pacientele dr. Mihalache -CFR2
Raspunsuri - Pagina 11
MURA spune:
Hello, fete frumoase.
Ma bucur ca ati revenit pentru ca ma simteam tare singura si parasita
.
Luni o sa va dau vestea cea mare. Dimineata o sa ma duc la Giulesti la D-ra Dona si o sa imi fac Beta HCG sa vedem cum este.
Sper sa nu mai fie si de data asta tot 0.
Natasha, ma bucur ca ti-a placut de Florina si ca ti-a inspirat incredere.
In ceea ce priveste monitorizarea ta e SUPER.
Eu nici cu stimulare nu eram atat de bine.
Pai ... poate ca ar trebui sa treci la treaba luna asta
.
Va pup
kla78 spune:
buna fetelor!!!sper sa ma primiti si pe mine printre voi chiar daca nu sunt la medicul la care sunteti voi dar vad ca se discuta cate ceva despre inseminari si asa poate ma lamuriti si pe mine!!!!stiti vreuna dintre voi daca bhcg este de 0,1 poate sa fie sarcina mai mica????eu sunt in spania si am facut in 12.04 a 2 a inseminare si de atunci nu mi-a mai venit CM ,am sangerat dupa vreo 6 zile de la inseminare fff putin .....mi-am facut de atunci 3 teste in urina care au iesit negative iar dupa 20 de zile de la inseminare am facut bhcg si era cum v-am spus 0,1....ce poate fii????
pmihaela am vazut ca ai scris ca daca nu e sarcina nu se detecteaza bhcg 0 .....poti sa imi explici si mie chestia asta ???te rog frumos.chestia nasoala e ca aici in spania medicii sunt niste idioti......am suna si le-am zis ca dupa aproape 1 luna de la inseminare nu am CM si mi-au zis ca daca pina data de 12.05 nu imi vine sa-i suna iar si sa le zic!!!!!nici nu m-au chemat la echo sau ceva control.....na ...asta e ce sa fac!!!!
Natasha71 spune:
Buna, fetelor!
MURA, sa stii ca nu esti singura, indiferent ce vesti ne dai luni, noi suntem alaturi de tine!
O sa reusim noi pana la urma, te asigur! Si eu trebuie sa merg luni la eco, dar mai mult ca sigur am ovulat vineri sau sambata dupa toate probabilitatile (temperatura, dureri specifice)...
Kla78, te primim cu bratele deschise!
Inteleg ca esti la a 2-a inseminare. Desi eu n-am facut inca inseminare, o sa-mi exprim si eu o parere... BetaHCG intre 0 si 5 este absolut normal in afara sarcinii (scrie pe buletinul de analiza, cel putin pe cel care-l am eu), nu trebuie sa fie 0, imi pare rau ca te dezamagesc... Acum tu trebuie sa vezi ce e cu intarzierea asta de ciclu, ai mai avut intarzieri si inainte, sau este ceva cu totul exceptional? Medici idioti sunt peste tot, nu-ti face griji...
Eu iti tin pumnii sa ti se depisteze cauza intarzierii si urmatoarea inseminare sa fie cu noroc!
Fetelor care ati facut inseminare , am si eu o intrebare: e dureros procedeul? Am auzit ca dupa inseminare ai dureri, chiar destul de pronuntate? Este adevarat? 
Va pup si va doresc un weekend placut in continuare!
kla78 spune:
sal la toate fetele luptatoare!!!
NATASHA ms de primire....si de raspuns desi nu era cel pe care mi-l doream eu ...dar na asta e realitatea....adevarul e ca m-am uitat si eu la analize si am vazut ca daca e inferior la 5 nu e sarcina dar totusi mai speram si eu !!!!!
despre inseminare iti zic eu ca nu doare deloc.....dureaza cca 2 min.....dar pot aparea dureri dupa inseminare asa ca la CM.......dar nu e ceva de nesuportat si daca vrei poti sa iei un analgezic!
tu cand faci inseminarea????sper sa-ti iasa +++++++++++++++
PT CELALALTE FETE:e careva pe aici care a mai facut inseminare si sa-i intarzie CM asa de mult ca mie(am scris mai sus un mesaj cu cateva explicatii)mie la prima inseminare mi-a venit ciclul exact la 14 zile dupa.....dar acum deja e prea mult....1 luna!!!!ultima data a CM e 29.03...ciudat!macar daca nu sarcina abia astept sa-mi vina CM sa incep cea de-a 3 inseminare ca deja m-a cam lasa puterile...hmmm....6 ani tot tratamente.....
va pup pe toate si succes sper ca nu va plicty dar na ..trebuie sa vb si eu cineva ca deja sotul nu mai are rabdare cu mine si ma simt tare singurica!!!
