sunt gravida, cum dau vestea sotului?

sunt gravida, cum dau vestea sotului? | Autor: calibra

Link direct la acest mesaj

sunt gravida, azi dimineata am aflat si n-am vrut sa-i spun sotului, vreau sa-i fac o surpriza. cum sa-l surprind? e al doilea copil si ni-l dorim. voi cum ati procedat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Felicitari! Sracina si nastere usoara! Maine dimineata, ca tot e weekend, pregateste-i un mic dejun copios cu tot ce trebuie si serveste-l la pat...pe o farfurie pune si un biletel cu vestea cea buna! Succese! By the way, eu as fi tipat in gura mare in clipa in care as fi aflat!!!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nici eu n-am avut rabdare sa nu-i spun chiar in clipa in care am aflat, de fapt cind am vazut a doua liniuta pe testul de sarcina L-am sunat chiar in clipa aceea si i-am dat vestea. Cind a ajuns acasa de-abia se vedea in spatele unui buchet mare de flori.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Calibra pai daca vrei sa mai tii secret tocmai pt a-i face sotului o surpriza asa frumoasa, eu iti sugerez fie sa gasesti un eveniment al vostru, o zi de nastere, o aniversare ceva daca aveti in perioada asta, daca nu pur si simplu organizeaza ceva frumos, o masa festiva ceva la un restaurant, sau acasa ceva in doi in care sa-l anunti de vestea minunata la o cupa de sampanie si lumanarele si tu imbracata frumos

Mult succes si felicitari !!! Sa fie intr-un ceas bun!!!

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Eu cand am aflat ca sunt insarcinata,i-am cumparat sotului meu o suzeta si am pus-o intr-o punguta de cadou impreuna cu testul de sarcina.Felicitari,o sarcina fara probleme si nastere usoara.

dpuiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

eu i am dat testul cu dungutele sa l "citeasca".. nu putea avea rabdare nici macar o clipa!!! Dar mi te sa i fac pregatiri...

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

La noi s-a trezit din somn cu testul in fata ochilor!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Visul meu era sa impachetez frumos testul cu cele doua liniute si sa il ofer ca pe un cadou. N-a prea iesit pentru ca am avut alte simptome de gravidutza (nu stiam ca asta ar putea sa insemne) care m-au facut sa merg la dr, asa ca nu puteam ascunde rezultatul vizitei.

Dr. n-a zis atunci ca e sigur, asa ca m-a chemat din nou peste o saptamana. In dimineata aceea mi-am facut un test (surpriza) si l-am trezit cu "Buna dimineata tati". A fost cel mai fericit om.

Dana si bebelica sapt.35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Uite cum am visat eu sa ii spun si nu am putut pt ca eram prea nerabdatori amandoi cand am numarat liniutele testului

Te duci si cumperi revista Mami, peste care scri cu markerul in loc de M, pui T... si i-o inmanezi pur si simplu sau impachetata festiv,,,

Sa ne povestesti cum a decurs...

IrinucaR 5+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Felicitari si..sarcina usoara...
Succes la ce iti pui in gand...pentru ca vad ca multe idei ai mai primit..O sa iau si eu aminte cand o sa se intample..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Calibra pai daca vrei sa mai tii secret tocmai pt a-i face sotului o surpriza asa frumoasa, eu iti sugerez fie sa gasesti un eveniment al vostru, o zi de nastere, o aniversare ceva daca aveti in perioada asta, daca nu pur si simplu organizeaza ceva frumos, o masa festiva ceva la un restaurant, sau acasa ceva in doi in care sa-l anunti de vestea minunata la o cupa de sampanie si lumanarele si tu imbracata frumos

Intr-un film (parca cu Woody Allen), de ziua lui ea ii spune: "dragul meu, am cel mai frumos cadou pentru tine: o sa avem un copil". La care el foarte dezamagit: "Da. Dar eu voiam o cravaaaata."

Mergi la inceput