Mamici de martie - aprilie 2005 (22)
mamici
Lorelai 
a nascut pe 18 ianuarie
Livia si Maya
Ninocikap
a nascut pe 17 februarie
Mihai Alexandru
Cameron
a nascut pe 23 februarie
Erin Stefan , 3 kg.
Ellinia
a nascut pe 25 februarie
Stefanut , 2,900 kg., 50 cm., APGAR 10
Saphir
a nascut pe 27 februarie
Ailish Samburica
Betilina
a nascut pe 27 februarie
Irina Maria , 3 kg.
Clara03
a nascut in februarie
Sebastian , 3.150 kg, Apgar 9, 50 cm
Caramella
a nascut pe 1 martie
Alicia Bianca , 2,800 kg., APGAR 9
Raluca I
a nascut pe 2 martie
David Andrei
Elibui
a nascut pe 4 martie
Alice , 3 kg., 54 cm.
Claudia 2803
a nascut pe 7 martie
Melissa Ioana , 3,180 kg., 51 cm.
Erix
a nascut pe 9 martie
? , 3.850 kg.
Giuliatm
a nascut pe 10 martie
Alessandra , 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10
Dariaevelin
a nascut pe 10 martie
Brien Constantin , 3.7 kg., 51 cm., APGAR 10
Adela P
a nascut pe 11 martie
Stefane
Ana71
a nascut pe 13 martie
Eva Maria , 3,3 kg., 51 cm.
Simonnete
a nascut pe 13 martie
George Alexandru , 2.750 kg., 47 cm., APGAR 9
An-k
a nascut pe 14 martie
Bianca Ecaterina , 2.975 kg., 48 cm., APGAR 9
Anca Micaela
a nascut pe 17 martie
? , 3,2 kg.
Smmiha
a nascut pe 18 martie
David Andrei , 3 kg., 50 cm.
Zuzunachi
a nascut pe 19 martie
Alexandros Xenofon , 3.820 kg., 52 cm.
Listuta cu 
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de 
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2005
Sasuke DPN 7 martie 2005
Salimoni DPN inceputul lui martie
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de 
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de 
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de 
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Ako DPN 17 martie 2005 viitoare mamica de 
Darian si Rares
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de 
Infofun DPN 18 martie 2005
Gia22 DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de
Nicolas David
Giovana DPN 19 martie 2005
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de
Rares
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de 
Fancybaby DPN 28 martie 2005 viitoare mamica de
Alessia Maria
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de
Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de 
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de 
Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de
Adinuta Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Kathywsha DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de
David Oji
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de
Gabriel
Camelia Geanina 78 DPN 7 aprilie 2005
Tuchi DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
ClaudiaH DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Stefan
Oanamc DPN 11 aprilie 2005, viitoare mamica de
Letitia Medeea
Coral DPN 12 aprilie 2005
Cenia DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Carmissis DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Andira DPN 15 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
, Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Rrox3 DPN 18 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Ioana Alexandra
Gipsy DPN 18 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Robert Andrei
GabiG DPN 19 aprilie 2005, viitoare mamica de
Luca
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de 
Ocrainic DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Delia Melissa
Crangutalil DPN 24 aprilie 2005,viitoare mamica de 
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Lantana7 DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Danna J DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Emma
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Mamacita DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Alexandru
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Cristinatwo DPN sfarsit aprilie 2005 , viitoare mamica de 

Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de 
Jenii viitoare mamica de 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42762" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43325" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43842" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44215" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44670" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45074" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45358" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45531" target="_blank">21
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 36+
Raspunsuri
rrox3 spune:
Buna dimineata! V-am deschis subiect nou sa aveti loc de convorbiri pana mai intru eu din nou ![]()
Mamacita felicitari pentru bebe! A crescut foarte bine. Si multumesc pentru lamuriri despre biberonul cu lingurita.
