oligospermia
Raspunsuri - Pagina 5
teletin spune:
Fetelor de trait mai traiesc iar de suparare nici vorba . Nu am mai intrat pe forum deoarece am fost plecata in provincie, Eu am fost din nou la dr. mi-a citit ecografia si chisturile s-au mai micsorat de la 17 mm la 7 mm ( parca v-am spus ca am ambele ovare micropolichistice si am luat tratament cu DIANE 35 SI ANDROCUR ).Dr. mi-a mai dat 1 luna tratament cu DIANE dupa care iar mai fac o ecografie sa vada daca s-au micsorat chisturile si daca putem incerca o inseminare.Va doresc din tot sufletul celor care faceti FIV sanatate si multa bafta .

ceciserban spune:
Ceau fetelor ,
Teletin multa sanatate si bafta cu inseminarea.
Bryana ,fata draguta hai la FIV 35.Cum ai zis si tu cu Timisoara nu-i o idee prea buna,cel putin asa cred eu si la Medsana ICSI e 2400 euro.
Daca mai ai intrebari da-mi Pm.Te pup si te asteptam la FIV 35 repede.
cecilia
ceciserban spune:
Bryana nu are nici o legatura orgasmul cu lichidul spermatic.Ce legatura exista intre virilitate,performante sexuale si fertilitate?Din pacate nici una.Un barbat steril bineinteles ca are orgasm.Aceste doua lucruri din pacate nu depind una de alta.
cecilia
BRYANA spune:
Stiu ca nu exista nici o legatura,dar as fi vrut sa stiu daca lipsa lichidului seminal poate fi numita azoospermie?
nicole74 spune:
Da, Briana, lipsa lichidului spermatic poate inseamna azoospermie. Insa este obstructiva. Adica ar trebui sa mearga la un urolog. De asemenea, este posibil sa aiba ejaculare retrograda, adica dupa actul sexual, spermatozoizii sa se gaseasca in urina (un semnal ar fi senzatia de urinare imediat dupa actul sexual). In acest caz, spermatozoizii sunt extrasi din urina, spalati si poti face inseminare sau FIV (ICSI). Oricum trebuie sa-l vada un urolog si sa se faca analiza urinei din punctul de vedere al prezentei spermatozoizilor. Ati putea merge la doamna doctor Matei la CFR2.
Noi am avut diagnosticul azoospermie. Din fericire, doctora Moisa a gresit diagnosticul, care era de fapt oligospermie. Doctora Matei ne-a redat speranta. Iar acum avem o fetita pe drum obtinuta prin FIV+ICSI.
Bafta multa
Nicole 25 saptamani
flavia ramona spune:
Bryana, pt ca am vazut ca nu ti-a placut lipsa de comunicare de la Timisoara eu iti recomand Szeged, ca daca pui la socoteala distanta pana la Bucuresti atunci mai bine mergi in Ungaria. Daca vrei mai multe detalii spune-mi si iti dau.
Si eu am fost la Timi si nu mi-a placut ca totul a fost facut in graba (ma refer la analize si consultatii), fara prea mare interes (si vreau sa spun ca am fost cu pile acolo).
pozici
nicoma spune:
Tratament pt. oligo si azoospermie?????
Ce parere aveti?
http://www.medicineayurved.com/treatment.htm
nicoma spune:
Tot io, ca n-am somn.
Inca un site care mie mi s-a parut foarte complet in ceea ce priveste infertilitatea masculina:
http://users.tznet.com/~greenacres/male_infertility.htm
BRYANA spune:
NICOMA
Mersi mult pentru site-uri sunt foarte interesante
FLAVIA
Sunt super pozele tale.As vrea orice detaliu poti sa-mi dai despre Szeged:programari,tratamente,medici,amabilitate,procente de reusita,preturi