pacientele dr. Mihalache -CFR2
Raspunsuri - Pagina 12
kla78 spune:
MURA imi pare sincer rau!stiu cum te simti ...de fapt toate de pe forum stim cum te simti deoarece am trecut prin asa ceva.
cateodata un esec te face mai puternic!deci capul sus si inainte!
nu ne dam noi batute asa usor.....nu fetelor?
Natasha71 spune:
MURA, imi pare tare rau...
Poate urmatoarea incercare va fi cea cu noroc...Nu ne ramane dacat sa speram
Fetelor, eu am avut ieri o sedinta neplanificata si n-am mai ajuns la d-na dr...Nici macar nu stiu daca am ovulat sau nu, a naibii temperatura nu vrea sa creasca, e 36,8... Sunt intr-o dilema totala... Si colac peste pupaza, vreau sa va spun ca m-a apucat frica de inseminare! N-am avut ce face si am citit tot ce s-a scris despre asta, si mi-e frica de suprastimulare, ca dupa aceea poti sa te trezesti cu chisturi...

Pmihaela, parca tu ai patit asa, nu?
Ioana, asa am aflat si eu, ca cei de la Medsana sunt singurii care au nu stiu ce kituri ce pot depista listeria, spre deosebire de oricare alt laborator! Asa ca ai luat hotararea care trebuie!
KLA, imi esti simpatica, ai adus un 'suflu' nou, proaspat , se vede ca esti o persoana puternica!
Va pup, si va urez o zi buna!
Stepha spune:
Buna fetelor,
Ieri nu am fost la serviciu si abia asteptam ziua de azi sa vad ce a facut Mura. Imi pare sincer rau dar tu esti o luptatoare si noi suntem alaturi de tine. Am citit de fete care au ramas la nu stiu a cata - multa - inseminare si au ramas....... Bine nu iti doresc sa ajungi sa mai faci multe inseminari dar vreau sa zic ca nu trebuie sa te descurajezi.
Bun venit Kla printre noi! Din pacate eu nu-ti pot spune nimic despre inseminari fiindca nu ajuns acolo. Bafta multa!
Ioana stiu ca si dna doctor mihalache face analiza de listerie, ea colecteaza si cred ca se ocupa dr. Matei. Mie mi-a zis daca vreau s-o fac la ea, alaturi de alte analize.
Va pup
Ioana75 spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru sfaturile cu listeria.
Inainte de a ramine gravida, citisem si eu ca trebuie prestat din x in x zile, numai intre anumite zile ... ei bine, s-a prins chiar in luna in care am zis ca nu mai numar nimic, sex in fiecare zi, din prima zi dupa CM pina ne plictisim
.
Ioana
MURA spune:
Natasha, nu are de ce sa iti fie frica de superstimulare. Asta se poate intampla la FIV, la IAS probabilitatea este foarte mica.
Cel putin cu Florina nu exista riscul asta. La mine a inceput cu 5 fiole de Menogon. Dupa ce am facut 3 ecografii si a vazut ca nu reactionez bine mi-a spus sa fac inca 2 fiole.
La a doua inseminare deja stia ca reactionez greu si mi-a dat 9 fiole. Totul este foarte strict urmarit ecografic si parerea mea e ca nu are ce sa ti se intample. Dupa ce s-a constatat ca nu am ramas insarcinata, mi-a facut din nouecografie pentru a vedea daca nu cumva a ramas un folicul nespart care sa se transforme in chist.
La mine nu ramasese nimic.
Nu stiu cum fac alti doctori inseminarile si cat de atent te urmaresc dar eu una m-am simtit tot timpul in siguranta cu Florina.
Parerea mea este ca nu ar trebui sa te sperii foarte tare si sa stai de vorba cu Florina sa iti expuna ea toate riscurile.
Nu stiu ce ai citit tu dar trebuie sa fii foarte atenta si la tratamentul pe care l-au urmat celelalte fete. Stiu ca Menogonul este unu din cele mai bune medicamente tocmai pentru ca riscul de chisturi ovariene este foarte, foarte redus si pentru ca actioneaza foarte bine si asupra endometrului care creste frumos.
Iti tin pumnii si multa bafta.
Pupik fetele
Natasha, daca te mai pot ajuta cu informatii (pentru ca la mine este foarte proaspat evenimentul) nu ezita sa intrebi oricat de neinsemnata ti-ar parea ideea pe care o ai . Mai bine sa te duci pregatita si linistita stiind tot ce urmeaza sa ti se intample, decat sa nu ai habar.
kla78 spune:
sal fetelor!!!
NATASHA NU VREAU SA AUD ASA CEVA!!! ''CA ITI E FRICA DE STIMULARI!!!!
EU AM FACUT 2 ANI STIMULARI CU CLOMIFHEN (BINENTELES CU INTRERUPERI DE CATE O LUNA SA MI SE TRAGA CHISTURILE CE-MI IESEAU).....IAR PT INSEMINARE AM FACUT STIMULARE CU GONAL SI HCG LEPORI.......MI-AU IESIT CHISTURI DAR ASTEA SE VAD LA MONITORIZARE..DACA ESTI MONITORIZATA BINE IN ZILELE ACELEA APROAPE DE OVULATIE SI TI SE VA VEDEA UN CHIST SUNT SIGURA CA MEDICUL TAU VA INTRERUPE ACEA LUNA SI NU ITI VA FACE INSEMINAREA!!!!!EU AM FACUT PRIMA INSEMINARE SI AVEAM UN CHIST MIC ....PUR SI SIMPLU L-AM OBLIGAT PE MEDIC SA MI-O FACA....CHISTURILE ASTEA POT SA APARA DAR DISPAR O DATA CU CM!CATEODATA CHISTURILE SE POT CONFUNDA CU FOLICULII LA MONITORIZARE DAR PT A FII SIGUR CE E MEDICUL ITI VA DA O ULTIMA INJECTIE INAINTE DE INSEMINARE PT MATURAREA FOLICULULUI FINAL(SPER CA AM SCRIS BINE MATURAREA....DACA NU !!SORRY ...ASA II ZICE AICI IN SP IN RO NU MAI STIU EXACT CUM II ZICE)
APROPO CAND INCEPI STIMULAREA NATASHA???