Nati nu-i nici o problema daca tresare bebe. Este un reflex al lor, il au si cei nascuti la 7 luni. La un zgomot sau la senzatia de cadere se intind brusc. Poate asta face si bebe la tine in burtica. Sau poate viseaza si sare-n sus. Nu te mai stresa degeaba.
Eu o sa folosesc cosmetice pentru bebe de la Sanosan.
Clio deocamdata nu o sa ai nevoie de aer conditionat, dar la vara e foarte bun. Cu conditia sa nu bata curentul de aer nici un pic spre bebe. Eu am avut la Mariuca (s-a nascut in iulie) si chiar pediatrul m-a sfatuit sa-l pun in functiune, dar la ea ajungea doar aer mai rece, deloc curent. E foarte important sa fie ferit bebelusul de curent. Si bineinteles opresti aerul cand ii faci baita. Dar oricum trebuie sa aerisesti des, fiindca, asa cum probabil stii, aparatul de aer conditionat doar raceste, face doar schimb de caldura cu exteriorul, nu si de aer, asa ca incet, incet dispare oxigenul si te apuca durerea de cap. Probabil din cauza asta se plange lumea ca nu e sanatos aerul conditionat, defapt e vorba de proasta lui utilizare (parerea mea).
Si URAAAAA..., am facut 36 de saptamani si eu si bebe suntem inca impreuna!!!
tuturor!
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 36+
ninocikap spune:
buna dimineata dragelor,
stiu ca va spune toata lumea pentru ca si mie imi spuneau altii dormiti acum cat mai puteti ca dupa ce vine bb....
ce mult duc corul; la un somn mai lung de 2 ore jumate - 3 ore. sa dorm si eu 6 - 7 ore fara intrerupere dar nu se mai poate. azi noapte am visat ca plecasem de acasa si trecuse mai mult timp decat trebuia pana la masa piticul si nu vreti sa stiti cum am sarit efectiv din pat crezand ca s-a intamplat cu adevarat.
si ellinia avea dreptate, mi-e dor sa mai fac si eu ceva prin casa numai sa mai schimb ritmul asta de masa la bb, adormit mai repede sau mai tarziu, macar de s-ar hotara vremea asta sa ramana frumoasa ca sa ieseim si noi mai mult la plimbarica. ca sincera sa fiu nu prea am indraznit cu vanturile astea.
duminica trecuta i-am dat sa manance si apoi am chemat taticul si i l-am dat in primire pe fi-su ca sa fac si eu aceea baie lunga de care zicea ellinia, si de care mi-era asa de dor, ca in rest numai dusuri rapide ca nu stii cand incepe sa urle micutul...
ASA CA FACETI ACUM TOT CE VA PLACE CAT INCA MAI PUTETI!!! - dormiti, plimbati-va, mancati ce va place ( dupa o sa fie asta nu, asta nu ca ii face rau lui bb)
dupa o sa aveti alte prioritati.
Si dupa ce v-am "speriat" putin,
va doresc o zi cat mai placuta.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
hiroral spune:
Buna dimineata!!
Mamacita ma bucur sa aud ca bebe a crescut si e bine si iti tin pumnii ca sa stea micutu la caldurica cat mai mult!!
Roxx felicitari pt cele 36 de saptamani si mult noroc si sanatate pt. cele 4 ramase!!
fetelor va multumesc frumos pt sfaturi!Am sa merg azi maine sa cumpar si eu pompita pt nasuc,cat despre stilul lor de curatare a nasucului va pot spune ca sunt si acum mamici care folosesc stilul asta 
.
Eu ieri am avut cred ca primele contractii ca ma cam durea burtica.o durere asemanatoare celei de la menstruatie si cu dureri de spate,si aveam o senzatie ca ma scap pe mine...Fetele care au nascut cam ce fel de dureri sunt cele de la inceput si cum iti poti da seama daca sunt sau nu contractii??Mi-e imi era frica sa merg la toaleta ca nu cumva sa scap bb asa aveam o senzatie ca iese ca ma scap pe mine si plus ca mai simteam si cum impinge ceva acolo jos...sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog frumos!!
