oligospermia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Salut, mii de scuze pentru intarzierea raspunsului.
Dupa cum bine spunea Oana, din cauza job-ului intru destul de rar acum pe forum, din pacate si spre regretul alto vremuri cand petreceam aici cam toata ziulica :)
O mentiune foarte importanta Nico: tratamentul hopeopat l-am urmat in urma consultului si recomandarilor MEDICULUI homeopat, nu am facut aproape nimic de capul nostru, nici vorba de cerut la farmacista tratament ! Cu asa ceva nu te joci. Din nestiinta poti face o gresala greu de reparat apoi. Ciclul de reproducere la barbati este de 3 luni, spre deosebire de femei la care, cum bine stiti, este de o luna. Asta face ca sterilitatea la barbati sa fie atat de greu tratabila,in timp.
Si, da ! Exista sterilitate sa-i spunem tratabila. Adica reversibila, atunci cand cauza sterilitatii poate fi indepartata. E ceva de genul alergiilor de care poti scapa indepartand factorul alergen.
Noi ne "batem" cu sterilitatea asta cam de 7 ani, ne-am calit nervii si rabdarea dar asta este. Fiecare cuplu trece cel putin printr-o incercare in viata. Asta este incercarea data noua si trebuie sa-i facem fata cat mai bine ca sa ajungem unde ne dorim.
Nu trebuie sa va contrati fetelor. Forumul asta e tocmai sa-i
uneasca pe cei cu aceleasi probleme si nu sa va invrajbiti. Nu merita.

Rabdarea este cheia fericrii.

Mariaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Maria eu personal iti multumesc mult pt. faptul ceea ce ai scris.Acum vor intelege mai bine toate fetele care-i treaba.Nici eu nu-s de parere ca trebuie sa ne certam,dar cred deasemenea ca daca postam o intrebare trebuie sa ne asumam riscul de a nu primi numai raspunsuri favoraile.E oare vina mea ca la noi nu a reusit nimic.Cred ca intelegi cat ne-am fi dorit ca din orice tip de tratament macar unul sa functioneze.Asta e sper sa aiba toata lumea noroc cu tratamentele naturiste.Pupici pt. toate fetele.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by ceciserban

Victoria desi eu ma pregatesc de FIV+ICSI as dori sa stiu cat timp a durat tratamentul si daca era oligospermie sau oligoastenospermie.La noi din pacate nici unul din cele enumerate de tine nu a avut succes.Daca aveti normospermie acum ati reusit sa aveti bebe?Daca da dupa cat timp de la tratament?Multa bafta.

cecilia

Era oligoastenoteratospermie. Acum e normo.Rezultatul s-a vazut in aproape un an, nu imediat, iar conditiile( fara prea multa carne, si mai ales nu porc, ci pasare de curte, fara alcool, mai ales bere, mai bine vin rosu, au devenit mod de viatza) Nu avem bebe inca, dar avem sperante mai mari. De o luna merge si la homeopat, tot in scopul asta. Daca te intereseaza, da-mi PM si iti dau numele/nr. de tel.al dr.
Nu promit ca-ti raspund in aceeasi zi, dar incerc sa intru cat de des pot.

V.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Victoria multumesc mult,dar cum ti-am zis in toamna facem FIV+ICSI pt. ca sincer nu mai am nervi sa astept inca un an.La anul fac 30 si as vrea un bebe.Daca nu reusim probabil o sa adoptam si gata,ca deja m-am saturat de medici si spitale.Iti urez din suflet bafta si cat mai curandMultumesc din nou pt.tot.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Noi mereu am avut sub 10 mil/ml spermograma. Ma mir putin cand vad ca la azoospermie sau oligospermie se face FIV. Sub valoarea de 10 mil/ml si sub 50% mobilitate aici (Timisoara) nici nu te mai baga la FIV.
In plus sotul meu reactioneaza foarte prost la tratament alopat.Ii scad foarte tare valorile, creste prostata, etc. De asta noi suntem pe tratament homeopat de atata timp. E singura noastra sansa.

Va doresc sa treceti peste asta cat mai repede si celor ce faceti FIV, reusita din prima !

Rabdarea este cheia fericirii.

Mariaa

Mergi la inceput

Maria noi am avut 17mil si dupa medicamente avem acum un milion.Pt. azoo si oligo nu se face FIV se face FIV+ICSI,adica se injecteaza direct in ovul spermatozoidul ca iti dai seama ca altfel nu are cum sa fecundeze.Multa bafta si voua.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Maria, cam tarziu o fac, dar iti multumesc pt. raspuns. Va doresc mult noroc, poate va ajuta tratamentul. Tocmai de asta te-am intrebat, ca voiam sa stiu concret ce presupune tratamentul homeopat: ceaiuri, reflexoterapie, acupunctura, sau ce?

Nu am mai intrat pe DC pt ca ma cam lasa optimismul. Daca toate cuplurile se confrunta cel putin cu o incercare, la noi asta cu bebele e cea mai recenta dintr-un sir lung de incercari. Tocmai de asta nu inteleg de ce? Dar in fine.

Cecilia, vad ca tu esti foarte activa, energica si optimista. Bravo tie. Sa fii tot asa si sa nu te opresti pana nu iti tii bebele tau in brate (si nici atunci sa nu te opresti). Daca nu se modifica nimic pana atunci, prin toamna o sa incepem si noi toata "distractia" cu FIV+ICSI. Asa ca poate o sa-ti cer atunci consultanta, cand tu o sa ai deja burtica.

Carmen, ce ai mai facut?

Teletin, mai traiesti sau te-ai suparat pe toata lumea?

Multi pupici!
Nicoleta

Mergi la inceput

Nico multumesc mult pt. cuvintele tale,sper sa fie asa si sa reusim din prima.Sa stii ca si eu am momentele mele mai proaste dar cu ajutorul forumului,al sotului,al familiei reusesc sa revin la normal.
Te pup dulce si iti doresc tot binele din lume si sa fii cat mai repede .
Ai dreptate ce s-a intamplat oare cu Teletin?

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRYANA spune:

Buna,
sunt membru nou si sper sa ma puteti ajuta si pe mine.Incercam sa avem un bebe de 3 ani.Eu am trecut prin 2 operatii de miomectomie,ultima acu o luna,uterul meu fiind predispus la fibroame.In maxim 8 luni trebuie sa raman insarcinata,altfel risc sa-mi reapara fibroamele si asta ar insemna sfarsitul uterului meu care deja are 17 cicatrici.Problema este sotul meu care sufera de oligospermie.Am urmat numeroase tratamente,dupa unul singur reusind sa faca spermograma(efectiv nu are lichid spermatic),rezultatul a fost de 18mil/cm3 40%imaturi,60%imobili.La Timisoara ni s-a sugerat icsi-3500eur.Intrebarea mea este:nu ar exista un tratament pentru el ca sa nu ajungem la icsi?Fiv-ul ar fi mai ieftin cu 1000 eur.Dar nu asta e problema,chiar nu se poate face nimic pentru a imbunatati calitatea spermei?Mi-ar prinde bine sfatul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRYANA spune:

pentru CECILIA,
buna sunt membru nou si vreau sa te intreb de ai optat pentru Bucuresti si nu pentru Timisoara care-i mai aproape?Eu sunt la inceput de drum in ceea ce priveste fiv+icsi si am inceput cu Timisoara dar am fost dezamagita de lipsa de comunicare din partea medicilor.

Mergi la inceput