si eu am avut baiatul cel mare la gradinita 143 (la Ciupercute, langa spitalul de arsi). Acum, chiar educatoarea lui are grupa mica ca a terminat anul trecut cu ei. a fost bine. manacre buna, curatenie. curtea proasta, iar engleza nu este ceea ce ar trebui. in rest fac si gimnastica, calculator, etc. dar e curat. sunt dragute si poate ca ti-ar primii copilul si pentru o luna dar nu-ti rezolva problema ca peste vara au vacanta.
daca vrei iti dau un nu de telefon si chiar niste nume pe acolo poate te ajuta.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Mt, poti sa-mi dai si mie te rog nr. de telefon de la gradinita de la Arcul de Triumf (eventual PM). Inteleg ca ai vorbit cu directoarea, ti-a spus cand se fac inscrierile? Gradinita asta e chiar in drumul meu spre serviciu, destul de aproape de casa, dar eram convinsa ca tine de leaganul Sfanta Ecaterina.
Cam care sunt conditiile in aceasta gradinita. vreau sa ma duc si eu sa o vizitez, dar cel putin doua saptamani de acum inainte am un program infernal la serviciu si as vrea sa imi fac o ideea pana atunci despre oferta din zona.
Multumesc mult.
Daniela si Denisa
Gradinita de la Arcul de Triumf este nr. 283 - tel 2223077, directoare Achim Gabriela. Inscrierile incep dup 15 mai ptr. copii noi.
Vedeti si www.gradinite.com
Salut, Rodica