MS DE BUN VENIT LA CELALALTE FETE SI SA AVEM TOATE PARTE SA STAM CAT MAI PUTIN PE AICI...LA ASPIRANTE....
DOAMNEEEEEEEE EU AZI SUNT IN ZIUA 29 DUPA IA SI NICI SEMN DE CM...HMMM....NU STIU CE NAIBA POATE FII:(((
VA PUP PE TOATE FETELE CURAJOASE ...DAR NUMAI PE CELE CURAJOASE.....FRUNTEA SUS CA NU NE-A FACUT PE NOI PISICA!!!!!!!!!!!!O SA REUSIM SUNT SIGURA DAR CU LUPTA!!SI CAND VA VENII LA FIECARE DIN NOI CATE UN BB SAU 2 SA VEDETI ATUNCI CE FRUMOS SI SANATOS VA FII!!!HAI CA M-AM INTINS LA POVESTI ...PAPAPAPPAPA
MURA spune:
Stepha, Ioana, Kla va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.
E forte placut sa sti ca cineva se gandeste la tine si ca stie exact prin ce treci si ce este in sufletul tau.
Sper ca in curand sa fim alaturi una de alta si la "bine", sa mai reuseasca cate una din noi sa i se alature "Ioanei cu burtica".
Kla, mie Florina mi-a dat Utrogestan 2 dimineata si 2 seara intravaginal imediat dupa IAS pana la urmatorul ciclu (daca vine se intrerupe tratamentul daca nu se continua) si 3 zile No-spa prima pastiluta luata imediat dupa procedura.
Cumnata mea a luat Urogestan 2/zi intravaginal pana in luna a 6-a de sarcina si totul a fost ok, acum are un bebe frumos si sanatos. Si a mai luat si Materna si Acid folic si No-spa la dureri. Deci nu are ce sa se intample rau.
Am si eu o verisoara in Spania care la fel nu poate avea bebe si ei i-a spus doctora de acolo ca e prea slaba. Deci nu numai la noi este varianta cu .... "esti prea grasa sau prea slaba " , si doctorii de acolo spun prostii cand nu stiu ce diagnostic sa iti puna.
Despre Gonal F nu stiu ce sa iti spun, mie mi-a spus Florina ca este mai puternic decat Menogonul si imi propunea ca la urmatoarea inseminare sa il folosesc.
In spania exista MENOPUR este varianta spaniola pentru Menogon, asta in cazul in care vrei sa schimbi medicamentul.
Multa bafta
kla78 spune:
ciao fetelor dragutzelor!!!acum fac mancarica dar spre seara o sa va scriu un banc frumos sa mai uitati de necazuri! promit!
MURA in ce zona de spania e verisoara ta? medicul care i-a zis ca e prea slaba a fost veterinar cred:).....mai eu am 27 de ani ...1,64 inaltime si 51 de kg......daca ne luam dupa asta mai ales ca in ziua de azi e la moda sa fii slab(aproape anorexica)ar insemna ca nu mai ramane nimeni gravida din cauza asta nici nu ar mai trebui sa ne faca analize ...monitorizari etc........numai ne-ar cantarii si gata ar stii problema!cheam-o si pe verisoara ta pe forum sa ii mai ridicam si ei moralul cate un picutz!!!
celalalte fete vad ca pana la ora asta nu si-au facut prezenta.....heyyyy nu fiti rele si ziceti-ne ce faceti...cum sunteti?
ms de raspuns MURA....o sa iau si eu cred ca utrogestan dupa urmatoarea inseminare dar nu o sa-i zic nimic mediccului...!!!
va pupacesc!!!papppa
kla78 spune:
tot eu sunt nu va speriati!!!am uitat sa va zic :seara cand suntem toate pe acasa am putea sa ne dam intalnire la un chat pe yahoo.......ce ziceti?ne scriem fiecare id-ul aici si-l bagam in lista de prieteni asa mai vb si noi una...alta ca mie mi se intampla sa vreau sa va scriu ceva si cand incep sa scriu uit..na...asa pe yahoo o sa ne mai completam una pe alta!
va las id-ul meu de yahoo:kla788
claudia
MURA spune:
Kla, esti tare haioasa, si plina de viata.
Imi place de tine. Daca nu am fi noi ... fetele astea scriu doar cand isi aduc aminte. Noi suntem cele mai active. Dar vrem bere
. Ce facem atmosfera asa pe gratis?
Eu de acasa nu prea intru pentru ca nu am antivirus si imi este cam frica dar o sa incerc sa il abgradez pe cel pe care il am si o sa intru si eu. ID-ul meu este gabriela_moisa2004@yahoo.com
Verisoara este in Madrid dar nu stiu mai mult.Nu cred ca are calculator si internet acolo in Spania.
Mai am niste prieteni in Malaga.
Tu unde stai?
Pup