Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20
Raspunsuri - Pagina 2
utocatalina spune:
Buna fetelor...ce sa va zic si eu...ca si eu mi-s amarita!
Nu am vrut sa va zic mai demult, dar va zic acum ...duminica dupa ce ca mi-au venit rusii si mi s-au naruit toate visele
...m-am certat si cu husbandul
...desi ne vorbim....nu ne-am impacat inca...si am o stare proasta rau...sunt intr-o faza in care nu mai imi pasa de nimic...ma mai gindesc daca sa-mi iau temp. de maine sau nu..pentru ca, ca sa poti presta
trebuie sa ai si cu cine, nu? Iar eu ma simt intr-o forma de cozonac incat numai asta nu-mi lipseste...in fine...om trai si o vedea
...
Alecondoleante scumpa mea...nu am stiut...oricum zilele astea nu am stiu nici eu pe ce lume sunt...sper sa depasiti momentul greu..si sunt alaturi de tine
...
Asa cum v-a zis Ale...am si un program "super lejer" la serviciu si azi, de aceea mi-am zis sa va scriu de dimineata ca nu se stie cind mai reusesc...
Cora...ce faci? Ti-ai mai facut alt test? Ceva? Ma bucur pentru tine...si stiu ca in continuare ai emotii ca si Gabitaco...si tie iti tin pumnii!
Chi si eu am patit-o luna asta..am ovulat in ziua 15...cind normal ovulam in ziua 12-13...oare chiar promavara sa fie de vina?
Antonia o sa intru pe subiectul despre T. sa vad daca fetele de acolo cu burtici mi-au raspuns si mie! Sanatate multa!

Asteryaro m-ai dat gata cu foliculul tau!
Esti beton! ![]()
Tania nu mai stiu in ce zi esti..ce vrei ...amnezia!
Zi-mi si mie!
Maria Alexia...esti in a5-a zi?
Danangie te pupic si da-i bataie!
Fetelor vreau sa va zic ca ma bate gindul sa fac laparo cit mai repede..asa ca daca va treziti in aprilie ca am bifat si eu laparo sa nu va minunati, ok?? Va pup pe toate

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Buna dimineatza!
Condoleante Ale!Dumnezeu sa o odihneasca pe soacra ta si cred ca a fost un soc pentru toti..
Fetele...ieri seara mi-am mai cumparat un test de data asta Ozone si l-am facut azi de dimineatza...si mi-a aparut a doua liniutzadar tot slabanoaga
...si cu asta gata..nu ma mai testez ci vad daca apar rushii sau nu..daca pana duminica scap atunci e clara situatia
.Trebuie sa recunosc ca la testul asta nici liniutza de control nu era asa rosie ca la alea de ieri..liniutza mea a aparut cam la 2 min dupa liniutza de control si este acolo si acum..dar este slabutza saraca...numai ca se vede din orice pozitie spre deosebire de testul de ieri care trebuia sa ma uit intr-un anum fel sa o vad...gata v-am innebunit pe ziua de azi cu liniutzele mele...dar alt test eu una nu mai fac...
Pupici si astept parerile voastre!
maria_alexia spune:
Buna dimineata, fetelor !

Hmmm, deci asa cu intarzierile de primavara... Ciudat rau !
Gabitaco, tinem pumnii stransi, nu ne uita cu vestea aia buna, da ? ![]()
Da Cata, luna asta suntem prin aceeasi zona crepusculara, azi e z5 la mine...
Imi pare tare rau de ce aud... Sunteti asa de frumosi impreuna, sunt sigura ca o rezolvati voi
...
Am vazut si noi, e greu de trecut peste un asemenea "insucces", fiecare dintre cei doi e cu felul lui de a-si trai tristetea, nu mai poti comunica la fel de bine... Dar si cand treci, castigul e foarte mare !
Si apropos de asta si de sugestia Taniei, de mult ma bate pe mine gandul sa deschid un subiect pe marginea stresului, ce ziceti, dezbatem? ![]()
Pupici pentru toate fetele dragute!

