Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maria Alexia totusi trebuie sa vezi si la eco cum stai...bine ca te duci...Coralia...si tu joi...vom fi monitorizate toate...da Doamne sa fie bine iar la eco Coralia sa-ti vada bebelul scump si mititel! Iti tin pumnii!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenus spune:

Fetelor, din cauza ca sunt in mare criza de timp si nu pot parcurge acest topic pentru a ma lamuri, am o mare rugaminte la voi: poate cineva sa-mi explice pe scurt in ce constau monitorizarile?
Cauza infertilitatii mele pare a fi un fibrom uterin. A fost embolizat iar acum a scazut in dimensiuni. Doctorul meu socoteste ca nu trebuie neaparat operat ci sa asteptam sa mai scada dar, in acest timp sa fac si monitorizare ca sa afle si alte eventuale cauze. Nu prea stiu in ce consta, (ecografii?) cand se face, etc.
Poate ma lamuriti voi, ca el era tare grabit la ultima vizita.
Va multumesc si va doresc sa va impliniti visul cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cataasa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cristinna nu ma pricep deloc la dostinex, ca te-as ajuta cu placere...poate sunt fete mai pricepute care sa o faca...bafta si tie la monitorizare...Carmenus la monitorizare mergi sa-ti observe foliculul/foliculii si endometru sa vada cind ai ovula ca sa prestezi dirijat....eu de aia merg din ianuarie...si pina acum am avut 2 luni foliculul pe stinga, 1 luna pe dreapta si azi voi vedea pe ce parte este...sper ca pe dreapta ca am trompa dreapta mai buna...pupici..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fetelor, multumesc pentru incurajari si pentru ca existati. Am luat rezultatul la progesteron (ziua 21) -valoare 9.2.
Carmenus monitorizarile asa cum ai intuit sunt ecografii prin care se urmareste evolutia foliculilor si a endometrului. Se fac cam 2 pe luna, una inainte de presupusa evolutie si una dupa. Sper ca nu gresesc. Daca da, fetelor corectati-ma.
Celor care mergeti la eco, va tin pumnii sa se vada acolo foliuli barosani si mediu propice de implantare.
Va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetele, am deschis cap. 21!

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput