Mamici de martie - aprilie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 3
mamacita spune:
Dar informatii despre alaptatul corect se gasesc in toate carticelele pentru mamici,nu mai vorbesc de net in toate limbile...Cand vezi ca-i ceva in neregula,normal ar fi sa cauti informatie si ajutor,nu sa renunti.Si iar ne intoarcem la"nu totul e normal in viata"...Uitati-va la rrox3,ca doar nu s-a nascut invatata(cand am intrat pe forum eram sigura ca are vreo legatura profesionala cu medicina):e clar ca la fiecare problema de care s-a izbit a cautat informatia si solutia corecte.Asta da atitudine!
rrox3 spune:
An-k felicitari!!
Multa sanatate, noroc si o viata plina de implinirii ii doresc Biancai si voua alaturi de ea! 
Mamacita, Cristinatwo, Teodora, Clio si Oanamc multumesc pentru urari! Sunteti niste dragute. 
Mamacita tin cu Schumi senior si cu Ferrari, dar sunt fan vechi, de cand nu castiga tot ce misca. Imi placea ca intotdeuna castiga pe ploaie ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+
irinabungau spune:
Ma bag si eu putin sa vad care este atmosfera inaintea nasterii... sper ca nu va suparati...
Felicitari proaspetelor mamici

, nu va dati batute in privinta alaptatului, stiti si voi cat este de important!! Mult succes va doresc!!
Burticilor care sunteti in asteptare va doresc nastere usoara si multa sanatate!!!
Irina si bebe 19 sapt
http://photos.yahoo.com/irinabungau
clio spune:
Wow, suntem in prim plan!!!
Asta ca sa ma apuce si mai tare emotiile si fricile

Imi amintesc cum mai citeam cu sufletul la gura "Mamici de noiembrie-decembrie", apoi "Mamici de ianuarie-februarie" si ma gandeam ca mai avem destul ![]()
Asa ca...Irina, ai grija!Trece timpul asa de repede!
Nicoleta si bebelusa +34
irinabungau spune:
Nicoleta, sunt de-abea la jumatatea drumului , iar ultimele luni parca trec din ce in ce mai greu... De-abea astept momentul in care-mi voi tine puiutul in brate!!
Va doresc tuturor sanatate multa si mult curaj in sala de nasteri. Pentru cele care nasteti normal: nu uitati sa respirati corespunzator 
Mult noroc si sanatate voua si puilor vostri!!
Stiti vorba aia: razi tu razi Harap Alb, dar... nu-i rasul tau... 

Irina si bebe 19 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
gabrielaveres spune:
Ciao fetelor,insfarsit am reusit sa recuperez de citit tot ce a-ti scris sapatamna asta.Chiar dc nu am reusit sa intru defel pe forum saptamna asta sa stiti ca ma-ti lipsit mult.
Am lipsit din mai multe motive printre care: am zugravit in toata casa,am schimbat mobila din dormitor si am pregatit camera lui Thomi,curatenie si dupa am stat 3 zile in pat ca am avut o caruta de contractii si niste picioare de nerecunoscut(aratau ca niste butuci).Sincer nu ma asteptam sa ma darame chiar atat agitatia de sapt asta pt ca eu in afara de indicatii si 3 zile de stat in picioare(care cred ca a fost si motivul contractiilor)nu am facut nimica. Am avut casa plina de maini dornice de ajutor,dar se pare ca degeaba pt ca tot rau m-am simtit.
Totul e bine insa cand se termina cu bine,zilele petrecute odihninduma au facut minuni astfel ca ma simt din nou bine iar micutul Thomi e din nou plin de energie.

