Mamici de martie - aprilie 2005 (21)

Mamici de martie - aprilie 2005 (21) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

mamici
Lorelai a nascut pe 18 ianuarie Livia si Maya
Ninocikap a nascut pe 17 februarie Mihai Alexandru
Cameron a nascut pe 23 februarie Erin Stefan , 3 kg.
Ellinia a nascut pe 25 februarie Stefanut , 2,900 kg., 50 cm., APGAR 10
Saphir a nascut pe 27 februarie Ailish Samburica
Betilina a nascut pe 27 februarie Irina Maria , 3 kg.
Clara03 a nascut in februarie Sebastian , 3.150 kg, Apgar 9, 50 cm
Caramella a nascut pe 1 martie Alicia Bianca , 2,800 kg., APGAR 9
Raluca I a nascut pe 2 martie David Andrei
Elibui a nascut pe 4 martie Alice , 3 kg., 54 cm.
Claudia 2803 a nascut pe 7 martie Melissa Ioana , 3,180 kg., 51 cm.
Erix a nascut pe 9 martie ? , 3.850 kg.
Giuliatm a nascut pe 10 martie Alessandra , 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10
Dariaevelin a nascut pe 10 martie Brien Constantin , 3.7 kg., 51 cm., APGAR 10
Adela P a nascut pe 11 martie Stefane
Ana71 a nascut pe 13 martie Eva Maria , 3,3 kg., 51 cm.
Simonnete a nascut pe 13 martie George Alexandru , 2.750 kg., 47 cm., APGAR 9
An-k a nascut pe 14 martie Bianca Ecaterina , 2.975 kg., 48 cm., APGAR 9
Anca Micaela a nascut pe 17 martie ? , 3,2 kg.
Smmiha a nascut pe 18 martie David Andrei , 3 kg., 50 cm.
Zuzunachi a nascut pe 19 martie Alexandros Xenofon , 3.820 kg., 52 cm.

Listuta cu
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2005
Sasuke DPN 7 martie 2005
Salimoni DPN inceputul lui martie
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Ako DPN 17 martie 2005 viitoare mamica de Darian si Rares
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de
Infofun DPN 18 martie 2005
Gia22 DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de Nicolas David
Giovana DPN 19 martie 2005
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de Rares
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de
Fancybaby DPN 28 martie 2005 viitoare mamica de Alessia Maria
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de

Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de Adinuta Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Kathywsha DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de David Oji
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005, viitoare mamica de Gabriel
Camelia Geanina 78 DPN 7 aprilie 2005
Tuchi DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de
ClaudiaH DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de Stefan
Oanamc DPN 11 aprilie 2005, viitoare mamica de Letitia Medeea
Coral DPN 12 aprilie 2005
Cenia DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 , viitoare mamica de Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Carmissis DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Andira DPN 15 aprilie 2005, viitoare mamica de
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de , Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
Rrox3 DPN 18 aprilie 2005 , viitoare mamica de Ioana Alexandra
Gipsy DPN 18 aprilie 2005 , viitoare mamica de Robert Andrei
GabiG DPN 19 aprilie 2005, viitoare mamica de Luca
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de
Ocrainic DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de David
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de Delia Melissa
Crangutalil DPN 24 aprilie 2005,viitoare mamica de
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Lantana7 DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Danna J DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de Emma
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Mamacita DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de Alexandru
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de
Cristinatwo DPN sfarsit aprilie 2005 , viitoare mamica de
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de
Jenii viitoare mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42762" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43325" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43842" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44215" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44670" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45074" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45358" target="_blank">20

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Felicitari zuzunaki!!! D'zeu sa te ajute sa te refaci repede, sa poti sa ai grija de Alexandros Xenofon, si sa ne povestesti si noua cum a fost! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Fetelor ce spor avem la scris!
Clio am observat ca avem aceeasi sapt.(34+)!Nu fi ingrijorata cu intaritul burticii!Daca stai cuminte totul va fi bine.Si mie mi se intareste burta de mai multe ori pe zi dar eu iau dimineata un No-spa si nu mai am treaba toata ziua;dar sa stii ca ma si odohnesc mult;cele mai grele sunt aplecarile pe care incerc sa le evit;macar sa aiba rabdare bb.pana in sapt.38;
Fetelor explicatim care-i treaba cu coboratul burtii?Numai asta aud:vai ce ti-a coborat burta!E de bine sau de rau?Ce vrea sa insemne asta?Roxx tie ti-a coborat burta?