Sa aveti o zi frumoasa!!
Raluca&bebelusa 38 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral
oanamc spune:

Rrox3,felicitari pentru cele 36 de saptamani!Se pare ca bebele tau e tare cumintel.
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37+)
adrianafedorca spune:
am aterizat si eu , am reusit sa mai dorm 3 ore, dar tot sunt adormita, cred ca o sa fac putina treaba prin casa si ma bag la somn, ca la noapate amtreaba sa stau pe forum, nu? 

, eu as vrea sa dorm de la 8 seara pana a 2 a zi la 12 dar daca imi fuge somnul ce sa fac? si m-am culcat destul de tarziu pe la 11,30 ...nu mi se mai intamplase cam de mult, de aproape o saptamana chiar ma intrebam si eu cand se va intampla????
mai fetelor nu stiu ce se intampla cu bebelinul meu dar de ieri de cand am venit de la doctor parca e mai cumintel, pana acum misca mai mai sa iasa din burtica, acum abia il simt, de ce oare? asa parca nu mai are putere, la voi cum e? sunt zile cand misca cu putere si zile cand e mai lenes?, sunt atre speriata...
Adriana si bebelinul 34+
AMR= 38 zile pana la marele eveniment
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
danna_J spune:
Buna dimineata la burtici si mamici,dragele mele, sunt bucuroasa ca pot sa comnunic cu voi pentru ca altfel ma ingrijoram aici de una singura. Multumesc rrox03 si ocrainic pentru parerile voastre care m-au mai linistit si cred ca e f important ca o viitoare mamica sa stea linistita si sa aiba incredere in D'zeu ca totul va fi bine. rrox03, felicitari ca ai deja 36 saptamani, iti doresc sa reusesti sa duci sarcina cat mai mult, sa fie bebe sanatos.mamacita ma bucur nespus de rezutatul ecografiei, ca bebe-le tau se dezvolta normal si ca nu e motiv de ingrijorare iti tin pumnii sa reusesti sa duci cu bine sarcina pana la termen. La fel si celorlalte care sunt in cazul nostru ... inca o data multumesc pentru grija cu care ne linistesti pe rand prin sfaturile tale avizate!multumim mamicilor ninocikap, ellinia, care isi fac timp sa ne mai scrie cate ceva mai ales de sfaturile cu dormitul si ingrijitul. Eu una o sa va ascult sfatul si o sa ma mentin cat pot de lenesa :) ... Adriana... imi pare rau ca iar au venit insomniile pe la tine, eu am reusit sa dorm toata noaptea, poate de ce sotul nu a lucrat si am obs ca daca e cu mine toata noapte nici eu nu ma trezesc, altfel cand vine de la munca parca imi suna mie desteptatorul si nu mai am somn vre-o 2 ore, dar cum n-am altceva mai bun de facut, ma intorc napoi in pat pe la 7 si dorm cat pot mai mult. Oanamac, nu te ingrijora, si eu luasem saptamana trecuta 2 kg in 2 sapt, sau cel putin asa am crezut, eram ingrijorata pentru ca imi cunosc doctorita si credeam ca ma cearta. Ea n-a zis nimic si eu am intrebat-o ca e ok cat am luat ? Ea mi-a zis ca e f. bine chiar asa cum trebuie, m-am bucurat. Eu ma cantaresc zilnic, si obs ca urca acul parca mai mult acum in aceasta perioada desi mananc ca si inainte.Ieri seara, dupa o zi mai dificila, cu stresul provocat de discutia cu diabetul, am obs ca mi se intarea burtica foarte des, nu am stat sa cronometrez, insa mi se tot intarea ... m-am intins si am stat linistita, acum imi e mai bine si ma bucur ca am dormit