Ioana75 spune:
Neatza fetelor
!
kla, bine ai venit si bafta!!!
mura, te asteptam cu vesti! Tzinem pumnii
.
Eu sint bine (cred), mi-am repetat analiza de listeria la Medsana. Am inteles ca e singurul laborator care face analiza printr-o metoda klumea (dupa 2 saptamini de anitibiotice, la Cantacuzino a iesit tot pozitiv 1/320). Cred ca saptamina viitoare mai merg la d-na dr. Mai vine cineva?![]()
Ioana
pmihaela spune:
Neata' fetele!
Kla,sa stii ca nu ti-am raspuns pt. ca in week-end nu sunt la serviciu, iar acasa n-am net. Dar in principiu am vazut ca te-au cam lamurit fetele.Cum spuneam mie mi-a iesit bhcg 2,99,deci mult mai mare ca la tine, iar la vreo cateva zile dupa, zero. Nu m-am lamurit nici eu prea bine. Asistent care mi-a facut analiza a zis ca trebuia sa fie peste 9 ca sa fie sigur sarcina, dar doctorita mea a zis ca e posibil sa fi fost, dar sa nu se fi fixat bine. Pe net am citit ca bhcg nu este detectabil (zero) la femeile care nu sunt insarcinate, intelege si tu ce crezi, ca eu tot nu m-am lamurit. A, si cm mi-a intarziat aproape 3 saptamani, mi-a venit, apoi peste 2 saptamani mi-a venit iar, ff mult, cu cheaguri, etc.
Natasha, dupa cum spuneau si fetele, la inseminare nu doare, doar la un moment dat simti asa ca o ciupitura si cam atat. Dupa, ceva dureri cam ca la ciclu, nu rau. La mine s-a nimerit la sfarsit de saptamana si am stat mai mult in pat, cel putin prima zi asa mi-a zis sa stau in pat. Asa ca bafta multa la toate fetele.
Iti tinem pumnii Mura si te-asteptam cu vesti, bune, evident.
MURA spune:
Hello fetele.
Eu sunt in asteptare. O sa va dau vestea peste o ora. Am facut Beta HCG si voi lua rezultatul pe la 12.
Kla, este ceva foarte ciudat cu tine. Ar fi trebuit sa iti faca macar o ecografie sa vada ce este. Deja intarzierea este prea mare.
Poate ca spaniolii au o alta scara de valori pentru Beta HCG. La noi intr-adevar intre 0-5 este negativ.
Ai mai facut teste de sarcina din urina de curand?
Parerea mea e ca ar trebui sa te duci totusi la dr., oricum nu mai e mult pana pe 12.05 .
Iti tinem pumnii si speram sa fie totul ok.
Ai facut stimulare inainte de IAS? Daca da cu ce anume?
Pupicei
kla78 spune:
sal fetelor!!!!
va multumesc din suflet pt raspunsurile voastre!!!!eu am intrat pe niste forumuri in spania si am pus cateva intrebari dar spanioli astia vad ca se gandeste fiecare numai la el!!eh...asta e
PMIHAELA ...si aici valorile sunt tot asa...pe buletinul meu de analize scrie ....inf adulti 0---5 iar ce e peste e sarcina.
teste de sarcina nu am vrut sa imi mai iau ca mi-a frica ...cand vad ca iasa negativ imi vine sa ma dau cu capul de peretii!!!ma tot frec la ochi sa vad daca nu cumva sunt 2 liniute dar in zadar!
am facut stimulare cu gonal f in burtica!!
adevarul e ca sunt alte tratamente mai bune dar eu fiind strain aici nu isi prea dau silinta medicii!cel putin am ajuns la concluzia asta si mai ales ca totul imi e gratuit....oricum ma gandesc sa merg la clinica particulara ca daca mai continui asa innebunesc!(doamne fereste)
MORA.... sa ne zici indata ce afli raspunsul BHCG!!!!!!!!!!
care ati mai facut inseminare pana acum ati luat ceva (progesteron,utrogestan)imediat dupa ???mie astia nu mi-au dat nimic!nici la prima si nici la a 2 a!ma gandesc la urmatoarea sa iau progesteron din initiativa mea...credeti ca o sa fie ceva efecte negative???(nu am de gand sa-i zic medicului!
sa nu uit! am citit u7ndeva pe net in spania ca femeile au posibilitatea mai mare de a ramane gravida in luna MAI.....deci la treaba toate !!!
va pup pe toate!
MURA spune:
Fetele am vesti proaste.
La mine Beta HCG este tot 0.00 asa ca......
Dar nu ne lasam, mergem mai departe.
Ce nu te omoara te face mai puternic.
Pupik
Ioana75 spune:
Mura, imi pare rau
. Sintem alaturi de tine, pina la urma tot o sa fie cu okisori
. Tzinem pumnii pentru luna care vine.
Ioana