Teodora si bb.34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Rrox, daca exista posibilitatea, am rugamintea de a modifica un carucior in albastru - sa nu se considere ostracizat baietelul meu. Multumesc!
Daria, ragadele apar la aproape toate mamicile, mai ales in primele zile. Un pont ar fi modul in care extragi bebele de la san - incearca sa-ti introduci degetul aratator in gurita lui(intre san si buza inferioara) si sa-i apesi usor pe buza. Asa va da drumul sanului fara a te rani. Bepanthen-ul este foarte bun, foloseste-l dupa fiecare supt. Deasemenea se mai poate folosi Garmastan(unii neonatologi sustin ca ar fi cel mai bun). Pentru eficienta maxima se recomanda sa fie utilizat chiar cu 2-3 saptamani inainte de nastere.
Daria, nu introduce laptele praf. Ai suficient lapte, bebele tau insa e putin mai lenes sau ai tu un "debit" mai scazut. Incearca sa bei 2l de ceai de anason, chimen, fenicul pe zi si o sa-ti creasca secretia lactata. Atunci bebe va reusi sa se sature mai repede si nu vei mai avea rani.
Sughitul, alaturi de stranut si strabism sunt considerate fiziologice pana la varsta de aproximativ 9 luni. Daca totusi sughitul este persistent ridicati bebele si bateti-l usor pe spate. Nu recomand zeama de lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Teodora Racz, ai si tu dreptate...eu nu prea sunt deloc cuminte...Nu prea am stare deloc...sunt fugi incolo, dute-n coace, apleaca-te, strange, drege...mai ales ca nu imi este greu absolut deloc.Chiar si de aplecat, ma aplec cu usurinta...
Astea sa fie cauzele?!Faptul ca nu stau deloc cuminte? De fapt, ai dreptate...Atunci cand stau locului, nu mi se mai intampla nimic de genul acesta
Ma rog, pentru ca de luni stau acasa, sper sa pot sta locului macar o clipa...De fapt, daca ma gandesc bine, cred ca mai cuminte stateam la servici

Fetelor, cate camasi v-ati luat pentru spital?

Clio si bebelusa +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Adela P. felicitari!! Stefane, bine ai venit pe lume, sa ai o viata minunata!

Zuzunachi felicitari!!! Multa sanatate si noroc micutului - maricel Alexandros!!

Am inteles bine, s-a nascut pe 19 martie? In cazul asta avem aceeasi zi de nastere, eu astazi fac 33 de ani!!

Lantana7 starea placentei se evalueaza la ecografie. Se poate vedea daca e de aceeasi varsta cu sarcina sau e mai imbatranita.

Teodora lasatul burticii este defapt coborarea lui bebe cu capul in bazinul tau, gata de nastere. Asta se poate intampla si cu o luna inainte de nastere. Il simti cu capul mai jos si respiri mai usor, ai mai putine arsuri. La mine nu cred ca a coborat inca. Da' si daca coboara nu cred ca o sa simt fiindca abia ar avea loc sa-si mai intinda putin piciorusele. E mare inghesuiala in burta mea zilele astea. Se simt si fundul si picioarele (uneori ajunge pe lateral sub coaste cu ele) tari prin burta. Nu mai are loc. Si am o burta impresionanta, are cam 117, 118 cm. Ce sa-i faci n-am decat 1.60 inaltime si bebe vrea sa creasca mare.

Mamacita fii serioasa, nu ne sperii! Te iubim!

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Cristinatwo scuza-ma, nu mi-a trecut prin cap sa schimb si caruciorul cand ne-ai dat vestea. L-am schimbat acum

In legatura cu ranile la san cauzate de alaptat, eu nu am avut nici una si sper sa nu am nici de data asta. Cred ca totul consta intr-o tehnica corecta. Sunt cateva reguli, prima cu apucatul de aureola, a doua cu ajutatul cu degetul la desprinderea de la san, a treia: atentie sa nu-si prinda buzita de jos inauntru si cam atat. Trebuie verificat daca chiar suge, sau sta (le place tare mult sa stea atarnati la san), se vede la gatut si se aude daca inghit si nu trebuie lasati (pe cat posibil) sa doarma la san. Incet, incet micutul devine expert si o sa goleasca rapid sanii de laptic. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani David Andrei !
La Multi Ani Alexandros Xenofon !
La Multi Ani ingerasilor !

