Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 20
Raspunsuri - Pagina 13
Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor ...
Am lipsit de joi (am fost un pic la munte)..si de duminica tot incerc sa intru pe forum si nimiicccc...,acum vad ca merge
.
Bun venit celor nou venite
si sedere cat mai scurta aici.
Acum sa va intreb ceva: dupa cum stiti eu sunt pe tratament cu dostinex (de 2 saptamani) si dupa CM se intampla sa-mi simt ovarele umflate cam tot timpul si nu inteleg de ce
.Parca luna asta si temperatura mea a luat-o razna si numai stiu ce sa inteleg:
ziua 6 03/24/2005 36.55
ziua 7 03/25/2005 36.65
ziua 8 03/26/2005 36.45
ziua 9 03/27/2005 36.45
ziua 10 03/28/2005 36.6
ziua 11(azi) 03/29/2005 36.50
Oare trebuie sa ma ingrihjorez din cauza asta?..se intampla ceva? sau pur si simplu dostinexul e de vina si imi da dureri abdominale?
Voi ce spuneti?
Va pup
pe toate si felicitari pentru fetele cu 2 liniute, sanatate si un bebe cat mai frumos si sanatos

Cristinna
utocatalina spune:
Neata fetelor
...hai ca am mai scapat nitel din treburi si am zis sa va scriu
...sunt in a10-a zi si azi ma duc la monitorizare la Moisa ....cu T. nu am reusit sa vorbesc...pentru ca programul meu a fost si este inca destul de incarcat, chiar si mersul azi la monitorizare a fost o sansa de ultim moment....sper ca ovulati sa aiba loc in ziua 13 si stiti de ce? Sotul pleaca maine ma meci in Macedonia si vine joi...Hai Romania!
Dar oricum nu o sa plece cu bateriile pline.
...asa ca maine dimineata la 5 am...il iau la "intrebari"
...iar joi cind se intoarce o sa-l caut sa vad ce mi-a adus

...am prestat si ieri si cred ca o sa o tin asa ..la 2 zile, pina in ziua 17....sa ni pierd nici un moment....daca prestam, cred ca va dati seama ca ne-am si impacat
...si a fost super momentul impacarii
...sunt foarte fericita!
Ale...eu cu graficul am introdus datele numai incepind de ieri...ca la mine ovulatia nu a avut inca loc...la tine in schimb, habar nu am cum sa procedezi ca si pe mine fusul asta m-a dat peste cap...daca imi vine vreo idee o sa-ti zic!
Mishulina merci pentru cuvintele tale frumoase...esti o scumpa...cit priveste preturile eu am facut la Giulesti analizele hormonale dar pentru ziua 2-4, nu si cele de ziua 14 sau 21 cu exceptia progesteronului...la Giulesti costa cam 250.000 /analiza....la Medsana preturile sunt cam duble...pe progesteron ziua 21 am dat 460.000...poate te pot ajuta si alte fete cu raspunsuri...
Tania, Gabitaco,Florinini, Iepurila, Maria Alexia, Coralia...etc...o sa incerc sa va citesc pe rind..sa vad cam in ce zi sunteti...va pupic pe toate si va scriu cit de erpede pot...promit!
Felicity, Antonia, Rucsi..pupici pentru fiecare..
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Buna dimineatza fetele mele dragi!
Ce greu mi-a fost fara voi zilele astea...ieri ziceai ca sunt "apucata de streche" cand am vazut ca este revizie tehnica...dar bine ca a trecut si sa speram ca va fi totul in regula cu forumul de acum incolo.
Am vazut fete noi pe forum,floricele pentru toate si sedere scurta la aspirante!

