Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

A.... si am uitat sa va mai intreb ceva:voi cat ii da-ti lui Moisa cand mergeti la cabinet in afara de taxele care se platesc iar o monitorizare cat este?
Multumesc pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Alina mica si incepatoarea noastra Alina!
Referitor la:
"Fetelor sunt intr-o mare dilema am vorbit cu Moisa si mi-a spus ca PAP a iesit bine si ca pot sa fac linistita inseminare luna viitoare dar problema este ca toata lumea imi spune sa mai astept o luna sa treaca postul ca nu e bine si s-ar putea sa nu prinda.
Chiar nu stiu ce sa fac voi ce ma sfatuiti."

Daca vrea Cel de Sus sa fie, este si in post si in afara postului.
Numai tu poti decide ce si cum este mai bine epntru tine. Depinde de credinta ta si nu de ce spune lumea.
Si eu cred in Dumnezeu, dar inseminarea as face-o. Multe nu trebuie sa faci in post. Dupa parerea mea, nu este un pacat sa incerci sa dai viata, chiar apeland la aceasta metoda, mai ales daca natural (parca TPC-ul este negativ la tine) nu se poate.
Bine, parerile sunt impartite.
Si mie destul de multa lume imi spune de ex. ca apeland la aceasta metoda si avand atatea nereusite pana acum, nu e sa fie de la Dumnezeu si ca de ce nu renunt...
Dar gura lumii e sloboda, iar eu simt ca totusi va fi bine pentru mine.
Fa ce-ti dicteaza inima...daca esti totusi indoita si chiar crezi, nu o faci si gata. O vei face urmatoarea luna.
Deci - pune-ti singura in balanta intrebarea " o fac sau nu o fac" si vei sti tu, pentru tine, ce este mai bine.

Cata - roscatel frumusel - imi pare rau ca ai mult de munca, dar imi pare bine ca nu mai esti suparata pe sotiorul tau, mai ales ca si pleaca de langa tine cateva zile (crede-ma ca nu-i este usor); apropo de laparo: AI VAZUT CE I-A RASPUNS ALINEI, MOISA LA INTREBAREA REFERITOARE LA LAPARO?

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alinuta si eu subscriu la cele spuse de Betica...da-i bataie fetito si apucate de treaba!...Betica am vazut ce i-a zis Moisa Alinei...dar macar daca ar fi ovarul drept la fel de productiv ca ala sting ca nu s-ar impune poate nici la mine laparo...dar si daca luna asta tot pe stingul este foliculul ar fi deja a3-a luna si treaba asta chiar ca m-ar determina sa fac laparo...stai sa ma vad eu saptamina viitoare cam cum stau cu foliculul si endometru si oi mai vedea...Ia zi..cind te scot la o prajitura?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna-dimineata!

Va citesc de mult timp si imi sunteti tare dragi, sunteti intr-adevar optimiste, ce mai paciente-model .

Thea , ma bucur ca esti bine! Te asteptam cu vesti.

Anca si celelalte fete care au primit estrofen sau alte medicamente similare, puteti sa dat mai multe detalii, in ce zile se administreaza? La ultima monitorizare pe care am facut-o am avut si eu probleme cu endometrul in sensul ca era cam subtire .

Voi cu cat timp inainte faceti programare la dr.Moisa? Si va rog, poate cineva sa-mi spuna pt. inseminare ce trebuie sa fac, se poate face la cabinetul d-nei dr. si cam cat costa? Va rog frumos, sunt cam disperata, se apropie venirea hoardelor la mine si sunt cam agitata, luna asta as vrea sa fac o inseminare.