noilor mamici,sa va cresca mari comorile sa fie sanatosi si mancaciosi

Roxx cat mai multe primaveri pline de fericire iti doresc
Lorelai ai doua printese superbe care intradevar merita tot sacrificiul din lume.
Va pup dulce pe toate
Gabriela
cu
14 aprilie2005
Noi
an-k spune:
fetelor, am o problema, mi-am luat pompitza pt sani de la chicco, si nu are nici o informatie inauntru, vreau sa o sterilizez si nu stiu cum, va astept sfaturile cu nerabdare
anca si micutza Bianca
danuta_t spune:
An-k si Zuzunachi, felicitari ! Sa va traiasca bebelusii sanatosi, voiosi, frumosi si papaciosi ! Multe, multe, multe bucurii sa va aduca !
La multi ani rrox3 si ai grija de tine in continuare. Sper ca iti pui musafirii la treaba si tu stai linistita ca o adevarata sarbatorita. Sunt ultimele saptamani in care mai poti profita si da indicatii la toata lumea.
Dana si bebelica sapt.36
ocrainic spune:
Felicitari AN-K, felicitari Zuzunaki, felicitari ana71, bravo, a trecut partea cea grea, de acum sa va bucurati de minunile voastre, LA MULTI ANI puiuti dragi! Va dati seama cum se scurteaza lista gravidutelor si se lungeste cea a mamicilor!!! Ce repede trece vremea, eu nici nu am bagat de seama lunile astea asa de multe!
Intii si initii sa va spun ca a fost alarma falsa, nu era de fel dop gelatinos, doar eu foarte nestiutoare!!! De atunci de cind mi s-a parut nu s-a mai eliminat absolut nimic, asa ca nu cred ca a fost asa ceva. Luni merg din nou la chinezoaica mea, si sa vedem ce mai crede de data asta (data trecuta a fost cind mi-a zis ca e bebele in pelviana, si nu am de gind sa-i spun ca stiu ca e altfel, caci oricum la o ecografie tot o sa mai merg si ne lamurim cu totii atunci). A zis ca (in final, caci nu mi s-a facut nici una pina acum) o sa faca si ea o examinare interna, trebuie sa repet testul pt strepto B si anticorpi i, caci eu sunt RH - si Marian e RH + . Asa ca o sa fim foarte ocupate luni!!!
Mamacita - multumesc tare mult de toate sfaturile, la bazin atunci nici nu renunt din moment ce ma face sa ma simt asa de bine. Am vazut sa stii pozele de pe faleza, esti o viitoare mamica foarte radioasa si e asa de frumos la mare, si mi-e si mie asa de dor de "marea noastra" cum ii zicem noi pe aici, ca cea NZ este cu totul diferita! Cit despre ginduri negre din pricina ca stii mai multe sau ai vazut prea multe, ce sa mai vorbesc! Pe mine ma linisteste Marian, are fiind medic si el , le stie, dar are un psihic atit de echilibrat, caci in momentele in care "deraiez" ma aduce el pe linia de plutire!!! Si atunci intr-o oarecare masura incerc sa ma controlez si sa le dau uitarii, caci nu ajuta la nimic toate aceste ginduri negre!!!
Danna_J - multu de lauda pozicilor, ti-a placut si soarele de pe plaja? Sa sti ca special pt tine am pus poza aceea, ca ziceai ca ti-e dor tare de soare si cer senin!
Oanamc - sa stii ca am experimentat si eu ceva asemanator cu edemele
, in decembrie, inainte sa incep sa merg regulat la bazin erau cum zici si tu, butuci la finalul zilei. Ei bine, ulterior, desi stateam la fel de mult in picioare, 8-9 ore la servici, au inceput sa nu mai fie umflate, iar acum se umfla doar spre seara, uneori, dar fff putin!
LA MULTI ANI rrox, sa-ti fie viata senina si sa te bucuri de fetitele tale!!! Multumesc de incurajarile cu "dopul", batu-l-ar vina, noroc ca nu a fost el!!!
Sper sa fiu harnica sa fac si eu bagajul de spital, caci cine stie!!! Pina acum cred ca inconstient am refuzat sa ma apuc de el, caci mamicul meu ajuge doar simbata viitoare, si cred ca nicidecum, nu vreau sa accept ca as putea ajunge la spital inainte sa ajunga ea la mine! Dar poate ca ar fi cazul, ca nu sti niciodata!
Va pupilesc pe toate si sa avem un weekend minunat, relaxant!
Oana (inca 4 zile ramase de mers la servici)si David (la final de sapt 35)
dariaevelin spune:

"La multi ani!" rrox3!cat mai multe zile senine.
Felicitari proaspetelor mamici!
Sa aveti parte de tot ceea ce-mi doresc si eu pentru micut si pentru noi.
AM doar putin timp la dispozitie,din ce in ce mai putin....Chiar acum ne pregatim pentru cea de-a doua baita din viata noastra. 
Multumim pentru sfaturi.Ma gandisem si eu ca lamaia,fiind acid,nu e deloc indicata unui stomacel asa de sensibil.In schimb,am tinut bebe-ul pe burtica si l-am masat pe spate si vad ca da rezultate.Identic si pentru colici.
Ragadele le am,nu din cauza unei alaptari necorespunzatoare(am avut mare noroc de asistente care mi-au explicat,ba chiar au aplicat pe propria-mi piele introducerea intregului mamelon in gurita lui),ci din cauza pielii mele extrem de sensibile.Ma ung cu Garmastan dupa fiecare alptare,dar degeaba.Iar Brien sta cate o ora la san si ,de cele mai multe ori,doar se joaca.De asta vroiam sa-i introduc o masa din lapte formula.Ziceti totusi sa n-o fac?Lapte am destul,chiar prea mult(am luat aspirina ca sa incetinesc seretia lactata).
In ceea ce priveste schimbatul,nu mai stiu ce sa fac.Scaunul de regula,il are in timpul mesei,deci nu e nimic rezolvat daca-l manevrez inainte.Iar dupa masa,e un adevarat chin.Il zgudui si nu-i place,saracutul
.
VA multumesc pentru ce mi-ati scris,am citit cu mare interes si m-a ajutat in mare masura.
Am sa atasez niste poze cu Brien ca sa ne vedeti comoara.![]()

Daria si Brien care mai putin...si vine!