oligospermia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Teletin cum ti-am mai zis e problema ta ce faci,dar faptul ca ai ramas insarcinata o data nu garanteaza nimic.Eu de un an tot citesc zilnic ce se posteaza pe forum si am auzit cazuri ca si al tau la care dupa un copil obtinut printr-o sarcina obisnuita sotul a aflat dupa cativa ani ca are azoospermie.Si cum zice si Nicoleta nu te mai stresa ci puneti-va pe treaba adica multe analize sa aflati cauzele si cum pot fi tratate acolo unde e cazul si in rest la greu ca asta sigur nu strica.Multa bafta si astept sa ne zici si noua tratamentul minune care iti va aduce .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Celilia, da' de cazuri inverse, care au avut azoospermie si apoi au facut un copil, nu ai auzit? Ca tare bine mi-ar prinde!

Voi va pregatiti de FIV parca? Cred ca intr-acolo ne indreptam si noi pana la urma, ca nu mai am rabdare.

Nicoleta

Mergi la inceput

Nico draga eu am auzit dar nu am vazut deci nu am certitudinea ca e real.Am auzit ca branca ursului da rezultate,la sotul meu din pacate nu a dat nici un rezultat.Sincer dupa cum am mai zis eu cred in minuni dar nu pot nici sa stau cu bratele incrucisate sa le astept pana imbatranesc.Dr.Protopopescu Denisa la care merg acum pt.FIV+ICSI mi-a zis ca exista tratamente, normal, dar ca situatia nu se va imbunatatii cu mult,ceea ce stim si noi.Pt.ca la noi a fost mai rau in loc sa fie mai bine.Asa ca ne-am decis sa nu mai asteptam si sa facem ICSI,cred ca in sept. sau oct.O sa stiu sigur probabil in iunie cand merg la DR. cu toate analizele.Stai linistita ca toate se rezolva.La Medsana se face FIV si la azoospermie dar cu punctie testiculara,asa ca daca nu a facut-o pana acum sotul mai bine sa nu o mai faca decat daca va decideti pt.FIV.Te pupic si multa bafta.Fruntea sus ca o sa vezi ca reusim toate pana la urma.

cecilia

Mergi la inceput

Cecilia, cum ati procedat de ati ajuns la dr. Protopopescu?
Te intreb pt. ca noi suntem din Iasi, iar Buc. nu e chiar aproape. Trebuie sa te programezi inainte? Stiti exact cam la ce cost se ridica totul (ICSI+ tratament)? Analizele tb. sa le faci tot la Medsana?

Mersic!

Mergi la inceput

Nico si noi suntem din Cluj deci in aceiasi situatie-departe de Bucuresti.Suni la Medsana cam cu o luna inainte si te programezi pentru o discutie FIV la DR.Protopopescu,daca vrei sa te programezi mai repede trebuie sa accepti cand vor ei,iar daca nu cand poti tu.
Noi am fost luna trecuta si e super ok dr.Am discutat si ne-a zis ca singura sansa reala e ICSI-2400EURO.Am primit o lista lunga de analize-eu sotul mai putin si cand sunt gata toate adica pe la sfarsitul lunii,mai exact eu pe 1iunie trebuie sa merg la Buc.Daca considera ca nu-s probleme grave ce trebuie tratate de urgenta decizi de comun acord cand faci ICSI.Noi cred ca o sa facem oricum in sept. sau oct.,ca in iulie suntem nasi la o nunta si in august am inteles ca dr. e in concediu.Medicamentele le-am comandat deja la doamna Szabo in Ungaria si costa aprox.700eur.Deci 3100 ICSI+tratament+analize care le poti face la Iasi.Pe mine la Cluj m-au costat vreo 7milioane.N-am mai calculat si drumurile la Bucuresti,dar asta stiti si voi sa faceti.Daca te intereseaza subiectul hai pe FIV 34 ca suntem mai multe acolo care au facut sau vor face FIV si poti afla mult mai multe.Multi pupici.

cecilia

Mergi la inceput

Nico ce faci mai traiesti,hai te asteptam la FIV 34,te pupic si astept vesti de la tine.

cecilia

Mergi la inceput

Draga Cecilia, mai traiesc - naspa, da' mai traiesc.
Am pur si simplu o perioada de depresie cand ma lasa energia si speranta. Vad ca ti esti foarte activa si plina de energie, nu stiu cum reusesti dar ma bucur pt. tine.
Nu am curaj sa intru la FIV34 pt. ca oricum cred ca pe la anul il vom face si nu vreau sa mi se para si mai lunga asteptarea. Deocamdata pur si simplu nu ne permitem.
De fapt, cred ca daca s-ar deschide subiectul "Aspirante pesimiste" as intra si eu mai des.

Sincer ma bucur pt. tine ca vei face curand FIV si sa-ti dea Dumnezeu bebele pe care ti-l doresti. Oricum va urmaresc permanent, ca nu pot sta o zi fara sa intru pe DC.

Multi pupici!
Nicoleta

Mergi la inceput

Nico si la noi a durat un an sa strangem banutii,dar important e sa ai curajul sa mergi mai departe,pt. ca viata nu-i mereu in roz.Sa stii ca nici eu nu-s vreo viteaza dar m-am mai tratat aici pe forum.Poate suna ciudat dar voi toate fetele imi dati putere si mult optimism.Eu sper din tot sufletul sa faceti rost de banuti si la anul sa faceti si voi FIV.Va urez multa bafta si merci pt. incurajari.In curand o sa vezi ca o sa gasesti in tine forta necesara sa lupti pt. ceea ce iti doresti.Multi pupici.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

De la oligo la normospermie am ajuns cu tratament cu Vitamina E, Seleniu + Zinc ( de la Pharmanord), Catinofort, TINCTURA DE BRANCA URSULUI ( cica e cea mai eficienta), redus fumatul, carnea, alcoolul.
Medicamentos cu Proviron si injectii cu Pregnyl de 500 u.i.

Succes,

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Victoria desi eu ma pregatesc de FIV+ICSI as dori sa stiu cat timp a durat tratamentul si daca era oligospermie sau oligoastenospermie.La noi din pacate nici unul din cele enumerate de tine nu a avut succes.Daca aveti normospermie acum ati reusit sa aveti bebe?Daca da dupa cat timp de la tratament?Multa bafta.

cecilia

Mergi la inceput