pacientele dr. Mihalache -CFR2
Raspunsuri - Pagina 9
Natasha71 spune:
Buna-seara, dragele mele.
Ma lupt cu o stare de apatie pe care n-am mai incercat-o pana acum, n-am chef nici curiozitate sa fac un test de sarcina macar... Dar sunt convinsa ca imi va reveni energia pe care am avut-o intotdeauna si care m-a ajutat sa ies din cele mai incurcate situatii. Cu ajutorul vostru, poate?
Astept rushii (de necrezut, nu?!) ca sa pot s-o iau de la capat cu numaratoarea. Si s-o cunosc pe d-na dr. Sa bifez o inseminare in premiera pt. mine.
ANCA, ma bucur ca ai un medic de familie responsabil (apropo, mi-ai adus aminte ca eu tb. neaparat sa schimb medicul de familie care m-a dezamagit total). Bafta multa la investigatii, si sper sa ne tii la curent cu starea ta. Poate ca hipertiroidia te impiedica momentan sa ramai insarcinata, asa ca mi se pare de bun-simt sa cauti cauza, si nu sa combati efectele, cum fac majoritatea medicilor. 
MURA, tu ti-ai facut FSH-ul si estradiolul in faza foliculara (am constatat ca acum se cer aceste analize foarte devreme, in ziua 2-3 a cm pt. a se determina rezerva ovariana)? Am cautat pe net ce era legat de 'gonal f' , dar m-am lamurit doar ca este un fel de echivalent al menogonului, fiind tot un stimulator al FSH-ului. Oare este mai puternic decat menogonul? Dr. stie sigur, poate de aceea ti l-a recomandat de data asta. Atat doar ca se injecteaza subcutanat, si nu intramuscular (precum menogonul). Bafta la eco, astept vesti!
Va pup dulce,
Natalia
Ioana75 spune:
Buna fetelor!
Dupa-amiaza ma duc la doamna doctor la cabinet. Poate ma vad cu vreo-una din voi pe acolo
. Ma duc sa-mi interpreteze rezultatele de la triplul test si de la eco morfo de 20 de saptamini.
Ioana
MURA spune:
Ioana la ce ora te duci la cabinet?
Si eu merg astazi. Eu nu am ora fixa, ma duc cand vreau asa ca... spune-mi la ce ora mergi si daca nu e foarte tarziu vin si eu la aceeasi ora.
Pupik
MURA spune:
Natasha, eu am facut si analizele in ziua 4 si toate analizele sunt bune. In ziua 14 si 21 sunt proaste, pentru ca .... nu ovulez.
Banuiesc ca Gonal este ceva mai puternic decat Menogonul. Daca Menogonul nu face fata, bagam ceva mai puternic.
Eu nu am apucat sa citesc despre Gonal. O sa cer la o farmacie un prospect sa citesc.
Va pup
Ioana75 spune:
mura, imi pare rau ca n-am vazut mesajul tau inainte de a pleca
. Eu am ajuns la d-na la 17:30, dar nu m-am intilnit cu nici o alta pacienta. A fost o dragutza doamna si astazi, imi place de ea tot mai mult
.
Ioana
MURA spune:
Eu am ajuns putin dupa 17.30, probabil ca tocmai plecasesi sau..... erai in cabinet si pe mine m-a bagat la eco.
Cand am ajuns eu era cineva in cabinetul ei, statea de vorba si a rugat-o pe asistenta sa ma duca dincolo la eco, unde am mai asteptat-o putin pana a terminat.
Ce ghinion
.
Lasa, poate data viitoare ne intalnim.
Hai sa stabilim ca de acum incolo sa spunem dinainte cand mergem , la ce ora ca e pacat sa nu ne intalnim.
Ioana, nu am retinut, ce ai fetita sau baietel?
Cum au fost rezultatele? De ce ai facut triplu test?
Pupik
Ioana75 spune:
mura, io eram sigur in cabinet, cu sotz cu tot
. Am o fetita in burta
. Cam peste o luna mai merg la cabinet, o sa vorbesc cu voi aici inainte de a ma programa.
Triplul test n-am tinut mortish sa-l fac, mi l-a recomandat prima mea doctorita (de la care am plecat nu ca nu-mi placea de ea, ci pentru ca lucreaza la Bucur si conditiile in acea maternitate sint departe de a fi "roz"). Dar a iesit bine.
Mi-a recomandat relaxare d-na Mihalache, fara stres, fara nervi, ca am IR-urile alea cam mari, si niste calcificari prin placenta
. Dar bb e bine, indicele de crestere e bun, sper sa nu ma "stric" eu mai tare si sa sufere si copilul.
Ioana
MURA spune:
Hei, unde ati disparut iar.
Natasha, ce faci? Stepha, cum merge tratamentul naturist?
Eu ... am fost la eco. Endometrul a mai crescut ceva , are 7 mm , astazi iar ma duc la eco.
Am avut o gramada de foliculi acum iar au ramas putini. Ovarul drept harnicut ca si luna trecuta are 3 foliculi mari ( 17, 13, 9 mm) iar stangul ca si luna trecuta doar unu de 13mm.
Asta e , vedem pana luni cu ce ramanem.
Macar 2 sa ramana ca sa fac si eu gemeni.![]()
Chiar mi-ar placea sa fac gemeni chiar daca stiu ca ar fi de doua ori mai greu de dus sarcina.
Va pup
pmihaela spune:
Salutare fetele!
Mi-a fost tare dor de voi, eu am lipsit cam 2 saptamani, am fost plecata in delegatie. Mi-a prins foarte bine caci prea eram stresata, stiti voi cu ce...
Mura vad ca ai vesti bune, in curand sper sa fie si mai bune!!!
Va pup!
MURA spune:
Misu, bine ai venit din delegatie. Ma bucur ca te-ai mai relaxat. E foarte important.
Momentan si eu sunt relaxata si as vrea sa raman asa numai ca nu stiu daca si dupa inseminare voi reusi sa imi mentin linistea
.
Offf..... daca ar exista ceva pentru calmare.... sau daca am putea sa ne culcam si sa ne trezim abia peste .... 2-3 saptamani dupa inseminare..... ce bine ar fi. Si eventual sa fim si insarcinate, asta ar fi ideal.
Pupik