Fie ca Viata voastra sa fie una binecuvantata cu tot ce este frumos si minunat, atat in Cer cat si pe Pamant !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Uite ca scriu si eu: am fost la control, a coborit copilul foarte mult (36 sapt) si a mai spus dr ca a simtit capul la control. Placenta e bine, are portiuni calcifiate parca mi-a zis si lichidul amniotic mai are niste .... "bule" de sebum parca se cheama nu mai retin exact, semn ca mai este pina la termen!
Fiindca masa ginecologica imi produce un blocaj (am o problema reala cu acea masa!) m-a intrebat doctorita pe unde o sa iasa bebelusul daca eu nici la control nu pot sta relaxata!!!!
Apoi mi-a zis sa stau linistita ca a avut paciente pe care nici nu le putea examina si a decurs nasterea natural fara probleme.
m-am dus sa cumpar patut si toate cele necesare,lenjerie, etc si o doamna imi zice:” Du-te doamna acasa ca o sa nasti baiatul aici!!” Prima data am crezut ca ma cunoaste, dar ea se uita la burta mea coborita si m-a pufnit risul!
As vrea sa nasc mai repede, sunt nerabdatoare dar imi este si frica.
daca pina pe 10 aprilie nu se declanseaza nasterea o va declansa doctorul. am picioarele foarte umflate mai ales cind vin de la plimbarea prin oras si ma dor foarte tare! de anestezi e epidurala a zis ca e ok dar daca tot o fac mai bine imi face cezariana! i-am spus ca o sa vedem cum suport durerile si apoi mai vorbim! cind citesc ca e greu cu refacerea dupa cezariana nu am curaj! cind imi povestesc prietenel ca si-au pierdut curajul in sala de nasteri si au cerut cezariana ma apuca si pe mine frica!
sa speram ca o sa trecem cu bine!
multa bafta si copii frumosi si cuminti!
Cenia si David 36 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Felicitari,ana71 si adela p,sa va traiasca bebelasii,sa fie sanatosi,cuminti,sa fiti mandre de ei!
Bravo,zuzunakiiii,ce Megalos Alexandros Xenofon ai scos,esti tare!Asteptam "relatari"in direct si poze!Sa fie sanatos,cuminte si destept!
Fetelor,nu va mirati ca o mai iau si eu razna,ca doar si eu sunt supusa influentelor hormonale si am aceleasi spaime ca voi,amplificate de cunoasterea in detaliu a multor lucruri pe care voi nu reusiti sa vi le explicati sau nici nu va ganditi la ele si de experiente mai mult sau mai putin placute acumulate de-a lungul anilor care te fac uneori sa delirezi de-a binelea.Nu pot sa va spun,de exemplu,cum ma urmareste experienta unei prietene de-a mea careia i-am dat anestezie cand eram si eu luna a patra,ea avand o sarcina prin FIV si careia,dupa un sir de ghinioane,i-a decedat fetita.Fetita pe care am apucat si eu personal s-o ingrijesc vreo cinci zile,pana am reusit s-o trimitem cu elicopterul la Buc.Am scapat cu greu de cosmaruri.Oricum m-ar fi afectat,dar in conditii de sarcina cu atat mai mult si mai grav.Asa ca intelegeti-ma si pe mine ca uneori devin panicata de nu stiu cum sa ma mai linistesc iar discutiile cu voi sunt cele care ma readuc in parametri normali.
Hai sa trecem la ceva mai vesel:
La multi ani, rrox3,cele 33 de primaveri sa fie urmate de altele multe si inseninate de minunile carora le-ai dat nastere!Sa-ti fie copilasii sanatosi,frumosi,destepti si mandri de mamica lor,caci au de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

cristinatwo,multumim de sfaturi!Tu ce mai faci,in afara de fericirea pogorata asupra ta,esti bine?Tot la pat?
A,rrox3,m-a innebunit sotul:cu cine tii la Formula1?
Burtica ta chiar ma impresioneaza!Mi-ar fi placut sa-ti vad poza de mamica moderna si documnetata,apropiata si echilibrata...
Fetelor,voi ati gasit Garmastan,ca mie mi-au zis ca nu se mai fabrica,drept care am luat Bepanthene?
clio,asa este,si pe mine ma apuca tot cand nu stau cuminte sau cand ma aplec.Ptr.spital am luat 2 camasi de alaptat plus una pentru sala de op.,care va fi "de sacrificiu",caci se murdareste cu iod si alte alea de nu-i mai scoti fata.Tinand cont ca la noi dupa cezariana te tin 5 zile,cred ca e suficient,daca nu,mai aduce familia completarile de rigoare

Mergi la inceput