toata noaptea, e foarte important sa stam cuminiti sa nu ne agitam pentru orice.Fetelor imi doresc sa vina bebe pe lume dar sa fie la termen, si eu sa fiu putin mai pregatita ca acum. Observ ca imi lipsesc inca multe, pompita pentru nas, cosmetice ptr bebe, mie o camasuta de alaptat... si cred ca mai sunt. Eu mi-am facut cat de cat bagajul, pot sa zic ca e aproape gata, la bebe insa nu le-am impachetat desi sunt spalate si curate hainutele care le duc cu mine. Camera bebe-lui o vizitez in fiecare zi, acolo rasare soarele dimineata, are un geam mare pentru ca de acolo poti intra intr-o terasa mare, care inca mai trebuie sa o amenajam. Imi mai trebuie cadita in care sa ii fac baita, am pus ochii pe una cu suport, cred ca sunt atat de multe de care inca eu nici nu banuiesc ca am nevoie, noroc ca sunteti aici si pot sa va consult de cate ori e necesar. Pompita pentru sani la fel, inca n-o am ... o sa-i vina si randul ei. toate la vremea lor!Eu va doresc multa rabdare, sa aveti grija de voi sa va odihniti din plin sa nu va ingrijorati de nimic si sa fie totul bine. Pentru viitoarele mamici care se afla prin spitale, sau acasa si se pregatesc sa nasca, D'zeu sa le ajute acolo unde sunt sa le dea putere si credinta si curaj ca totul o sa fie bine, bebici sanatosi si lor recuperare rapida!O zi buna, tuturor!
danna_J spune:
adriana, nu te speria, asa e si la mine, uneori ma loveste mult in partea dreapta, azi dimineata ii spuneam sotului meu: oare ce face bebelina, mai traieste ca eu n-am simtit-o toata noaptea si asteptam un semn din partea ei, si imediat m-a lovit cu manuta sa-mi spuna ca e bine si sa nu ma ingrijorez. Chiar daca sunt mai calme, cand sunt linistiti ei sunt ok, spatiul lor de joaca devine din ce in ce mai mic si nu mai au loc sa faca tot felul de tumbe. Eu zic sa te linistesti si sa stai tu sa obseri daca misca, daca da e ok, chiar daca nu e asa de des si de mult ca alta data. SPun ca si la mine e la fel, acum e o perioada mai cuminte dar e bine ca o simt cum sughite sau mai misca, nu atat de des dar o face!te pup
oanamc spune:
Danna J, multumesc de incurajare, dar acum, la sfarsitul sarcinii nu ar trebui sa mai iau in greutate in halul asta...

.Dar ce sa fac, asta e!Sper sa nu ma certe doctorul, oricum el mi-a zis sa iau mai multe vitamine...poate si de la asta...m-o fi vazut "amarata" si "pricajita" ![]()
Oana si bb Letitia Medeea (sapt 37+)
danuta_t spune:
Raluca imi pare rau ca ai trecut prin suferinta asta, bine ca s-a terminat totul cu bine. Si eu aud tot felul de povesti vanatoresti despre spitale si tratamente, dar sunt convinsa ca atunci cand este cazul, cadrele medicale se implica cu tot sufletul lor. Probabil ca mai sunt si mamici nemultumite de tratament, dar ma gandesc ca poate nu au nevoie de atata ingrijire si sunt alte cazuri mai importante si mai grave de tratat. Dar ce sa-i faci, vorba dr meu cand e vorba de copilutul tau, nu mai esti deloc rationala si orice fleac devine o drama (mai ales pentru cele la primul copil).
Iti urez refacere grabnica, iara bebelinul sa creasca de-acum sanatos si voios. Iar tu sa nu mai treci niciodata prin astfel de momente, ci doar sa te bucuri de familia ta.