Cristinna spune:
Buna dimineata fetele

Gabitaco iti tin pumnii stransi si asteptam sa ne dai vestea cea buna .
Si eu sunt in ziua 5 a CM si tot ce pot sa fac deocamdata e sa imi verific temperatura ca sa depistam zilele in care trebuie sa ne apucam pe "munca"
.
Tuturor fetelor curaj si speranta mult mai multa pentru luna asta
.
Va pupic pe toate
Tonnia spune:
Neata, fetelor!
Cata cred ca decizia ta de a mai asculta si o alta opinie e tare buna!
Coralia, e superbine! Normal ca nu e inca f. roz a doua linie, peste vreo 4-5 zile cred ca obtii una la fel. E bine, iti spun eu! Super!
coralia76 spune:
Cata..sunt convinsa ca veti depasi problemele aparute..stiu cum este luna trecuta am avut si eu ceva conflicte cu sotiorul meu..intr-adevar fiecare percepe in felul lui venirea rushilor si deci lipsa bebeului...Dar ne-am revenit dupa cateva zile,prin comunicare se rezolva totul....desi a fost greu..Eu zic sa te apuci de temperatura ca o sa vezi ca "se da el pe breazda" pana la urma.Uite din partea mea pentru amandoi

maria_alexia spune:
Cora, ce ma bucur pentru tine, numai vesti bune ne dai !!!
Iti doresc s-o tii tot asa, sa-ti mearga super-bine cu sarcina si sa aveti un bebe sanatos, frumos si cumintel ! 
Cristinna, rocado, suntem toate in z5 azi
, le numaram impreuna!
Eu m-am mai captusit si cu altele, acum tratez anexita (antibiotice, polidin, toata distractia), si sper sa nu mai dau iarasi in alte probleme... Luna asta merg la endo' la Cluj, sa vedem ce e si cu prolactina asta. Si vreau si monitorizare, sa vedem ce reusesc...
Cristinna spune:
maria_alexia...tu de cand ai descoperit problema cu prolactina si ce valori ai avut?..din cate am inteles eu tu ai luat brocriptin, nu?
te intreb pt ca eu prestez pt un bebe de un an de zile si prolactina am descoperit-o doar in februarie cand mi-am facut toate analizele ,inclusiv un HSG.
Cristinna
Alé spune:
Buna, fetele
Multumesc pentru urari si pentru gindurile bune. Maine e inmormintaream si nu vreau sa vorbesc cu pacat dar de abia astept sa se termine...
Tonnia, acu vad ca ai dreptate - intr-adevar, mizerabila perioada am avut. Nici nu mi-am dat seama. Las' c-or trece toate si o sa rasara soarele si pe strada mea.
Ma bucur ca n-am dat gres cu teoria mea legata de primavara si de dereglarile menstruatiei. Eu am inceput monitorizarea la sfarsitul lui martie anul trecut si n-am alt grafic de comparatie, ca venise deja primavara...
Cata imi pare rau ca te-ai certat su sotioru. Nu stiu ce sa-ti zic... Nu stiu care este motivul, ca sa-mi dau si eu cu parerea.
Daca e legat de bb, o sa-i treaca. Ca si pe-al meu il mai apuca pandaliile cind ma vede deprimata si nefericita ca iar mi-a venit ciclul. Si imi spune ca daca sa facem copii inseamna sa fiu cu nervii in pom si trista 14 zile sin 28, atunci el nu mai vrea. Si io sufar si zic si io ca tine, ca nu imi mai iau temeperatura si nu mai fac nimic, dar ii dau si lui dreptate si incerc sa ma controlez ca sa nu mai sufar asa...
Coralia, io zica ca pe matale te taiem de pe lista de aspirante si te trecem in barca cu mamicile aici prezente.
Va pupa fata. 
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute