pacientele dr. Mihalache -CFR2
Raspunsuri - Pagina 10
Stepha spune:
Mura tinem pumnii pentru duminica. Sa fie cu noroc ca sa avem motiv sa
o cana cu lapte, asa cum am stabilit.
Ce sa zic de tratamentul meu naturist, merge: ma trezesc cu 45 min mai devreme dimineata sa-mi prepar bauturile, zici ca sunt o vrajitoare cu toate plantele si ceaiurile
in jurul meu, fac pipi in continuu de la atata aparaie si "savurez" bautul lingura de lingura a ceaiurilor cu gust "minunat"
.
In rest toate bune s frumoase![]()
Va pup si weekend placut!
MURA spune:
Se pare ca nu o sa fie duminica , cel mai posibil marti, pentru ca endometrul a crescut foarte bine, este 10mm, in ziua 11 vorbesc, dar se pare ca foliculii mei au cam pierdut timpul , sau au fost ocupati cu altceva pentru a nu au prea crescut.
Ovarul drept are 17.2mm; 16.5mm; 11.2mm
ovarul stang are..... 10.9 adica a mai si scazut. Si luna trecuta a facut la fel. Nu stiu ce are , cred ca ovarul stang e defect .
Bine ca celalalt macar are 3 foliculi.
Va pup si week-end placut.
Aveti grija cu 
sambata si duminica ca este si Sf. Gheorghe si sunt si Floriile.
La multi ani!!!!!
Natasha71 spune:
Buna seara 
Imi cer scuze pt. absenta, la mine netul nu a mers cateva zile din pacate... Vad ca nu pierdeti timpul deloc. MURA, stai f. bine cu endometrul in ziua 11, super! Cu foliculii nu-ti face griji, cresc ei pana marti. Si mie imi surade teribil ideea cu gemenii.
Ioana, felicitari pt. fetita! Vad ca d-na dr. este foarte grijulie cu pacientele ei.
Apropo de asta, poate imi dati si mie cateva detalii despre cabinet: cu cat timp inainte trebuie sa fac programare, ce program are (daca are in fiecare zi a saptamanii si dupa-amiaza), daca are ecograf cu sonda transvaginala, cam ce preturi sunt... Eu peste 10 zile vreau sa ajung la d-na dr. sa-i arat analizele mele, sa fac monitorizare, si daca imi recomanda eventual o inseminare. Va multumesc anticipat 
Pmihaela, nu am fost pe faza, ce tratament naturist urmezi acum? (nu mi-ai raspuns si mie la pm
)
Fetelor, va doresc un weekend cum va place! 
Ioana75 spune:
Fetelor, petrecere frumoasa zilele astea
!
Natasha, programare poti sa iti faci in saptamina in care vrei sa mergi. Programul doamnei dr. este Luni, Miercuri, Joi orele 16 - 19. Eu nu mi-am facut eco transvaginala la ea, dar sint aproape sigura ca are aparatura. Eu dau 300.000 pe un consult fara eco. Bafta!![]()
Ioana
MURA spune:
Hello fetele,
sper ca ati petrecut bine zilele acestea.
Eu am avut un paste deosebit. Am fost foarte ocupata pentru ca pe 1 Mai la ora 6.30 s-a nascut nepotelul meu.
A fost super.
Am avut un paste cu peripetii dar totul este in regula acum.
Avem un baietel de 3.600 kg si 53 cm. E simpatic foc.
Voi???? Ceva noutati???
Pupici multi
Natasha71 spune:
Hristos a Inviat!
Sa-ti traiasca nepotelul,
MURA, sa fie sanatos si voinic, si cat de curand sa te bucuri si tu de nasterea unui bebe!
Eu v-am mai scris, dar am constatat ca mesajele din ultima saptamana s-au sters... Va spuneam ca maine sunt programata pt. monitorizare la d-na dr.
, sunt in ziua 12... abia astept s-o cunosc !
Ioana, Pmihaela, , sunteti niste dragute, multumesc mult pt.informatii!
Zilele astea ne-am mai relaxat putin si noi, am fost in vizite, am mai stat la o tacla cu prietenii... chiar ne-au prins bine. Poate vine si la noi primavara cu adevarat, ca m-am saturat de cer mohorat si haine groase...
Va astept cu vesti! 
MURA spune:
Natasha, tinem pumnii sa fie foliculi pe acolo pe la tine prin burtica. Asta e foarte important.
Multumesc pentru urari. Sa va dea Dumnezeu si voua cate o minune d'asta mica.
Nu stiu ce s-a intamplat cu mesajele noastre de au disparut. Eram deja la pagina 8 si acum.... au disparut la curatenia de pasti.
Eu ... astept. Luni o sa fac si eu un beta HCG si o sa va dau de veste.
Pupik
MURA spune:
Heloo, ce mai faceti fetelor?
Ati disparut toate?
Vad ca nu mai scrie nimeni pe aici.
Pupik si va astept
pmihaela spune:
Salutare fetele si pupici! Mai ales tie Mura!
Esti cea mai tare, fara tine parca e cam pustiu pe-aici. Cum stai cu asteptarea? Sa ne dai o veste buna cat mai curand.
Salutari si voua Ioana, Natasha,Stepha, nu mai aveti nimic de povestit? Eu continui cu pastilutele anti-bebe, poate scap de probleme si o iau si eu de la capat. Ca tot mai bine era asa in agitatie, macar stiai o treaba.
Sper ca ati petrecut cu bine sarbatorile si v-ati mai relaxat!
pe toate
Natasha71 spune:
Buna, fetelor!
Eu am fost ieri la d-na dr., s-a uitat peste analizele mele si ale sotului, m-a consultat si mi-a facut eco. Mi-a zis ca am un endometru foarte frumos, de 9 mm in ziua 12, pe o.dr un folicul de 9mm si pe stg. unul de 18 mm. Mi-a spus ca am fost investigata f. bine, ca sunt 'controlata si paracontrolata' si ca nu ar fi nici un impediment in a ramane insarcinata. A ramas sa monitorizam luna asta ovulatia fara nici un fel de stimulare si daca nu se intampla nimic, vom incerca o inseminare cu stimulare usoara... Dar vom repeta spermograma la d-na dr. Matei.
F. tanara si draguta d-na dr., mi-a facut o impresie buna, am admirat si eu pozele cu bebei, cabinetul este la 2 pasi de locuinta mea, mi-a placut ca este dotat cu paravan unde te poti dezbraca linistita, eco este in cabinetul alaturat, totul f. curat.
Fetelor, va tin pumnii in continuare sa fie bine, mai dati si voi de veste cum evoluati!
Pupici!