Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Maria ce ma bucur pentru tine ca nu ai probleme endocrine...daca numai prolactina e de vina (fara sa fie dereglari de sa turceasca)..atunci sunt convinsa ca ii vii tu de hac si apare bebeul curand si la tine.Unde te duci la monitorizare?Ai deja programare?
Tania,tu unde esti?Esti sus cu temperaturile?
Cata bravo pentru impacare....fii fetitza harnicutzasi o sa vezi ca bebe-ul e in drum spre tine.
Gabitaco nu ne spui cum a fost la eco?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fete frumoase, am lipsit din cauza de eroare la DC

CORALIA, CE SA SPUN? FELICITARI SI SA NE IEI SI PE NOI CU TINE LA GRAVIDUTZE!!![bis]

Fete frumoase, ajutor pentru o buna prietena care vrea sa faca un bb drept pentru care o sa intre si ea in categoria Aspirantelor Optimiste (mai ales pentru ca este si jurista mea)
-in cazul in care mama are RH negativ si grupa de sange 01 iar tatal RH pozitiv si grupa de sange AB4 exista riscuri pentru bb???
Va rog daca stiti ceva ca sta langa mine cu ochii in calculator ca un caine oropsit!!!

am primit raspuns si de la Dr.T care-mi spune ca este posibil ca endometrul sa nu fi fost indeajuns de bun ca sa se lipiceasca bb. Cica la stimularile cu Clomifen asa se intampla!
Oricum, azi mi-am facut alte 26 de analize si primesc raspunsul intr-o saptamana. Sper sa fie bune toate.

CATA, sper ca esti bine, mai da-mi si mie de stire noutati ca nu am timp sa citesc din urma!

pup toate fetele fara deosebire!!!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna dimineata, fetelor!

Florinini sper sa fie semne bune, d-alea cu ochisori. Stiu ca asteptarea e crunta! Si eu sunt in ziua19, si z7 DPO si am niste temperaturi de-mi vine sa fug :
sase zile DPO am avut 36.8 si intr-o singura zi, z4 DPO - 36.9. Ceea ce se cheama "flat temperatures" pe fertility si habar n-am daca sunt OK sau nu. In rest, fertility spune clar ca am ovulat pe 22, adica in z12 a CM.

Eu am luat o hotarare pentru a-mi proteja nervii si inspirata de Tonnia: ieri mi-am cumparat un test de sarcina de ca AM DE GAND SA-L FAC in ziua 12 DPO, inainte de a veni rusii. Macar sa stiu o treaba sa nu ma mai chinui cu intrebari. Si asa nu prea cred ca sunt sanse luna asta.

Luna viitoare vreau din nou la echo, si de data asta vreau date despre foliculi. Mi se par esentiale!!!
Este vreo zi recomandata pentru asta?

pe toate, ca tare mi-a fost dor de voi!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

... a si am uitat sa va spun ca am visat ca mi-am facut testul di avea doua liniutze clare ca lumina. de fapt erau trei si una a disparut, asa ca ramasesera doua. Macar am trait in vis senzatia de a vedea minunea! M-am trezit cu ochii in lacrimi...

Maria unde te vei duce la monitorizare?
Laurici ce bine sa te aud! Imi pare rau ca nu pot sa dau un raspuns pentru prietena ta, poate tot dr. T. iti tin pumnii sa iasa bine analizele!
Cata asa, fata optimista, certurile sunt facute pentru impacari, care sunt super.

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Doamne,ce bine e din nou in familie,e tare grea dependenta asta de forum (mai ales ca nici nu am de gand sa ma tratez)si astea trei zile i-am innebunit pe toti cu fataitul meu nervos prin casa,parca intrasem in "sevraj",nu alta!
Cata ma bucur pentru voi(de fapt eram sigura de un happy-end)si multumesc pentru raspunsuri,asa auzisem si eu de Medsana,cred ca ma duc la Giulesti!
Felicitari proaspetelor gravidutze,poate puneti o vorba buna si pentru noi la Iepuras ptr un,ca acuma vine Pastele si noi am fost copii cuminti....
Pupice la toata lumea si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Tania e buna ideea Tonniei cu testul...dar sa-l faci cat mai aproape de ziua la care ar trebui sa-ti vina si numai dimineatza...Eu mi le-am facut anapoda si ai vazut ce crize de isterie faceam..ca liniutza aia(la primul test) era asa palida..daca nu te uitai atent de tot nici nu o vedeai...Mi-am pus tot felul de intrebari..daca nu cumva e doar in imaginatia mea...iar mai apoi dupa vreo 3 zile se vedea clar..si m-am mai linistit cat de cat...voi fi mai linistita dupa eco.
Pupici si sa fie cat mai multi bebei cadou de la iepuras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor ai sa facem o scurta trecere in revista...cine trage monitorizari sapt. asta..?
Eu trag una azi....ziua 10..
Maria Alexia tu esti ziua 11 parca...nu bifezi nici o monitorizare...
Astpet vesti de la fetele ce se aproprie de ovulatie sa vad ce strategie mai folosim...
Tania chiar ca a fost dulce impacarea...si prestarile parca sunt mai grozave...
Mishulina succes la Giulesti...si eu sunt DCdependenta...
Lauricipani...pina la urma tot o facem, da?Mi-a fost dor de tine...
Coralia ce face fata "bortoasa" ? Cind merge le eco? Gabitaco cred ca si tu esti "grea", dar vad ca te dai ascunsa...tot te gasesc eu...si poate ma molpisesc de la voi....
Iepurila las ca vine ea luna viitoare cu foliculi babani ...ai sa vezi!
Sa-mi tineti pumnii azi la monitorizare ca maine la prima ora...o sa strige husbandul "Hai Romania" inainte de a pleca la meci cu mine in pat!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cata, suntem pe-aproape intr-adevar. Eu azi ziua 11 si - da, in premiera ! - am o programare maine pentru monitorizare. Din pacate merg la intamplare, nu stiu ce medic voi gasi acolo, dar numai asa am reusit programarea.
Problema e insa cu prolactina, daca incep tratamentul se pare ca voi sta pe tusa ceva vreme, inclusiv luna asta . Nici nu stiu ce sa mai fac, daca mai are sens sa merg maine la echo' ...

Mergi la inceput

Cata draga ma duc joi la gine la control..cu programare ajungeam abia peste 3 sapt,dar am avut noroc chior si am "prins-o" la tel chiar pe doctora la care vreau sa ma duc si mi-a zis sa vin si fara programare ca face ea cumva si ma consulta..Am ceva emotii(de fapt morcovu' e cam mare),dar sper sa fie ok.
Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Fetelor hop si eu in ziua 11 a CM, si fel ca si unele din voi maine am programare pt monitorizare. Problema e ca acum sunt si eu in ceata rau de tot (la fel ca si maria_alexa)din cauza parerilor de prestare in timpul tratamentului cu dostinex. Eu nu mai inteleg nimic,Dr mi-a spus ca nu e nici o problema sa prestez cat iau dostinexul si in mom in care raman sa il anunt.Acelasi lucru mi-a zis si alt medic gine ...si acum aud varianta in care se spune ca e categoric interzis sa incerci sa ramai gravi cat se ia dostinex.
Cred ca in curand o sa ma apuce nabadaile , eu nu mai stiu ce sa inteleg sau ce sa fac in cazul asta.
Voi ce credeti?
cristinna

Mergi la inceput