Mamici de martie - aprilie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

La multi ani rrox3!
Multumesc mult pentru carucior.
Mamacita, tot la pat stau dar a devenit foarte dificil, am la perne pe langa si pe sub mine de nu ma mai pot intoarce din cauza lor. Asa ca azi am decretat ca fotoliul de la calculator este locul de relaxare si m-am obraznicit sa stau mai mult pe aici. In rest contractii de 3-4 ori pe zi si multa... paranoia. Am hotarat ca in dupa-amiaza asta sa merg in vizita la o buna prietena, viitoare mamica de iunie, sa mai chinuim si canapelele ei.
M-am uitat acum pe site-ul Sensiblu si au Garmastan. In Constanta au la farmaciile de pe strazile Tomis si Stefan MIhaileanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

La multi ani Roxx!Sa ai parte de multa sanatate tu si familia ta!
Astazi sper ca te va rasfata toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

LA MULTI ANI RROX3 !!!!!!!!!
MULTE
PENTRU TINE!!!!!!!!!

Clio si bebelusa +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ieri am ajuns si noi acasa- 3, nu asa repede precum credeam, Bianca Ecaterina, este cel mai frumos cadou din viata mea, care deja mi se pare ca s-a schimbat mult... si in bine,
la nastere ingerasa mea a avut 2975kg, 48cm, si scor APGAR 9, a fost o nastere normala cu epidurala, una dintre multe altele, dar pentru mine a fost momentul cel mai de pret de pana atunci, dupa care au venit si vor mai veni altele... acum va las ca s-a trezit, voi reveni

am intrat in saptamana39
Anca si Bianca din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

am uitat sa spun ca, Bianca a venit pe lume pe 14.03, exact cu o saptamana inainte de termen,
felicitari mamicilor care au nascut intre timp, eu nu am avut timp sa citesc, dar sper sa imi dea timp bebelina sa recuperez

am intrat in saptamana39
Anca si Bianca din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

FELICITARI, ADELA P!!!
FELICITARI, ZUZUNAKI!!!
SA VA TRAIASCA BEBELICII SI SA FIE SANATOSI, SA VA BUCURATI DE EI!!!

LA MULTI ANI, RROX3!!!Multa sanatate, bucurii, impliniri si dragoste!

Oana si bb Letitia Medeea (sapt 37)

Mergi la inceput

Fetelor, mi s-a intamplat un lucru tare ciudat.Ieri am avut o zi agitata, am trebaluit prin casa si n-am stat jos o clipa.Seara aveam picioarele ca butucii.Dimineata cand m-am trezit nu se dezumflasera si totusi am plecat in oras, unde m-am fatait cateva ore bune(vreo 4-5).Culmea, cand am ajuns acasa picioarele imi erau dezumflate.Oare de la miscare ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

an-k,sa-ti traiasca Bianca,sa creasca mare,sanatoasa,frumoasa si cuminte!Fiecare nastere e unica in felul ei,pentru mamica...Asteptam povestea si pozici!
cristinatwo,multumesc,voi trece si pe acolo sa vad,caci mi-ai zis ca e f.bun si am incredere in parerea ta.Iti doresc sanatate si te cred ca te-ai plictisit,eu m-am plictisit si pentru simplul fapt ca mi-am luat concediu,darmite sa mai stau si in pat...
Spune-mi,te rog,cam car ar fi procedura corecta dupa ce iesim din spital:vine un pediatru acasa sau medic de familie sau asistenta,la cine trebuie sa ne inscriem in evidenta si cand?E cazul de pe acum sa luam legatura cu cineva?Cat de des mergem la control?Hai ca nici n-am nascut si te-am innebunit cu intrebarile...Daca ai chef si timp si te "ratacesti"prin fata calculatorului poate-mi raspunzi...

Mergi la inceput

Rrox3, mi se pare super faptul ca ne-ai spus cum trebuie sa procedam cand alaptam copiii.Eu am auzit ca ar trebui sa te invete asistentele in maternitate, dar....Nici una din prietenele mele nu stia ce anume trebuie sa faca, de aceea doua din ele nici nu au alaptat mai mult de 1-2 saptamani(din cauza ranilor),s-au speriat si au renuntat, iar cea care alpteaza si acum, o face din prost noroc; nici acum nu stie exact ce face sau cel putin nu stie sa-mi explice, cred ca bebele ei e mai instruit decat ea...

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Chiar ciudat,oana,normal edemele scad la repaus si pozitie cu picioarele ridicate deasupra nivelului bazinului.Logic,ce ti s-a intamplat era normal doar daca mergeai in mainiDar nu totul are o logica si e normal intotdeauna...bine ca anormalul s-a intamplat in sens bun.

Mergi la inceput