Mamacita, la multi ani sotului tau. Sa stii ca si al meu e un timid, nici nu intra pe forum, dar cand vine acasa si ma vede pe forum, parca ii vine sa traga cu ochiul sa vada ce mai faceti; se abtine, si doar ma intreaba ce mai fac burticile de martie-aprilie, cine a mai nascut. N-am reusit inca sa-l conving sa-i dau instructiuni cum sa intre pe forum atunci cand voi fi si eu mamica.
Rrox3 si Mamacita, ma bucur ca bebelinii vostri sunt bine,si ca v-ati mai linistit si voi. Fiti optimiste in continuare sa creasca bebeii la fel de frumos.
Adriana, sa stii ca si eu de 2 zile am tot felul de ganduri, pentru ca bebelica nu mai e la fel de agitat ca zilele trecute. Oricum, el a fost tot timpul un finut cu mine (sau sunt eu mai nesimtita de felul meu), nu ma doare deloc cand loveste (foarte rar si doar atunci cand se intinde in zona de jos a bazinului). Daca stau sa ma gandesc mai bine, parca dupa fiecare consult la dr, avea cateva zile in care era mai linistit. O fi Doppler-ul de vina (parca citisem ca ar auzi atunci cand i se face eco) ?
Din cate am citit, spre sfarsitul sarcinii nu mai este asa de jucaus pentru ca nu mai are loc. Important este sa il simti in fiecare zi (parca la 8 ore). Cand sunt foarte ingrijorata, ma intind pe spate si atunci imediat il simt (cred ca in pozitia asta are cel mai putin loc si probabil ca se simte presat).
Hiroral, eu l-am intrebat pe dr meu cum ar trebui sa simt contractiile (acum ma gandesc ce prostuta sunt, cum sa stie un barbat cum sunt). L-am intrebat pentru ca mai toate din voi aveti contractii dureroase sau nu, luati No-spa, si ma gandeam ca poate am si eu si nu-mi dau seama. Daca chiar nu am inca contractii, inseamna ca uterul meu n-o sa fie pregatit pentru nastere (cred ca e o intrebare super tampita), dar mi-e frica ca n-o sa-mi dau seama cand o sa vina marele moment. Despre intaritul burtii la fel, habar n-am daca se impinge bebelica sau se intareste burtica.
Dr mi-a spus ca ar putea fi contractii segmentare, in care simti ca se contracta burtica doar intr-o anumita zona. Dar contractiile adevarate sunt pe intreaga burtica (de sub sani si pana jos). Asa ca eu asta ma astept sa vad si sa simt. Cele care sunt deja mamici, pot sa-mi spuna daca am inteles prost.
Dana si bebelica sapt.36+
adrianafedorca spune:
danuta_t si danna_J va multumesc pt raspunsuri , m-am mai linistit putin, dar parca e ciudat pana ieri mai avea putin si iesea prin burtica de cat se impingea si azi e un puturos, de miscat misca ca-l simt dar foarte incet parca n-a mancat de o saptamana, oricum m-am mai linistit daca ziceti ca si la voi e la fel, am citit si eu ca spre sfarsit nu prea mai au loc de invarteli si rasuceli, oricum cred ca totul e bine si ma agit eu degeaba,
nici eu nu stiu daca am contractii sau daca se impinge bebelinul, mie mi se intareste burtica ba in stanga ba in dreapta, dar nu toata odata, asa ca nu-mi dau seama, oricum e bine ca nu doare, nici eu n-am luat nici un no spa pana acum si nici nu vreau sa iau, am intrebat-o ieri pe dr daca pot lua si a zis ca daca se intareste burtica si ma doare sa iau , mi-am luat si o cutie dar cred ca am luat-o degeaba,mai bine sa n-o folosesc sa fie totul bine pana la sfarsitul sarcinii
pupilici la burtici mamici si bebelici
Adriana si bebelinul 34+
AMR=38 zile
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca