteronul imi va sustine sarcina.ce intelegti voi asta am inteles si eu, dar mai...poate enfermera asta e vreo clarvazatoare mai stii?eu cred ca progesteronul asta trebuia sa mi-l dea imediat dupa inseminare si poate au uitat de aia mi l-a dat acum:)))))
MURA ....mama draga nu stiu ce e in cap la medicii astia!putem sa ne dam amandoua cap in cap....poate asa ne vor veni rusii ......bine macar ca o vezi pe dr maine ....sunt curioasa ce poate fii la tine,normal eu stiu ca dupa ovulatie la 14 zile trebuie sa vina rushii..........s-a presupus ca ovulatia am avut-o in ziua inseminarii,deci cum naiba nu ne-au venit rushii pana acum?tind sa cred ca n-am avut ovulatia(desi eu imi cumpar predictoare de ovulatie si mi le face la medic,nu ma lasa sa mi le fac eu acasa)SUNT VARZA FETELE MELE!ma bucur ca sunt puternica si abia astept sa-mi vina ciclu sa incep iar.....dar am indoieli mari despre ce mi s-a intamplat acum!
SA NE ANUNTI MURA MAINE IMEDIAT CUM STII CEVA
VA PUPACESC PE TOATE!!
Stepha spune:
Kla, asa supozitoare am luat si eu, se numeau duphaston. dna dr mi le-a dat ca sa-mi vina ciclul mai repede ca sa ma pot apuca de dozarile hormonale, tratamentul ad durat tot 10 zile si cu tot duphastonul cm a venit dupa vreo 13 zile. si am avut si eu aceeasi explicatie, ca daca cumva am ramas (ceea ce era imposibil) duphastonul avea sa fixeze sarcina. e un medicament cu dublu efect
Natasha71 spune:
Buna dimineata!
Imi cer scuze pt. intarziere, dar am avut niste zile pline, pline, pline... Am apucat doar sa intru si sa va citesc. KLA, haios tare bancul!
Eu cred ca ti-au dat progesteron pt. ca sa-ti forteze venirea menstrei, stii ca dupa 10 zile de progesteron vine ciclul (sau asa ar trebui)... Dar eu am alta teorie: draga mea, nu vreau sa-ti faci sperante desarte, dar... tu ai prestat dupa acea inseminare? Pt. ca am citit si eu ca se poate sa ovulezi de 2 ori intr-o luna (astfel, au fost cazuri cand au ramas gravide prestand chiar in afara perioadei fertile)... Cu temperatura cumstai? Ce ar fi sa repeti un test de sarcina? Eeee?
MURA, mergem inainte!
Vezi ce zice dr. de intarzierea asta, patesc si asa cam o data pe an cand intarzie inexplicabil intre 2 saptamani si 1 luna...
Pmihaela, ma bucur ca mai vii sa mai schimbam o vorba... Iti doresc sa scapi repede-repede de chistulete ca sa poti intra in cursa pt. bebe!
Stepha, tu urmezi cumva si un tratament homeopat, ca as fi si eu interesata de un homeopat bun! Sa ne tii si pe noi la curent cu evolutia ta si ce efecte are tratamentul naturist!
Va pup pe toate si ne auzim!
kla78 spune:
sal !!!!!!!
NATASHA: am prestat dara ( sotul meu lucreaza pe TIR ,iti inchipui ce e cand vine acasa o zi la 2 sapt!:))))ceea ce nu inteleg eu e ca la 6 zile dupa IA am sangerat vreo 4 zile dar fff putin(cate o picatura pe zi)iar pe cand trebuia sa-mi vina ciclul mi-am facut 3 teste de sarcina in urina si negative!apoi un bhcg negativ:.....chestia e ca dupa vreo 2 sapt de la IA mi-am facut un predictor de ovulatie si BINGO! era pozitiv.nu stiu ce sa mai inteleg si ce sa mai cred....de aproape 6 ani fac tot felul de tratamente dar inca asa ceva nu mi s-a intamplat!explica-mi cum se poate ovula de 2 ori intr-o luna !???
IN 29.03---CM
IN 12.04---IA
IN 01.05---OVULATIE?
DAR CAND AM FACUT IA AM AVUT IAR OVULATIE?DOAMNEEEEEEEEEEEE SUNT DEZORIENTATA RAU!!!
MURA TE ASTEPT SA SCRII CE AI FACUT LA MEDIC!
PMIHAELA FACI CEVA TRATAMENT PT CHISTURI???
VA PUP PE TOATE FETELE CURAJOASE(DAR NUMAI PE CELE CURAJOASE)
MURA spune:
Dragele mele la mine problema s-a rezolvat. Aseara mi-au venit rusii in vizita.
Problema a fost dupa cum am banuit eu. Organismul meu nu a calculat la fel cum am calculat eu si Florina si de aceea a venit mai tarziu. Inseamna ca IAS-ul nu l-am facut in ziua 16 cum am crezut noi ci in ziua 14 cum era si normal. de aceea a intarziat ciclul.
Eeeeee..... stiti cum e socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Bine ca s-a rezolvat.
Kla, poate ca ai facut prea mult timp tratament si s-a dereglat ceva pe acolo. Sti acum imi pare tare rau ca nu m-am facut si eu medic. Mi-a trebuit mie contabilitate.... nu ma ajuta la nimic. Dar daca ma faceam si eu medic... acum poate ca as fi avut niste raspunsuri la problemele noastre.
In viata urmatoare, poate imi schimb meseria.
Poate ca Stepha are dreptate si ti-au dat progesteron ca sa iti vina rusii. Sper sa se rezolve. Poate ca au probleme doar cu comunicarea doctorii aia ai tai din Spania, dar sigur si-au dat si ei seama ca nu poate fi sarcina ci doar o dereglare hormonala.
Va pup
kla78 spune:
ciao!!!
MURA-si eu dunt contabila de meserie desi acum nu lucrez....vreau sa ma dedic tratamentelor...m-am lasat de servici pt asta!
SA VA ZIC CEVA HAIOS:am o catelusha pekineza si are SARCINA IMAGINARAAAAAAAAAAAA.........are lapte la titici,somnolenta,ce mai ca si cum ar fii gravida dar nu este ca am dus-o la eco:(stiu ca par absurda dar o iubesc ca viata mea pana vine bebele meu)
ma bucur MURA ca ti-au venit rushii,asa incepi alta luna de stimulare,eu mai am de asteptat pana imi vin!era frumos daca incepeam deodata...dar na...
va pup