Caut gradinite Piata Domenii (sector1)
Dragele mele,
Caut gradinita in sectorul 1. Noi stam in zona Piata Domenii. Puteti sa-mi recomandati cateva gradinite?
Fetita mea are 2 ani si 3 luni.
Astept raspunsurile voastre,
teodora
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Eu am avut baiatul timp de doi ani la gradinita care este langa Spitalul de arsi si am fost foarte multumita si de educatoare si de curatenie si de mancarica servita copiilor dar mai ales de faptul ca aveau program prelungit si puteam sa-l iau pana pe la ora 17.00.Apoi ne-am mutat asa ca a schimbat si gradinita.Cand l-am dus la gradinita avea 2 ani si 11 luni.In apropiere se mai afla o gradinita care are insa program doar pana la 12.30.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
vlamisi spune:
Si eu caut acelasi lucru pentru fetita mea de 3 ani jumate. Merge la gradinita MoniCrem - pe str.Clucerului, particulara, conditii acceptabile, dar mare lucru nu invata. As vrea s-o schimb din toamna, dar nu gasesc in zona ceva similar, cu limbi straine intensiv. Daca gasesti, ma anunti si pe mine? Tocmai am fost pe Elena Clucereasa la nr.43 - gradinita Domino, cica se vorbeste doar in engleza, dar m-au infiorat conditiile - o singura camaruta supraincalzita, curte modesta......dezamagire completa!
Multumesc,
Karina spune:
Gradinite de stat:
Gradinita Numarul 120 1
Gradinita Numarul 248 1
Gradinita Numarul 47 1
Gradinita Numarul 97 1
Gradinita Numarul 1 1
Gradinita Numarul 1 - Prg. prelungit 1
Gradinita Numarul 112 1
Gradinita Numarul 115 1
Gradinita Numarul 116 1
Gradinita Numarul 117 1
Gradinita Numarul 121 1
Gradinita Numarul 122 1
Gradinita Numarul 123 1
Gradinite particulare:
Gradinita LEGO 1
Gradinita Menssana in Corpore Sano 1
Gradinita Smiley Kindergarden 1
Gradinita Ada Trading 1
Gradinita Antonella 1
Gradinita Aricel 1
Gradinita Carmo 1
Gradinita Childrens 1
Gradinita Clara 1
Gradinita Ge.Ce.Pic 1
Gradinita Gradinita Mea 1
Gradinita Hansel und Grethel 1
Gradinita Harry Potter Junior 1
Gradinita Ingrid 1
Gradinita Junior 1
Gradinita Lego School 1
Gradinita Mark Twain 1
Gradinita Mary Poppins 1
Gradinita Maxi 1
Gradinita Menssana 1
Gradinita Monicrem 1
Gradinita Petrutz 1
Gradinita Speranta 1
Gradinita Sunshine 1
Am descoperit un site cu lista gradinitelor, adresa, telefon, site internet, etc. Daca va intereseaza, dati-mi un PM.
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
mt spune:
draga mihaela,
am fost si eu la gradinita domino si nu m-au incantat cu nimic. copii stau inghesuiti, curtea nu este amenajata frumos si mancarea este de la o firma de catering. eu stau pe caraiman, foarte aprope... cateva case ne despart si mi-ar fi convenit insa nu m-au convins.
tot pe str. Elena Clucereasa, la cateva case distanta mai este o gradinita. am fost acolo la inceputul anului dar nu am gasit ce vreau....
andra, poti sa-mi dai adresa gradinitei?
mare dezamagire! preturi mari si calitate lipsa
teodora
ralualexandrei spune:
Gradinita despre care vorbesc eu este de stat dar au invatat engleza si mai au si alte activitati cum ar fi baletul,pianul,pt care poti sa optezi daca doresti.Clasele sunt curate si mobilate frumos.Cum ti-am spus se afla exact langa fosta maternitate Steaua actualmente Spitalul de arsi.Nu stiu cum se numeste strada ,nu reusesc sa-mi amintesc dar azi merg in zona si iti scriu mai tarziu.De pe Caraiman faci maxim 10 minute pe jos in pas lejer pana la gradinita.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
mt spune:
dragele mele,
raman fara bona incepand cu luna mai.....si nu gasesc nici o gradinita pentru ana mea. gradinitele de stat nu o primesc iar la cele particulare nu prea am acces. 180eur/luna mi se pare enorm de mult.. de altfe, nu-mi permit in momentul de fata. sunt in datorii pana peste cap...
puteti sa-mi recomandati gradinite particulare cu preturi mai mici si servicii de buna calitate?
of,
teodora
frosa spune:
Este drept ca la gradinita Domino nu au o curte cine stie ce si inauntru este cam mic spatiul dar persoanele care se ocupa de copii sunt niste doamne foarte dragute si sufletiste.
Au mincare f buna (baiatul meu nu a avut niciodata probleme din cauza mincarii) chiar daca este adusa.
Eu am baiatul acolo de 1 an. Dupa primele doua luni au avut serbare si am fost f placut surprinsa de cite a invatat ( serbare numai in engleza) cintece ... povesti .. costume.
Cind este frumos afara se duc in Herastrau sau in parcul de la Aviatiei (deci nu este nevoie de curte imensa si oricum este greu sa gasesti in zona curti mari). Vara maninca in curte ...
Mie mi se pare calitate/pret ok. Mai este o gradinita vis a vis de Mega Image cu 300EUR/luna care are tot ce vrei dar mie mi se pare extrem de scumpa.
Oricum nu ma mai intind dar la final pot sa va spun ca baiatul meu este f fericit acolo, cind nu-l duc este suparat si sunt si zile cind ma roaga sa mai stea cind ma duc sa-l iau.
Oricum succes in gasirea unei gradinite
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
Liana_dsi spune:
A incercat cineva la centrul "Sf. Maria" (cred ca asa se numeste), situat langa Arcul de Triumf? Acolo se afla (si) o gradinita cu program prelungit, care in anii anteriori avea sediul pe CALEA VICTORIEI, vis-a-vis de CASA VERNESCU. Eu auzisem lucruri bune despre aceasta gradinita, chiar ne-am inscris, ca o a doua varianta la gradinita la care suntem acum (nu a fost cazul sa o si onoram). Chiar azi imi zicea o colega ca exista la poarta gradinitei un anunt ca sunt locuri disponibile. Locatia este noua, conditiile cred ca sunt bune, directoarea este o tipa care mi s-a parut cumsecade, fara aere de "f. ocupta, inabordabila, etc". Poate merita incercat. Succes
mt spune:
Mihaela,
O sa caut si iti dau de veste.
Draga Frosa,
Care sunt tarifele la Domino? Eu am fost in toamna si nu mai tin minte exact... Cum vorbeste engleza baieteul tau? este cursiv? ma intereseaza daca poate sa comunice in engleza sau ii invata numai poezii, cantecele etc.
o sa le fac o vizita zilele astea.
mai spune-mi..
mt spune:
draga liana,
am vorbit deja cu directoarea si o sa mergem sa ne inscriem la mijlocul lunii mai. mi-a placut placut mult de tot gradinita insa nu am cunoscut educatoarele. am vorbit la telefon cu directoarea si mi s-a parut draguta...
din pacate, nu mi-o primesc in aceasta perioada ci de abia in luna septembrie. eu am nevoie in aceasta perioada...RAMAN FARA BONA...