Mamici de martie - aprilie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Fancybaby, bine ai venit printre noi ! Mai bine mai tarziu decat niciodata. Sa ne "auzim" voioase la bebelusi de martie-aprilie 2005 !

Ma uit pe listuta cu viitoarele mamici. Ce repede trece timpul !
Inca un picut si ajunge luna aprilie la rand. Nu-mi vine sa cred cat de putin timp a mai ramas.

Incep sa panichez rau de tot, mai ales ca nasa mea mi-a tras o sapuneala, cum n-am mai primit de foarte de mult. O cam meritam pentru ca nu am inca bagajul de spital facut (cred ca mi-e frica ca daca-l fac o sa vrea si bebelica sa iasa in lume). Asa ca PROMIT ca azi o sa ma apuc serios de treaba.

Oanamc, esti o figura, ca de obicei. Mi-a placut chestia cu pompa. Ce bine ca seceta nu inseamna absolut nimic. Mi-ai facut ziua mai buna. Iar cu kilogramele, lasa, astea sunt ultimele (si s-ar putea sa fie mai mult din cauza retinerii de apa care e mai pronuntata catre sfarsitul sarcinii si nu de la vitamine).

Vitamine va mai trebui sa luam si dupa nastere (pe perioada lehuziei, alaptarii) ? Cine le recomanda ? Obstetricianul sau pediatrul ?

Dana si bebelica sapt.36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Danuta t, esti foarte simpatica! Iti faci atatea griji ca nu ai contractii, asta e un lucru bun, dar stai linistita, cand va veni momentul NU AI CUM SA-L PIERZI! Vei stii sigur ca a venit. Sincer, nici eu nu stiu cum e si tot imi fac in minte diverse scenarii, bineinteles ca nu va fi nici pe departe ce imi imaginez eu, dar de un lucru sunt sigura: cand vine momentul vom stii cu siguranta!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

vad ca bebelinul meu si-a mai revenit si a inceput sa miste mai tare, poate era si el obosit, sau plictisit, cine stie...Doamne abia astept sa-l tin in brate si sa-l pup muuuuult

mai fetelor voi ati facut vaccinul antitetanos, ca eu nu l-am facut si am si uitat sa intreb ieri cand am fost la control

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mie mi l-a facut asistenta de la medicul de familie cand am intrat in luna a opta. Nici nu stiam ca se face, dar mi-a zis ea ca e ptr a preveni vreo eventuala infectie la cordonul ombilical.

Cristina si bebe Stefanut (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Salutare fetelor!

Vad ca sunteti tare harnicute..........scrieti nu gluma!

Mamacita ma bucur mult pentru bebelusul tau ca e bine .....bine ca nu mai mergi la munca am vazut la stiri ca au intrat in carantina spitalele din Constanta.

Adriana stai cuminte ca bebe isi face singur jocul ........sa vezi acusica cand ai sa fii prin saptamana 38-39 cum e....zici ca e elien in burta........si se chinuie beb sa se intinda da de unde ca nu mai are loc.....e tare fain ,dar si mai dureros putin.

Eu stau cat mai cuminte ca acusi intru in saptamana 40 ,adica joi cand merg si la medic sper pe picioarele mele.......dar fetelor nici un semn in afara de contarctiile care sunt ceva mai dese si mai dureroase....nici tu dop,nici apa.......doar ca simt capul lui bebe intre picioare efectiv si simt ca nu mai ajung la baie in timp util.

Nu mi-am luat pompita de nas si nici biberon cu lingurita......... dar ii explic lui tati care e treaba daca oi avea nevoie.........

O intrebare voi daca va strangeti usor sanii curge colostru?Ca la mine a cam inceput la cea mai mica atingere si se vede ca iese cam pe cate 3 canale la fiecare....mamici cu experienta cate canale sunt si daca curg acum e posibil sa se mai infunde?

Va salut,raluca si nicola adriana 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mai da liniste mare e azi pe aici? pe unde sunteti fetelor?

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancybaby spune:

Buna fetelor,
Multumesc rrox3 ca m-ai trecut si pe mine pe listuta
Am si eu o mica problema, daca ma puteti ajuta: azi pe la 12 am fost la control si cand m-am dat jos de pe masa mi-a zis doctorita ca am o mica sangerare...care nu s-a mai oprit pana acum...adevarul e ca este mica...nu abundenta, dar ma cam ingrijoreaza caci simt si niste mici dureri in partea de jos a burticii. dpn-ul meu e 28.03, iar doctorul meu are manutza in ghips (ce bucurie!!!imi vine sa plang...)vi s-a intamplat si voua asa ceva dupa control...sau a inceput deja nasterea la mine? Heeeeeeeelp!
Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Ce faci adriana?

hihihihi......asa o sa o cheme si pe fetita mea.........suna bine

ai reusit sa te odihnesti?

vroiam sa intru pe Y mess dar nu stiam daca ai adresa si daca ai chef de vb sau care fete de pe aici mai au.........

pa raluca si nicola adriana 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Mamacita, ma bucur ca ai vesti bune(probabil ca e deformatie profesionala si ne facem mai multe griji decat ar fi cazul). Bebelusii nostri cred ca stiu mai bine decat noi ce au de facut.
La multi ani sotului tau!
Danuta t, ar fi bine sa mai iei vitamine si fier macar 6 saptamani dupa nastere.
Adriana, nu-ti face mari griji in privinta vaccinului antitetanos. Este cu adevarat de ajutor in cazul nasterii neasistate, cand se utilizeaza instrumentar nesteril pentru sectionarea cordonului ombilical. In spital o fi instrumentarul vechi si vai de el dar sigur se face sterilizare corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilbertliana spune:

Azi am fost la doctor si mi-a spus ca am colul uterin indreptat in pozitia de nastere. Acum m-am trezit cu niste pete maronii. Asa arata dopul? Sau are chiar forma de dop?
Bebele ii tare agitat, nu-i mai place nici o pozitie in care stau, decat in picioare. Toata lumea imi zice ca asa ii inainte de a se naste, dar eu stiam ca atunci ii cuminte.
Nu-mi place deloc asteptarea asta a nu stiu ce.
As vrea sa stiu si eu mai clar, mi-a inceput travaliul sau e normal!
Doctorul zicea ca o sa mai dureze maxim o saptamana, dar se poate intampla si azi. Si imi simt "burtica" tare, si bebele isi tot scoate cate ceva in afara, intr-una, nu sta linistit nici 3 minute. NU stiu ce sa mai fac.
Mi-ar placea sa se nasca maine. Maine e si ziua de nastere a nasei lui de botez. Daca tot nu ii sa vina de ziua lu bunicu, macar sa vina de ziua matusii. (nasa ii sora bunicului)
O sa vad ce se mai intampla. Daca banuiti ceva sa imi spuneti si mie. O sa citesc din nou despre travaliu si nastere.
Ariela si bebele

Mergi la inceput