Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ancuta, nu iau de nici un fel progesteron. A considerat ca nu am nevoie pentru ca la mine la cele doua inseminari am avut faza luteala de 16 zile, deci am suficient. Acum iau doar thrombo ass de 50, o pastiluta pe zi pentru irigarea cat mai bine a uterului si sa ajute la implantarea unei eventuale sarcini.
Eu mai fac un tratament homeopat si acolo am in schema si progesteron si remedii pentru buna functionare a ovarelor. Din cauza asta eu inca stau bine cu ovulatia. De cand fac tratament homeopat nu am avut nici un ciclu anovulator.
Pupici
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

aileene, te pup dulce si distractie frumoasa astazi mai ales ca esti cu Alexandre. Eu sunt la a treia inseminare. Sper din suflet sa nu mai fie nevoie de altele. Spor la cumparaturi si pupici pentru voi.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna fetele-dragele!
Indy - si ai un PM; Nu apucasem sa citesc ce a scris Aileene, dar ai sa vezi unde seamana PM-ul meu cu mesajul ei;
Aileene - ce frumos...sa inteleg ca orice ar fi, in general, ziua de miercuri este dedicata complet lui Alex...vreau si eu...uite acum, ma urc in avion si mergem la cumparaturi...prea e frumos afara... ce de -uri imi zboara azi...
Anca - Liliana are dreptate; pana vineri o sa fie super (am patit si eu asa la ultima inseminare si apoi a fost perfect...stiu fetele ce au patit cu mine atunci, doar m-au imbarbatat) si sambata treci la inseminare...si apoi, cine va visa la ?
Liliana - ma bucur ca esti bine si optimista; asa te vreau: exemplu pentru toate inseminatele de luna asta!
Deca - si eu am tras reau cu candida si tot dr. Moisa m-a facut bine; cand ajung acasa ma uit pe reteta si-ti scriu denumirea lor; dupa laparo, am luat antibiotic pentru o infectie urinara si concomitent mi-am pus ovulele respective (se prepara la farmacia Leda, care-i pe langa maternitatea Giuleti); mai bine ma sinmteam si cu Lomexin (un ovul dupa CM), iar sotul dupa fiecare dus isi dadea cu unguent Betadine, ca sa nu-l mai indop cu pastile; dar la cate antibiotice am bagat in mine, numaicu ovulele acelea am scapat.
Musete - imi pare bine ca esti optimista; sa-mi spui concret ziua in care faci laparo, ca sa gandesc la tine, asa cum am facut si cu Teo;
Anca - ce mai sti de Teo? Ai reusit sa vorbesti cu ea dupa operatie?
Cata - hai, da-i un sotului si nu va mai certati; ce mult mi l-as dori pe iubi al meu langa mine, iar tu care-l ai tot timpul cu tine, te certi...hai sa vad o si multi-multi intre voi; ce sunteti copii?! As veni eu la voi, dar cand????????????
Alina - luna urmatoare intri in focuri...sa fie intr-un ceas bun!
Iulia si Maria Alexia de la mine pentru voi.
Veronici - tu esti cuminte, nu?
Shilily - pentru vizita scurta care ne-ai facut-o.
Sper sa nu fi scapat pe cineva...Daca da, cu dedicatie.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bety, nu am sunat-o, inca. Astept sa-si revina. oricum e dupa anestezie acum si o sa fie cam cheaunica.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Aileene, eu am făcut deja laparo, iar de FIV nu am bani. Nici casa nu pot să mi-o vând pentru ca am luat-o cu credit de la banca.
Bety, te pup..., stiam eu pe cine ma bazez cu incurajarile.
MRL, asa e mai am până sâmbătă, dar eu mă simt exact ca si când trebuie să-mi vină. Am deja niște pete maronii, burta puțin dureroasă, ce să mai... nu mai vreau să prelungesc chinul, așa că mă pregătesc de a 5-a.

Mergi la inceput

Indy, petele maronii nu sunt intotdeauna semn rau. Nu te gandi si tu la ce e mai rau. Fa-ti un test de sarcina din ala ieftin. Sunt unele care se fac la 7 zile de la concepere.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Moisicilor, m-a sunat Thea. Se simte foarte bine. E la reanimare. Nu a vorbit inca cu dr. sa-i zica cum a fost.
Mi-a zis sa va salut pe toate si sa va zic ca va multumeste pentru sustinere.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Pupa Beatrice fata (si pe Anca ca i-a dat telefon)!
Draga de ea...cand imi aduc aminte prin ce am trecut si eu...mi se zburleste parul...Doamne, de unde atata putere la noi toate?
Cat am plans ca trebuie sa fac a 2a laparo...Mie nici prin gand nu-mi trecea ca voi ajunge iar la "cutit"!
Hai mi se face mila de toate.
V-am zis eu ca azi am un roi de la cap.
Cata - te-ai impacat cu al tau sot?...Nici mcar un colo...Sa nu-mi spui ca a tabarat munca pe tine...Vezi ca te pana va impacati.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..eu sunt terminata la serviciu...si am feelingul ca abia vineri voi reusi sa mai scap si eu...naspa rau..cu sotul nu m-am impacat de tot, dar lucrurile sunt pe fagasul bun...o sa fie bine pina la urma...mai putin faptul ca va lipsi din Bucuresti exact in ziua 11 si 12...adica miercurea si joia viitoare...dar o sa prestez pe 11 dimineata inainte sa plece si in ziua 13, cind o veni...sper sa nu ratez momentul...vom vedea..oricum s-ar putea ca la monitorizare sa ajung abia vineri ziua 13 cind vine si el..Ce mult ma bucur ca Teo este bine..vreau si eu laparo...nici nu mai stiu ce sa fac...sa-i zic lui Moisa ca vreau sau sa fac cu T? Ma mai gindesc...Va pupic pe toate...Liliana, inseminata mica...Ancuta...in pregatire de inseminare...Betica marinarica...Deca fara termometru...Veronici cu endocrinolgul ei...Indy sper ca fara rusi...Aileene ce ne parleste frantuzeste...Iulia...fata sufletista...Musete calare pe laparomaine... maine...Alinuta in pregatire si ea de inseminare...si Shylili...scumpica mica..Pe maine..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Buna la toate fetele.
Fetelor sunt intr-o mare dilema am vorbit cu Moisa si mi-a spus ca PAP a iesit bine si ca pot sa fac linistita inseminare luna viitoare dar problema este ca toata lumea imi spune sa mai astept o luna sa treaca postul ca nu e bine si s-ar putea sa nu prinda.
Chiar nu stiu ce sa fac voi ce ma sfatuiti.
Sa stiti ca si eu i-am zis lui Moisa de la laparo si mi-a zis ca nu am de ce sa ma operez aiurea ca trompele sunt ok(deci ea nu e deacord cu laparo decat daca sunt probleme )asa ca mi-am scos laparo din cap pentru o vreme.
Bafta tuturor si multi

Mergi la inceput