Va pupic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Buna dimineatza fete dragi! Thea, ma bucur ca totul a decurs bine.
O zi minunata!
tuturor!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Natasha, mie mi-a dat estrofem 1/zi.
Pretul inseminarii este 2.500.000 la care se adauga monitorizarile, medicamentele...
Spermograma sotului, dozari hormonale ale amandorura si mie mi se pare vital (nu stiu daca Moisa da) analiza pt Clamidya, Toxoplasmoza, Citomegalovirus, listeria, ...etc

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Natasha, bine ai venit printre noi! La Moisa cu 1 sapt.inainte am facut programare, era are martea la cabinet.Poti suna si azi pentru marti. O echo am uitat cat costa, ultima data am dat atati bani la cabinet incat... am uitat care si pentru ce a fost.
Mult noroc,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Pana acum nu am facut inseminari Natasha, asa ca nu stiu sa-ti raspund, dar sunt aici o multime de fete dragute care cunosc foarte bine problema si te pot ajuta cu sfaturi...
Deca draguta, eu stiu ca atunci cand am avut probleme cu candida pe langa ovule a mai fost nevoie si de multe spalaturi cu ceaiuri si bicarbonat...numai asa a trecut. In plus, gynozolul nu l-am suportat, mi-a dat alergii. clotrimazolul (la mine) a fost mai bun...pupici
Cata, sper sa fie pe dreapta luna asta (stii tu) si sa nu mai fie nevoie de laparo..
Teo, chiar daca nu ne poti citi, eu te pup dulce si ma gandesc la tine. ma bucur tare-tare mult ca esti ok. Te asteptam curand
Fetelor, mie deja mi-au trecut rusii. ieri am luat rezultatele analizelor: toxo, chlamydia, citomegalovirus, listeria, mycoplasma si ureaplasma. Toate sunt ok, dar ma chinuie o intrebare: pe rezultatul de la listeria scrie ca recomandare repetarea analizei din 2 in 2 luni in timpul sarcinii (daca o sa fiu vreodata ). asta inseamna ca totusi nu e ok analiza? sau asta e procedura, chiar daca esti sanatos? o sa vorbesc si cu sa vad ce-mi mai spune dar pana atunci nu mai am rabdare...
Pupicei dulcei pentru TOATE fetitele dragi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Fetelor, bagati-ma si pe mine la Moisici, ca o frecventez asiduu.
Mie mi-a dat analizele ganganiilor inca de la inceput - este, totusi, o profesionista - si Listeria a iesit cu titrul de 1/160, inofensiv ,dar care daca se ridica, la o gravida, poate da neplaceri.
Eco este 250.000 si eu tot atat i-am dat cand am fost la spital.

Cu postul Pastelui ...eu zic sa nu cadem in bigotism. Pentru un copil, nu exista procedura sau timp neprielnic.
Parerea mea !

Si eu am facut HSG care a iesit bine si de cate ori am incercat sa mai deschid subiectul, mi-a taiat-o scurt, lucru care m-a cam nemultumit. Cred si sper ca am trecut de faza in care iesi de la dr la fel de nelamurit cum a intrat, in fond este vorba de MINE nu de ea.
Dr care sa si vorbeasca, eu una nu am vazut, din pacate.
Si cu Moisa e la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Frumusetilor - buna-buna si tuturor!
Cata - ma bucur ca ai devenit iar vorbareata: asta inseamna ca e bine...nu-s obisnuita cu tine sa taci si sa fi bosumflici...zau ca ma mananca talpile si as veni la prajitura...
Apropo de ovulatie: cand imi faceam monitorizarile (in 2002), inainte de prima serie de inseminari, ovarul meu drept producea luna dupa luna...eu stiam ca o luna unul, o luna altul...mi s-a zis ca asa-i la mine; culmea e ca dupa laparo de acum, ovarul stang a produs la rand 2 luni, apoi nu stiu, pentru ca am intrat in stand-by. Totusi, ca sa nu mai ai indoieli, tu ai intrebat-o de posibilitatea de a face laparo?
Indy - ce-ti fac florile? Azi vreau sa-mi iau seminte de petunii curgatoare sa vad daca se prind pana in mai...adica voi fi gradinarul ce cel vestit, urmatoarele zile...parca-mi vad balconul plin de muscate si petunii curgatoare...
Deca - mii de scuze, dar am uitat sa ma uit dupa ovule: promit solemn sa fac asta azi si-ti trimit un PM cu denumirea lor.
Natasha - bine ai venit!
Fetete - voi ce mai ziceti?
Beatrice

Mergi la inceput