Gabitacocuma fost la eco?Ti s-a vazut punctuletzul?
Maria,abia astept sa vii sa ne povestesti ce ai facut la Cluj!
Tania,Cata voi cum stati cu temperaturile?
Despre mine...sa va povestesc..bineinteles ca n-am rezistat si pe weekend am mai facut un test...dar nu dimineatza la prima urina ci dupaamiaza ca n-am mai avut rabdare..si mi-a iesit a doua liniutza vizibila..nu mai era asa anemica..dar nici chiar asa de colorata ca banda de control.Acum incep si eu sa cred si sa ma bucur ca intr-adevar sunt
..urmeaza eco unde sper sa mi se confirme bebeul.
Va pupacesc pe toate!
utocatalina spune:
Cristinna, temp. tale nu au nimic...sunt ok
...ovulatia nu a avut loc inca...asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme...pupici...
Tonnia spune:
Buna dimineata, fetelor!
Tare suparata am fost cu forumul asta, care de la o vreme foarte des nu merge, asa mi se pare!
Ale, nu e nimic in neregula ca mai scade temperatura dupa ovulatie. Mie imi scazuse de vreo 3 ori asa pana la linia orizontala, si am mai vazut grafice tot asa(grafice din alea bune, vreau sa zic
)
Salutare noilor venite si bafta multa!
Chi, scumpo, ai mai iesit un pic din pasa aia nasoala? Ai mai facut ceva?
Ariadnaaaa, ai emigrat? Ce faci?
Si tu Rucsi?!
Cristinna, nu-i nimic cu temperaturile tale, doar ca n-ai ovulat inca!
Va pup pe toate, o zi buna!
iepurila spune:
Buna dimineata si va pup pe toate. Haideti cu vestile bune, macar voi. Ca eu nu am nici o speranta luna asta. Daca va mai aduceti aminte la eco facuta in ziua 14 mi-au iesit pe fiecare ovar cate 6-8 foliculi neevolutivi. Asa ca nu am ce spera. Azi sunt in ziua 25, mai tarziu ma duc sa-mi iau rezultatul la progesteron. Nici nu-mi vine sa ma duc. Nu stiu la ce sa ma mai gandesc ca sa nu o iau razna. Oare de ce nu or evolua mititeii aia?
Hai ca nu vreau sa ma plang.
Va scriu cum am rezultatul si va mai cicalesc atunci
Pupicei
Florinini spune:
In sfarsit merge.......ca tare m-am speriat ca am fost restrictionata ca am vorbit cumva mai deochiat. Dar aici ne spunem fiecare ce probl. avem, ce secretii da si ce secretii nu, cand sa prestam si ce metode sa adoptam.
Tania dupa cum ai zis secretia aia e nimic, si vad ca o tine tot asa inca pe uscat. Nu stiu daca e
sau nu ca nu am nici un simptom, ina afara unor tensiuni usoare in sani si de urinari dese, cand simt ca tre sa fac trebuie sa ma si duc, ma apasa tare si cand ma duc fac putin. S-ar putea sa fie si din cauza meseriasului de fibrom care poate apasa si pe vezica. Sper sa nu fie ala, sper sa fie cel mic si dragalas care face tumbe.Eu sunt in ziua a 18-a si m-am oprit cu prestatul ptr. o per. ca se pare ca nu mai are rost, adica nu mai am nici un semn ca as putea sa fiu in per fertila. Tu esti tot cam in aceeasi per ca si mine, dupa cate imi aduc aminte? Si parca Danangie era si ea cam in aceasta per. Nu am mai vazut-o.
Cata sa ai bafta luna asta, poate plecarea sotului va fi de bun augur.
Gabitaco, multumesc de primire si de urari.
Bun venit fetelor mai noi decat mine
.
Florinini
utocatalina spune:
Coralia tu si liniutele tale
....hai go la cabinet la monitorizare...si spune-ne cit are simburasul mic din tine....stiu ca esti gravida...si vreau si eu...2 liniute....toate vrem

...Florinini succes...sa se lase cu ochisori si la tine.
..
maria_alexia spune:
Buna dimineata fetelor, ce dor mi-a fost de voi
!!! Semnez si eu la capitolul "dependente" ![]()
Pupici pentru proaspetele viitoare mamici Cora si Gabitaco, si pentru toate sigur viitoarele mamici de-aici
.
Eu am fost ieri la Cluj la endo' sa vedem cum e cu hiperprolactinemia asta... Obositoare treaba, eram leguma cand in sfarsit imi venise randul sa intru in cabinet. Partea buna e ca tiro e ok (ma obseda ea pe mine), radiografia de sa turceasca iar e bine... Primit Dostinex si o sa revin la control in 4-5 sapt...
Din pacate n-am aflat prea multe de la doctorita, se pare ca nu e stilul ei sa stea la povesti. Oricum, o sa merg pe mana ei ![]()
Si azi sunt zombie
, si am o groaza de treaba la serviciu 
Altfel, numaram si masuram, azi e z.11 si mai avem de asteptat pana la marele salt de temperatura (la mine, pana acum n-a fost mai devreme de z.15). Iar maine merg si eu la prima monitorizare !!!
iepurila, hai nu mai fii trista
, o sa vina zilele bune si pentru noi !
Va pup pe toate

maria_alexia spune:
Cata, ce bine e sa te vedem din nou pe-aici! Te votez si eu optimista de nota 10 
Ale, Florini, Danangie si fetelor care deja au aruncat zarurile luna asta, va tinem pumnii !! Si o sa incercam sa va facem asteptarea cat mai usoara 
Tania, tu cum mai stai cu temperaturile? Pana la urma s-au potrivit cu ce ti-a spus la echo ? Eu o sa merg in alta parte, sunt chiar curioasa ce-mi va scrie pe buletinul de analiza...
Cristinna, si eu zic tot asa: ovulatia inca n-a avut loc, iar variatiile de temperatura sunt minimale. Uita-te numai la prima cifra de dupa virgula ![]()
Laurici, sper ca totul e bine
, sunt sigura ca o sa revii cu forte noi 
Ce bine e sa fim iarasi cu toate aici
!